Bloc personal,

dimecres, 27 de setembre del 2023

Niehime to Kemono no Ō (2023) S01
(Sacrificial Princess and the King of Beasts)

[417]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Chiaki Kon
Guió: Seishi Minakami (manga: Yū Tomofuji)
Música: Kohta Yamamoto
Estudi: J.C.Staff
Veus de doblatge: Kana Hanazawa, Satoshi Hino, Takuma Terashima
Emissió: 20/04/23 - 28/09/23
Títol original: 贄姫と獣の王

[ Animació, fantasia, romanç ] 24 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,72) (8.091)

Sinopsi

IMDb (6,8) (147):
“El rei de les bèsties i els dimonis rep sacrificis humans femenins per afirmar el domini sobre la raça humana. No obstant això, el sacrifici número 99 l'intriga i la deixa quedar com a consort.”

Crítica

“Bella y bestia son…”

Basada en un manga shōjo de Yū Tomofuji ja conclòs (tot i que té un spin-off bastant recent) publicat entre 2015 i 2020 amb un total de quinze volums. També se la pot trobar amb el títol de Niehime to Kemono no Ou.

Una història estranya que vaig començar a seguir en l’inici de primavera (és de temporada doble: 24 capítols) sense massa expectatives –no li acabava de trobar el què–, però que, mica en mica, m’ha acabat agradant cada cop més. Curiosament a IMDb, al principi, tenia bastant millor valoració que no pas ara…

Dotzena sèrie (12 de 19) d’anime finalitzada de la temporada estiu 2023.

Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada estiu 2023

5/5
Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto (2023) S01
Zom 100: Bucket List of the Dead

5/5
Watashi no Shiawase na Kekkon (2023) S01
My Happy Marriage

4/5
Ōoku (2023) S01 (ONA)
Ōoku: The Inner Chambers

4/5
Niehime to Kemono no Ō (2023) S01
(temporada doble; continuació)
Sacrificial Princess and the King of Beasts

4/5
Mononogatari (2023) S02
Malevolent Spirits: Mononogatari

4/5
Undead Girl Murder Farce (2023) S01
Undead Murder Farce

4/5
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantane (2023) S01
 

4/5
Jujutsu Kaisen (2023) S02
 

4/5
Dark Gathering (2023) S01
(temporada doble; primera meitat)
 

4/5
Shinigami Bocchan to Kuro Maid (2023) S02
The Duke of Death and His Maid

4/5
Sugar Apple Fairy Tale (2023) S01 Part 2
 

4/5
Dekiru Neko wa Kyou mo Yuuutsu (2023) S01
The Masterful Cat Is Depressed Again Today

3/5
Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu (2023) S02 Part 1
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

3/5
Suki na Ko ga Megane wo Wasureta (2023) S01
The Girl I Like Forgot Her Glasses

3/5
Yami Shibai (2023) S11
Yamishibai: Japanese Ghost Stories (Theater of Darkness)

3/5
Ayakashi Triangle (2023) S01
 

2/5
Horimiya –piece– (2023) S02
Horimiya: The Missing Pieces

2/5
Masamune-kun no Revenge R (2023) S02
Masamune-kun's Revenge R

1/5
Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha (2023) S01
The Dreaming Boy is a Realist



Resum (amb espòilers)

El Rei de les bèsties i els dimonis rep regularment sacrificis humans femenins per menjar per tal d'afirmar el domini del seu poble sobre la raça humana. Tanmateix, per al sacrifici número 99, la noia humana portada a la capital, Sariphi, intriga el Rei Bèstia. De fet, ella no té por d'ell ni de cap altra bèstia i fins i tot accepta la seva mort sense suplicar ni plorar, ja que no té ni casa ni família a on tornar si l'alliberen. El rei la troba intrigant i la deixa quedar al seu costat com a consort malgrat ser humana. Aquesta és la història de com Sariphi es convertirà en la reina dels dimonis i les bèsties.

==

1.- El sacrifici i la nit del ritual. Sariphi és portat encadenat al Regne de les Bèsties com a sacrifici. El rei està intrigat quan ella és grollera amb el seu canceller Anubis, però no mostra por. El seu nom significa "sacrifici" i els seus pares adoptius la van criar com a substituta de la seva pròpia filla i ha acceptat el seu destí. El rei la tracta temporalment com a convidada i la porta a una inspecció d'una ciutat fronterera on creixen flors, un dels pocs llocs del regne que no estan coberts de miasmes verinosos. La nit del sacrifici en una habitació subterrània aïllada, Sariphi s'enfronta a un assassí que planeja matar el Rei, però un humà l'atura de sobte. L'home és, de fet, el Rei la mare del qual era humana, cosa que li fa patir una immensa culpa pel seu engany. La transformació es produeix en cada rara "nit de lluna de la revelació" quan se suposa que ha de devorar el sacrifici. En secret allibera els sacrificis i després es talla perquè sembli que la seva sang s'ha vessat. Simbòlicament trenca les cadenes de Sariphi i l'endemà, com a rei bèstia, indigna la seva cort declarant que Sariphi serà la seva reina. Sariphi anomena el rei sense nom "Leonhart", que significa "cor valent", que accepta.

2.- Abelles fusteres i banquet de cort. La cort del rei li demana que reconsideri la seva elecció per a la reina, però ell es nega. Li ordena a Sariphi que no li digui Leonhart en públic. Sariphi fa unes flors de paper per decorar el castell i compara Leonhart amb una abella fuster pel seu gran cos pelut i la seva naturalesa amable. En un banquet per presentar Sariphi a la resta del regne, els convidats de diverses races de bèsties es sorprenen al saber que un humà serà la reina. Sariphi desarma els convidats ajudant els criats a distribuir menjar, impressionant també a Leonhart. Un rèptil ensopega a Sariphi i la fa vessar vi sobre el rei. Tanmateix, Leonhart va veure la seva estratagema i es prepara per matar el transgressor, però Sariphi l'atura per evitar qualsevol vessament de sang. Després del banquet, Sariphi lamenta no haver estat més útil, però el Rei la porta a una zona preciosa i remota de la seva Bèstia Gwiber semblant a un drac. Explica que el seu propòsit és ajudar a mantenir la seva naturalesa violenta sota control com ho va fer amb el Reptil. Aleshores li permet que en privat li digui Leonhart.

3.- Bèsties i un poble humà. La Sariphi pren lliçons sobre el Regne de les Bèsties, però Anubis es rendeix quan es mostra inepta per estudiar. Quan l'Anubis esmenta que Leonhart no s'ha pres un descans des de fa anys, li demana que vagi a passejar amb ella per la ciutat. Leonhart es disfressa amb una caputxa i fa que la Saphiri es disfressa de bèstia. Es diverteixen barrejant-se amb els ciutadans i ajuden a un nen perdut a trobar la seva mare, però Sariphi comença a desmaiar-se i la seva disfressa li cau. Els ciutadans immediatament es tornen hostils en veure un humà, obligant a Leonhart a escapar amb ella. De tornada al palau, la Sariphi es desmaia i el metge diu que ha estat enverinada per l'exposició al miasma. La Sariphi es desperta en un poble humà a càrrec d'un metge i la seva dona, que expliquen que la van tractar després que la van deixar a la seva porta amb diners i una nota que cap d'ells pot llegir ja que està en llenguatge bèstia. Es converteix en la seva ajudant, però quan la gent del poble s'assabenta que ella va ser el sacrifici, destrossen la clínica i agreden el metge, obligant-los a expulsar-la. Amb el cor trencat, vaga pel bosc, però en Leonhart en la seva forma humana la troba i explica que la nota deia que tornaria a buscar-la després d'adquirir un anell que la protegirà del miasma. Tornen a casa i Sariphi compara l'anell amb un anell de noces.

4.- Les princeses felines i rèptils. Sariphi descobreix que la identitat de la mare de Leonhart estava oculta com una bèstia. Coneix a la Vivian, la princesa dels Gats, que amb altres princeses bèsties pretenen casar-se amb Leonhart o almenys convertir-se en la seva concubina. Sariphi s'enfronta a la Vivian intentant seduir a la Leonhart i surt amb gelosia, trobant a faltar que Leonhart la expulsi. Es fa amistat amb Amit, la princesa dels rèptils, que ha estat exiliada fins que es pot trobar amb Leonhart. Jormungand, el capità reptil de la guàrdia, torna d'una missió i l'Amit revela a Sariphi que està enamorada d'ell des d'un temps en què ell la va ajudar quan era petita. En un banquet per honrar el retorn de Jormungand, les altres princeses trenquen el vestit d'Amit, però Sariphi li presta un vestit que la fa girar el cap, i Amit està encantada quan Jormungand la reconeix. La Vivian es posa sola en Sariphi i l'amenaça mentre planeja seduir a Leonhart i convertir-lo en el seu titella. L'Amit troba i defensa en Sariphi, aleshores arriba Leonhart i ordena enutjat a Vivian que surti. Les princeses se'n van a casa excepte l'Amit, a qui Leonhart fa d'assistent de Sariphi. Leonhart li diu a la Sariphi que no necessita concubines perquè només la vol a ella, la qual cosa fa que el seu cor batega.

5.- La bèstia santa de la immortalitat i el renaixement. L'Anubis diu que la Sariphi ha de demostrar-se com a reina convocant una bèstia sagrada, però Leonhart assenyala que, com que no té màgia, hauria d'impulsar l'encanteri amb la seva pròpia força vital i hi ha el risc de poder convocar un dimoni malèvol. Amb ganes de contribuir, accepta fer-ho, però repetidament falla l'encanteri i es fa mal. Mentre descansa, Sariphi diu que està disposada a sacrificar-se, però en Leonhart li recorda que ha de viure per ell. Galvanitzada, realitza l'encanteri i convoca un bebè fènix, Bennu. Sariphi és l'únic que pot entendre el seu discurs. Bennu és arrogant i groller, i és insultat quan Anubis dubta que sigui realment un fènix. Bennu confia que va ser reduït al seu estat actual després d'esgotar el seu poder curant soldats ingrats. Un parell d'assassins llancen una fletxa a Bennu, que el toca i el llença d'una paret. Sariphi instintivament salta per una finestra per intentar atrapar-lo. Per salvar-la, Bennu es transforma en la seva forma completa de fènix, l'atrapa i vola cap al cel, sorprenent a tothom.

6.- Un noi i el rei de les bèsties. Els assassins que van disparar a Bennu són interrogats, però afirmen que només van disparar instintivament a un humà i es van matar. Un home humà ataca els guàrdies mentre demana Leonhart abans de ser dominat i tancat a les masmorres. Jura venjar-se de les bèsties per matar a Sariphi, només per ser alleujat quan la veu viva. Ella explica que ell és el seu amic de la infància Ilya que odia les bèsties per atacar el seu poble i va jurar protegir-la. Ella convenç a Leonhart que l'alliberi i l'enviï a casa, però poc després de ser alliberat, es desmaia de fam. El van posar a una habitació de convidats, però quan la Sariphi i l'Amit porten menjar, aquest insulta a l'Amit per ser una bèstia i li demana que vingui amb ell, enfadada quan ella es nega perquè es casarà amb Leonhart. Després de reconfortar l'Amit, Sariphi li porta més menjar a Ilya. Intenta convèncer-la que una bèstia com Leonhart no podria estimar-la, però quan ella encara es nega a marxar, ell la noqueja i se l'enduu. L'Anubis, que volia que la Sariphi se n'anés, afirma que va anar amb ell de bon grat, però l'Amit li recorda a Leonhart el dur que va treballar per demostrar que era digna. Leonhart deixa Jormungand al capdavant mentre utilitza Gwiber per perseguir-los.

7.- Un noi d'amor i d'odi. Bennu s'uneix a Gwiber i Leonhart i utilitza la seva connexió amb Sariphi per rastrejar-la (Gwiber tradueix el discurs de Bennu per a Leonhart). Mentre Ilya porta a cavall un Sariphi que no ho vol, són atacats per un grup d'homes hiena. Ilya els mata, però quan intenta matar un nen entre ells, Sariphi l'ajuda a escapar i li pregunta per què aniria tan lluny. Diu que totes les bèsties són dolentes i confessa que està enamorat d'ella. Ella, tristament, el rebutja i diu que hi ha bèsties bones i dolentes, igual que els humans. Replica que abans de conèixer-se, les bèsties van matar i menjar-se la seva mare i la seva germana petita Misha, i per això, mai descansarà fins que les bèsties siguin exterminades. La lliga just quan arriba Leonhart i lluita contra ell. Leonhart es manté enrere i és apunyalat a l'estómac. Ilya perd la seva voluntat de lluitar quan Sariphi plora per Leonhart, fent-li adonar-se que l'estima de veritat. Bennu cura Leonhart i Ilya li fa prometre que protegirà en Sariphi. Bennu vola a Sariphi i Ilya a un territori humà perquè puguin acomiadar-se correctament. De tornada al palau, tots excepte l'Anubis estan contents que Sariphi hagi tornat i fan una festa al jardí. La Sariphi pensa que no pot aturar l'odi entre els humans i les bèsties, però ara mateix són feliços junts.

8.- El déu del mar i la segona prova. Se celebra una festa en honor a l'heroi de guerra duc Galois de la raça íchtiana semblant a les balenes. Galois, que abusa del seu servent desfigurat, arriba i insulta a Sariphi per ser humà. Ella intenta fer-li un recorregut pel palau, però oblida un fet i l'enfada. S'enfada encara més quan ella no pot suportar el seu regal de vi. Ella s'excusa de la festa, però en Leonhart la segueix, comparteix menjar i la fa un petó. Més tard demana a Galois que balli, però ell fa que el seu servent ocupi el seu lloc. El criat diu que va ser cremat pels humans com a venjança per haver matat a diversos d'ells, però no odia els humans. Quan veu que Sariphi i el seu servent s'estan divertint, en Galois l'amenaça amb ràbia amb la seva espasa, però ella el protegeix. Quan intenta colpejar-la, el criat agafa l'espasa i després revela que ell és el veritable Galois i el fals era el seu fill, Joz. Galois explica que l'enginy era provar el caràcter de l'humà que seria la seva reina, i ella va aprovar. Sariphi insta a Leonhart que no els castigui per enganyar a tothom, així que els ordena que continuïn protegint el seu regne dels invasors marins. Un cop tothom ha tornat a casa, en Leonhart li demana a Sariphi que balli.

9.- Records d'un rei i el seu canceller. Com que Sariphi va confiar a Galois que se sentia indigna de ser reina, Anubis vota que la retirin, però Leonhart el anul·la. Es revela que Anubis odia a Sariphi perquè creu que ella va seduir a Leonhart només per salvar-se. Sariphi busca nous llibres per llegir. L'Anubis la porta a una biblioteca, després intenta matar-la quan estan sols. És frustrat quan els llibres li cauen a sobre i el fan fora. Té un flashback del seu passat. De petit, es deia Sirius. El seu pare, l'anterior Anubis, es va sacrificar per salvar el rei anterior dels assassins. L'aleshores rei el va assignar com a ajudant del príncep. En Sirius va trobar estrany el príncep per negar-se a trepitjar les formigues i no li agradava l'entrenament de l'espasa. Quan es va emmalaltir, el príncep va tenir cura d'ell, però de sobte van ser segrestats pel grup d'assassins. Considerant Sirius inútil, van intentar matar-lo, però el príncep el va protegir amb el seu cos, dient que un veritable governant protegeix el seu poble, i després va eliminar els assassins amb màgia. Quan es van recuperar, Sirius va canviar el seu nom per Anubis i va dedicar la seva vida a Leonhart. Anubis es desperta i troba en Sariphi cuidant-lo. Enfadat diu que mai l'acceptarà, però a ella no li importa i diu que en Leonhart també estava preocupat per ell. Més tard, Anubis decideix provar a Sariphi de debò per veure si és realment digna de Leonhart.

10.- Dia de festa major i revelació. S'acosta la Gran Consagració, l'aniversari de la fundació d'Ozmargo, on Leonhart vestirà la roba del primer rei. La nit anterior, Leonhart torna a la seva forma humana, de manera que Sariphi l'amaga mentre lamenta que el matarien si els seus súbdits s'assabenten d'això. L'endemà al matí, estan sorpresos al descobrir que encara està en forma humana. El palau els busca, obligant-los a córrer i amagar-se. Torna lentament a la forma de bèstia, però nota que no té prou temps per vestir-se i arribar a la primera cerimònia. Sariphi atura el jutge Set quan arriba al seu amagatall el temps suficient perquè Leonhart torni enrere. Decideix anar a la primera cerimònia amb la seva roba normal i enlluerna la multitud amb un discurs sobre canviar amb els temps i avançar. Amb la Gran Consagració feta, Anubis dóna a Sariphi una opció. Pot ser la reina consort en funcions, però si falla en els seus deures, serà exiliada, o pot declinar i viure com a mascota de Leonhart mentre ell tria una nova esposa. Després de l'encoratjament de Bennu, decideix ser la reina consort en funcions.

11.- La protecció divina i la reina consort en funcions. Jormungand té la missió de lluitar contra els bandits i li diu a un soldat que es quedi a casa i cuidi la seva dona embarassada. L'Amit fa amuletos de bona sort per a ell i en Sariphi, però es deprimeix quan l'escolta dir que no està interessat en el matrimoni. Després que Sariphi aconsegueix el seu encant, anima a l'Amit a no renunciar a ell, així que li dóna l'encant abans que se'n vagi, fent-li prometre sobreviure. La cort va a la nació aliada Sarbul perquè Sariphi pugui beneir el rei Tet IV i el fill nounat de la reina Calra, Calcara. Tanmateix, la Calra no vol que un humà toqui el seu fill. Tenen un banquet, però en Leonhart i en Sariphi es jubilen aviat i ell la consola quan diu que la Calra la mirava de la mateixa manera buida que ho feien els seus pares adoptius. Quan comencen la cerimònia, on se suposa que en Sariphi sosté Calcara i li fa un petó al front, Calra pessiga Calcara per fer-lo plorar i ajornar la cerimònia. L'Anubis es va adonar del que va fer, però ho considera una prova per a Sariphi. Quan decideixen provar la cerimònia de demà, la jove princesa Tetra s'ofereix a donar a Sariphi un recorregut pel palau.

12.- Benediccions i un vot per al futur. Un cop sola, la Tetra diu que la Sariphi és lleig i la fa fer tasques com jugar a buscar, robar postres i deixar que la Tetra la munti com un cavall, però se sorprèn que en Sariphi pensi que això és divertit en lloc de degradar. Tetra devaga que la seva mare la ignorava des que va néixer Calcara; com que ningú l'estima, se suïcidarà saltant d'una torre. La Sariphi intenta convèncer-la, i se sorprèn quan la reina Calra apareix per convèncer-la, convençuda que la seva mare l'estima. Ella perd l'equilibri i cau, igual que la Sariphi que va intentar atrapar-la, però Gwiber els salva. Agraïda per ajudar a la seva filla, la Calra permet que la Sariphi realitzi la cerimònia. La Tetra i la Sariphi tenen una pijamada on la Tetra diu que se sent atreta per l'Anubis, però si es casen, els seus fills s'assemblarien a ell a causa de la seva genètica superior. La Sariphi s'avergonyeix quan parla de tenir fills amb Leonhart. Leonhart la fa a un costat i li confia que mai va conèixer que la seva mare i el seu pare, l'anterior rei, era dur i estricte amb ell i el tancava sempre que prenia forma humana. Quan el seu pare es moria d'una malaltia, va dir que sempre l'odiava per la seva sang humana i va intentar estrangular-lo abans de sucumbir. A causa d'això, Leonhart tenia por de transmetre la seva condició a qualsevol nen, però promet consumar la seva unió un cop estigui segura. L'endemà, mentre la Sariphi s'acomiada de la Tetra i la seva família, estan encantades quan Calcara diu les seves primeres paraules: "La germana gran".

13.- Una crida de simpatia i un capità de la guàrdia hiena. En Sariphi se li assigna una visita a la ciutat de Maasya per inspeccionar les tropes i veure el nomenament del nou senyor, però Leonhart no pot venir perquè ha d'atendre un amic moribund. Se li assignen guàrdies, però la Hyena Lanteveldt és l'única voluntària. Ella el sobrenomena Lante i ell molesta a tothom menys a ella per la seva falta de maneres. Durant el viatge, Lante els fa fer un desviament que els fa atacar per serps de sorra gegants, però els derrota. Li admet a Sariphi que els va atraure a propòsit per fer-se veure bé. Arriben i Sariphi diu a les tropes que Leonhart creu en ells i que facin el possible. El nou senyor, Braun, es farà oficial demà. Algunes tropes assetgen Lante per ser una hiena, citant que el seu poble va ser una vegada traïdors, però Sariphi els renya. Lante la considera ingènua quan menteix sobre si mateix i ella el creu fins que revela la veritat. L'endemà al matí, descobreixen que Braun va ser atacat.

14.- Una càrrega falsa i una hiena solitaria. Braun es recuperarà, però basant-se en la descripció del seu atacant i d'un floc de pell que li va arrencar, Lante és arrestat. Sariphi promet exonerar-lo i el comandant, Teiryns, l'ajuda. A la seva cel·la, Lante recorda com quan era nen va recaptar diners per comprar medicaments per a la seva mare malalta, però com que era una hiena, els guàrdies el van acusar de robar el medicament, el van confiscar i el van colpejar, provocant la mort de la seva mare. . Sariphi i Teiryns capturen el veritable atacant, un Badger que odiava l'autoritat. Com que les bèsties són majoritàriament daltònics, la Sariphi va ser l'única capaç de dir que la pell no coincideix amb Lante sinó que coincideix amb el Teixó. Un cop alliberat, Lante jura lleialtat eterna a Sariphi per creure en ell. Braun es converteix oficialment en el Senyor de Maasya. Quan arriben a casa, la Sariphi es desmaia d'esgotament i és enviada a la seva habitació. Mentre que la manca de maneres de Lante enfada l'Anubis, la seva lleialtat a Sariphi impressiona a Leonhart i el converteix en cavaller.

15.- Trobada casual d'un nen i un nen. Amit està preocupat perquè Jormungand encara no ha tornat de la seva missió; mentrestant, defensa els ciutadans dels rebels. Quan finalment torna, li retorna l'encant de la bona sort a l'Amit i li diu que el doni a algú més mereixedor, trencant-li el cor. Sariphi li pregunta per què l'ha tornat, i quan es nega a respondre, Lante el desafia a un duel. Jormungand guanya, però Leonhart s'adona que el seu braç estava ferit en la seva missió. L'Amit ho tracta i explica que sentia que la negligència el feia indigne del seu encant. Ella el convenç perquè el torni. A les terres humanes, Ilya troba dues bèsties segrestant un nen. Els expulsa, però es sorprèn de trobar que el nen és una bèstia anomenada Maalo. Maalo explica que els humans van contractar els segrestadors per capturar bèsties per a ser embotides o posades en espectacles de monstres. En Maalo s'enganxa a Ilya, per a la seva molèstia, però Ilya es sorprèn al descobrir que actua gairebé exactament com un humà i es sorprèn veure flors per primera vegada. Dos cavallers humans apareixen demanant Maalo. Ilya diu que no es preocupa per ell i els deixa portar, però quan Maalo demana ajuda, se li recorda a la seva germana i lluita contra els cavallers. Recordant com Sariphi deia que les bèsties són com els humans, Ilya porta en Maalo a la frontera d'Ozmargo i li diu que se'n vagi a casa. A Maasya, alguns rebels conspiran contra el rei, però algú ve i diu que acaben de ser reclutats.

16.- La invasió i el llop sense regne. Sariphi, Leonhart i els altres viatgen en vaixell per inspeccionar el regne Bolstobas, però Lante està marejat. Quan una bèstia missatgera porta notícies urgents, Leonhart torna a Ozmargo via Gwiber després de posar un encant protector a l'anell de Sariphi. Fenrir, el Rei dels Llops, i el seu subordinat Nir ataquen el vaixell i massacreen els guàrdies. En Fenrir té rancor contra Leonhart i jura conquerir Ozmargo i convertir-se en el nou rei. La Sariphi s'ofereix com a ostatge per salvar tothom, i la Nir, que va espiar els esdeveniments a Maasya, confirma a un Fenrir que no creu que és la reina. Lante intenta lluitar contra ells, però entre el seu mal de mar i l'habilitat d'en Nir per controlar les seves espases amb telequinesi, està greument ferit. Sariphi és endut mentre Bennu cura en Lante i els altres. Les forces de Fenrir estan envaint Ozmargo i la gent s'està amotinant amb por. Quan reben la notícia de la captura de Sariphi, Anubis convenç a Leonhart de quedar-se i calmar la gent, i Sariphi els va dir que no la salvessin. Leonhart assegura a la gent que els protegirà, després promet derrotar a Fenrir i salvar a Sariphi.

17.- La persecució i la batalla dels vassalls. Lante, Bennu i Cy cerquen Sariphi al desert. Fenrir revela a Sariphi que una vegada va ser un príncep, però després de perdre una baralla amb Leonhart quan era petit, la seva família li va tallar l'orella i el va negar. Ara vol ser rei i fer un món on els forts dominin els febles. Està intrigat quan la Sariphi no té por i el seu anell la protegeix dels seus encanteris i decideix guanyar-se el seu cor tot i que ella diu que només estima a Leonhart. Anubis lidera l'exèrcit d'Ozmargo per derrotar a diversos rebels. Nir ofereix que l'Anubis s'uneixi al seu costat i l'apunyala quan ell es nega. Fenrir revela que Nir li és lleial des que el va salvar de l'esclavitud. Jormungand rescata Anubis i fereix en Nir, que escapa amb ells perseguint-los. Sariphi consola en Fenrir quan té un malson. Lante arriba i lluita contra Fenrir mentre en Bennu la deslliga i l'allunya volant. Sariphi el fa doblegar l'esquena per rescatar a Lante, que estava perdent malament. Just quan arriben fora de la fortalesa, Lante i Bennu s'enfonsen d'esgotament. En Cy diu telepàticament a Clops on és la fortalesa, qui ho transmet a Leonhart.

18.- Rescat i un duel predestinat. En Fenrir aconsegueix a Sariphi i els altres, però arriben en Leonhart i en Gwiber. Fenrir el desafia a un duel pel títol de Rei. Nir impedeix que Jormungand i Anubis interfereixin, però els dos prometen només mirar, així que ell deixa de lluitar contra ells. Leonhart i Fenrir lluiten amb la màgia, però en Leonhart esgota ràpidament les seves reserves de màgia. En adonar-se que no s'ha recuperat d'encantar l'anell de Sariphi, Fenrir diu que lluitaran cos a cos, dent i urpa. S'infligen greus danys l'un a l'altre i en Leonhart cau, però s'aixeca quan sent la veu de Sariphi. Fereix mortalment a Fenrir, però es nega a renunciar. En Nir de sobte clava en Fenrir per l'esquena i s'escapa amb el seu cadàver. En Leonhart s'ensorra per les seves ferides, així que corren de tornada al palau i el porten als curanderos. Sariphi té cura d'ell en privat, ara en la seva forma humana. Nir porta el cadàver d'en Fenrir i recorda com en Fenrir va deixar ordres permanents de matar-lo si perdia el duel, després li pregunta què fer ja que en Fenrir era la seva única raó de vida. Mentrestant, Set explora els arxius prohibits.

19.- Un pont entre bèsties i humans. Ozmargo fa una desfilada per la seva victòria sobre Fenrir, però Anubis aconsella a Leonhart que no deixi assistir a Sariphi perquè alguns ciutadans encara odien els humans i ell accepta de mala gana. Com que l'anell de Sariphi es va trencar a la batalla, Leonhart la porta a un arbre sagrat i a una primavera que està lliure de miasmes per forjar-ne un de nou. Més tard la consola durant una tempesta i parla de com no va conèixer mai la seva mare i no sap si està viva o el volia. A continuació, planteja que gairebé és hora que el regne humà Yoana enviï un altre sacrifici i té la intenció d'abolir aquesta pràctica. També té la intenció de fer les paus amb la Yoana perquè els humans i les bèsties algun dia es tractin com a iguals. Sariphi s'ofereix per ser enviat i ell accepta de mala gana. La cort de Leonhart està indignada per les seves noves polítiques, però finalment hi accepta. Sariphi es nega a deixar que Lante vingui amb ella, segur que es barallaria, així que només anirà amb Bennu. Amb una carta per donar als governants humans, se'n van volant. Mentrestant, Set s'assabenta dels arxius que tots els registres del naixement de Leonhart s'han esborrat, i després declara que un cop conegui els seus secrets, les seves ambicions es realitzaran.

20.- Una carta reial i una bruixa tabú. Poc després que Sariphi i Bennu arribin a Yoana, l'Ocelot, el comandant dels cavallers, la salva d'un estafador. Quan explica la seva missió, és detinguda. Més tard, Ocelot confirma la seva identitat i la deixa anar, però explica que la carta està en llenguatge bèstia i no es pot llegir. Un ermità anomenat la Bruixa de Shidai coneix l'idioma, així que la Sariphi i la Bennu van a casa seva. Ella es sorprèn de trobar que la bruixa s'assembla a la forma humana de Leonhart. La Bruixa és hostil i li ordena repetidament que se'n vagi. Dos homes beligerants intenten destruir el jardí d'edelweiss de la Bruixa, però els combat. Quan Sariphi diu que la flor d'edelweiss representa el record, la bruixa recorda que un nen intentava atraure-la quan era petit abans que ella el rebutgés. Ella revela que el seu nom és Anastasia abans que Sariphi s'enfonsi amb febre. Mentre la cuida, Anastasia revela un diari escrit en llenguatge bèstia i explica que el seu avantpassat va tenir un fill amb una bèstia, cosa que va fer que la seva família fos marginada. Sospitant que l'avantpassat està relacionat amb Leonhart, Sariphi li demana el diari i després li demana que vingui al palau i llegeixi la carta. Mentrestant, l'Anubis descobreix a Set colant-se als arxius prohibits. Estableix afirmacions de ser de sang reial i haver après el fosc secret de Leonhart.

21.- La pau i un secret revelats. Sense dir-li a l'Anubis quin és el secret, Set li demana que l'ajudi a demostrar-ho anant a veure en Leonhart, dient-li que s'hi endinsi si intenta amagar-se, però Leonhart el rep. Quan la Sariphi i l'Anastasia van al palau, s'assabenten que Ocelot era l'amic de la infància que va intentar cortejar-la. Anastasia tradueix la carta i el rei concedeix una audiència a Sariphi. El rei diu que decidirà com respondre en un consell global d'aquí a 7 dies, després es sorprèn quan Sariphi diu que les bèsties actuen com els humans. Sariphi se'n va a casa en Bennu i assisteix a un consell on Anubis promet acceptar-la com la veritable reina si les negociacions amb Yoana van bé. En adonar-se que en Leonhart sembla deprimit, li demana una cita, així que la porta a una cova amb cristalls brillants i acolorits. Ella les compara amb estrelles i ell confia que mai no ha vist les estrelles perquè sempre que el miasma s'aclareix prou perquè siguin visibles, pren forma humana i s'ha d'amagar. Prometen veure les estrelles junts algun dia. L'endemà, en Leonhart va a fer un anunci formal a la gent sobre el tractat de pau amb l'existència de Yoana i Sariphi, però Set utilitza un encanteri per eliminar el miasma. Tothom es sorprèn quan Leonhart torna a la forma humana davant els seus ulls.

22.- La fugida i l'ambició de la justícia. Mentre els ciutadans es revolten, Sariphi, Bennu i Cy s'allunyen a Leonhart i es refugien a la cova de cristall. Set explica a l'Anubis que Leonhart és un fill bastard del rei anterior i un humà, mentre que ell és fill del rei i una concubina oficial, és a dir, té sang reial. Set es converteix en el rei en funcions i ordena immediatament que les diferents races de bèsties segregan amb les races no mamífers perseguides. Jormungand és arrestat per mantenir-se lleial a Leonhart, però l'Amit l'ajuda a escapar i se'n van a fugir. Mentre busca menjar, Sariphi salva un nen amfibi de ser colpejat pels guàrdies, els Clops i Lante arriben i els vencen. Mentre Lante l'omple, s'adona que ha deixat el diari enrere i proposa recuperar-lo per demostrar que Leonhart és legítim. Leonhart ha perdut l'esperança i vol fugir cap a la Yoana, però en Sariphi el recrimina i li recupera el coratge. Jormungand li diu a Amit que li deu a Leonhart per acceptar-lo malgrat els prejudicis antirèptilians. Troben els altres i fan un pla. Leonhart i Jormungand distreuran els guàrdies i Set mentre Sariphi, Lante i Bennu recuperen el diari. Els dos ataquen els guàrdies mentre Set creu que Leonhart està boig per tornar mentre encara està en forma humana.

23.- L'arxiprest i la veritat sobre el rei. Sariphi, Lante i Bennu troben una criatura ferida d'aspecte estrany encadenada al palau. És l'arxipreste Capel, que s'ha convertit en no-mort i empresonat per Set. Telepàticament li diu a Sariphi que quan l'esposa del rei anterior va morir de malaltia sense donar a llum un hereu, li va dir a Capel que busqués el seu bessó exiliat. Capel va trobar que el bessó havia mort, però va dormir amb un humà i va tenir un fill. Va agafar el nounat i el va fer passar per fill del rei, Leonhart. Capel revela un altre secret abans de convertir-se en pols. Set conté fàcilment Leonhart i Jormungand amb màgia i crucifica Leonhart davant la gent. L'Anubis captura en Sariphi, Lante i Bennu abans d'interrogar a la Sariphi sobre si sabia que en Leonhart era en part humana i si encara l'estimaria si no ho era, i ella diu que ho faria. Anubis arrossega a Sariphi i Set li ordena que la mati, però ell apunyala a Set, afirmant la seva lleialtat a Leonhart i trencant les seves restriccions. Set el fereix a la venda al detall, però Galois, Joz i les seves forces arriben per defensar en Leonhart i els altres. En Set s'enfada quan els missatgers diuen que Sarbul i Maasya han rebutjat el seu govern i les forces de Yoana liderades per Ocelot i Ilya estan defensant els no mamífers dels seus executors. Amit s'uneix a Lante i destrueixen la sala mantenint el miasma netejat. Quan Sariphi diu que Set no és digne de ser rei, ell la llança amb ira al cel. Leonhart salta per atrapar-la amb Gwiber just quan torna a la seva forma de bèstia.

24.- Una reina i el futur del regne. xxx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada