Bloc personal,

dijous, 28 de setembre del 2023

Watashi ni Tenshi ga Maiorita! (2019) S01
(Wataten!: An Angel Flew Down to Me)

[419]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Daisuke Hiramaki
Guió: Yuka Yamada (manga: Nanatsu Mukunoki)
Música: Takurō Iga
Estudi: Doga Kobo
Veus de doblatge: Reina Ued, Maria Sashide, Rika Nagae
Emissió: 08/01/19 - 26/03/19
Títol original: 私に天使が舞い降りた!

[ Animació, comèdia, yuri ] 12 capítols de 22 min. + 1 OVA
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,28) (80.975)

Sinopsi

IMDb (6,7) (371):
“La Miyako és una estudiant universitària tímida que també és una otaku. Un dia es troba amb una neas angelical de l'escola primària. Quan la Miyako veu la nova amiga de la seva germana petita, la Hana-chan, el cor de la Miyako no deixarà de batre. La Miyako intenta portar-se bé amb elles, però li costa. Està a punt de començar una comèdia d'esqueixos sobre intentar portar-se bé amb la noia molt bonica.”

Crítica

Ganes de yuri

Basada en un manga yuri (relacions amoroses entre noies) de la Nanatsu Mukunoki actualment en publicació des de 2016 amb un total de 16 volums a dia d’avui. Només té aquesta primera temporada, però el 2022 en van fer una pel·lícula també: Watashi ni Tenshi ga Maiorita! Precious Friends (Wataten!: An Angel Flew Down to Me: Precious Friends). La sèrie també és coneguda simplement amb el nom de Wataten! o Wataten.




Resum (amb espòilers)

L'estudiant universitària Miyako Hoshino és bastant tímida amb altres persones. Principalment passa el temps a la seva habitació fent vestits de cosplay. Quan la seva germana de cinquè, la Hinata, porta a casa la seva companya de classe la Hana Shirosaki, la Miyako es captiva a l'instant per la simpatia de la Hana.

La Miyako intenta fer diverses coses, que van des de fer que Hana porti vestits de cosplay fins a donar-li dolços. Això li dona a la Hana una mala impressió d'ella al principi, però la Miyako farà qualsevol cosa per apropar-se a l'àngel que ha baixat abans que ella.

==

1.- Una sensació divertida i retorta. Miyako Hoshino, una estudiant universitària que és tímida amb els desconeguts, s'enamora estranyament quan la seva germana petita Hinata porta a casa la seva companya de classe Hana Shirosaki, però no fa la millor primera impressió amb ella. Quan la Hana torna per a una festa de pijama, la Miyako fa que Hana es disfressi amb vestits de cosplay que va fer, oferint-li tants dolços com vulgui si continua fent-ho. L'endemà, mentre la Miyako prova secretament el seu cosplay ella mateixa, la descobreix la seva nova veïna del costat, Noa Himesaka.

2.- Incontestablement simpàtica. La Noa, que s'havia traslladat a la classe d'Hinata, s'acosta a burlar la Miyako sobre el seu cosplay, però es desanima quan la Miyako troba que Hana és més maca que ella. La Noa fa un concurs de cosplay per demostrar que és la més maca, només per acabar a l'últim lloc a causa de les preferències de jutjat de la Miyako. Més tard, la Miyako s'embolica en un joc d'amagatall amb els altres i s'acaba amagant amb la Hana. L'endemà, la Noa fa un altre concurs per veure qui pot fer-li la foto més maca.

3.- Impressió. Com a part del seu projecte de classe, la Hinata, la Hana i la Noa fan un joc de taula on la Miyako ha de fer qualsevol acció en què els jugadors arribin com a mitjà per ajudar-la a superar la seva timidesa. Un altre dia, després que les noies intenten arribar a casa sense entrar a la llum del sol, la Hinata s'enfada amb la Miyako per haver prestat més atenció als altres que ella, així que la Miyako es passa la nit malcriant-la per compensar-la.

4.- Podem parlar un moment? Després de jugar en una piscina inflable, les noies treballen en escultures de fang per als deures, amb la Hinata que vol fer una versió d'argila de Miyako. Més tard, les noies van a un festival d'estiu, on la Miyako es posa en problemes per fer fotos a la Hana.

5.- No et preocupis! Deixa-m'ho a mi! Les noies tenen l'encàrrec de fer galetes amb els seus companys Koyori Tanemura i Kanon Konomori, i en Koyori s'enfada tant que tothom confia en Kanon que decideix fer les seves pròpies galetes amb Hana, cosa que resulta desastrós. Després de l'escola, la Koyori i la Kanon s'acosten a conèixer la Miyako, que intenta semblar la persona increïble per a la qual ha estat construïda, però no pot mantenir la il·lusió durant molt de temps. L'endemà, Koyori lliga les mans de Kanon amb una corda perquè la gent confiï en ella, només per descobrir que no la pot deslligar.

6.- Mya-Nee no té cap amic. Hana i els altres decideixen seguir la Miyako a la seva universitat, on un dels estudiants els ensenya pel campus mentre esperen que acabin les seves classes. A la tornada, les noies descobreixen que la noia d'abans, Koko Matsumoto, és en realitat algú que ha estat perseguint Miyako des de l'institut. L'endemà, Koko es presenta a casa de la Miyako, on es vincula amb la Hinata i la vesteix amb un vestit de minyona que ella mateixa ha fet. Aleshores, la Miyako coneix les mares de la Hana i la Noa, Haruka i Emily, que donen les gràcies per tenir cura de les seves filles.

7.- No entenc el que diu Mya-Nee. Després que Hinata es refredi, la Miyako es pren el dia lliure a la universitat per cuidar-la. El dia de l'aniversari de la Miyako, la Hinata i els altres li donen les entrades "I'll Do Anything" mentre la Hana li aconsegueix una forquilla. Quan la Hinata demostra ser massa enganxosa, la Miyako utilitza un dels seus bitllets per prohibir a la Hinata que s'acosti a ella durant cinc dies, la qual cosa fa que la Noa actuï com a substituta d'ella.

8.- De vegades la ignorància és la felicitat. La mare de la Miyako, Chizuru, l'envia a ella i a la Hinata al centre comercial per comprar roba nova, la qual cosa demostra que és una tasca impossible a causa de la timidesa de la Miyako. En canvi, optant per comprar tela, la Miyako passa la resta del temps jugant amb la Hinata. Més tard, la Hana i la Noa, que estan en el seu propi viatge de compres, es troben amb el gos de la Koko, també anomenat Miyako, mentre que la mateixa Miyako es troba amb la seva germana petita, Yuu.

9.- Si us plau, queda't fins que m'adormi. La Noa va a veure una pel·lícula amb la Hinata, que li compra una cinta per als cabells com a gràcies. Més tard, Chizuru ensenya a les noies un àlbum de fotos de la Miyako quan era petita i els deixa provar el seu vell uniforme escolar. Durant una festa de pijama, Hana s'espanta després de veure una pel·lícula de por i li demana a la Miyako que es quedi amb ella fins que s'adormi.

10.- He tornat a dir massa. Mentre li dóna diferents pentinats a les noies, la Miyako té curiositat per saber per què tracta a Hana de manera diferent a qualsevol altra persona. Un altre dia, la Miyako surt a comprar una crema amb la Hana, amb un vestit que va rebre de Koko. Més tard, Hana és escollida com a protagonista de la propera obra de l'escola.

11.- En resum, és culpa teva, Onee-san. Quan la classe de la Hinata necessita disfresses per a la seva obra de l'escola, la Miyako supervisa les noies mentre fan les disfresses elles mateixes. El dia del festival cultural, Miyako va a una manifestació de segell amb les noies, que culmina amb l'acompanyament de Hana a través d'una casa embruixada dirigida pels seus pares. Després, és el moment del joc de noies.

12-. Mirada d'Àngel. Les noies representen la seva obra de teatre de l'escola, on Hana interpreta un àngel que s'enamora d'un humà i es converteix ella mateixa en humana per estar amb ella, només per conèixer la seva néta. Després de l'obra, tots els estudiants donen les gràcies a la Miyako per haver ajudat amb les disfresses, després de la qual cosa la Hana agraeix la Miyako per haver-se esforçat tant per ella.

OVA.- No ens deceps mai. Sempre més a prop. Transformem-te en això! Soc la teva germana gran. Les noies van d'acampada al llac per a les seves vacances, portant una Miyako reticent amb elles. La Koko recorda la seva amistat amb Miyako, a través d'ulleres de color rosa, és clar. Durant Halloween, la Miyako anticipa quina disfressa portarà la Hana, només per acabar havent de dissimular-se per a Koko i Yuu. La Miyako recorda quan va néixer la Hinata, unint-se ràpidament com a germanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada