Bloc personal,

dilluns, 18 de setembre del 2023

Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha (2023) S01
(The Dreaming Boy is a Realist)

[408]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kazuomi Koga
Guió: Michiko Yokote (manga: Okemaru)
Música: Ryōhei Sataka
Estudi: Studio Gokumi, AXsiZ
Veus de doblatge: Naoya Miyase, Akiho Suzumoto, Yumiri Hanamori
Emissió: 04/07/23 - 19/09/23
Títol original: 夢見る男子は現実主義者

[ Animació, comèdia romàntica, shōnen ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (6,9):
“El Wataru Sajou, que està profundament enamorat de la seva bella companya de classe, l’Aika Natsukawa, s'acosta a ella sense desanimar-se mentre somia amb el seu amor mutu. No obstant això, un dia, es desperta pensant que no és realment apte per estar amb algú tan bo com ella. En adonar-se d'això, el Wataru comença a mantenir una distància adequada d'ella, per a sorpresa de l'Aika. Se li escapen les seves intencions perquè s'estava impacientant després d'arribar a una conclusió equivocada? Aquest és l'inici d'una comedia romàntica que gira al voltant de dues persones que no poden transmetre els seus sentiments i que pensen que el seu amor no és correspost.”

Crítica

Tot i que al final s’ha arreglat una mica, la pitjor de tota la temporada amb diferència…

Basada en una novel·la serialitzada escrita per Okemaru des de 2018, actualment en publicació, de la que també n’han fet novel·la lleugera (il·lustrada per Saba Mizore: 8 volums) i manga (il·lustrat per Popuri Yoshikita: 4 volums).

Al final de la temporada, aquesta sèrie no m’ha semblat tan desproporcionadament dolenta com al principi, però déu n’hi do!

Penso que el problema és que és un anime massa estandaritzat. El disseny de personatges és correcte, estan ben trobats, però l’animació és mínima i deficient.

Quarta sèrie (4 de 19) d’anime finalitzada de la temporada estiu 2023.

Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada estiu 2023

5/5
Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto (2023) S01
Zom 100: Bucket List of the Dead

5/5
Watashi no Shiawase na Kekkon (2023) S01
My Happy Marriage

4/5
Ōoku (2023) S01 (ONA)
Ōoku: The Inner Chambers

4/5
Niehime to Kemono no Ō (2023) S01
(temporada doble; continuació)
Sacrificial Princess and the King of Beasts

4/5
Mononogatari (2023) S02
Malevolent Spirits: Mononogatari

4/5
Undead Girl Murder Farce (2023) S01
Undead Murder Farce

4/5
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantane (2023) S01
 

4/5
Jujutsu Kaisen (2023) S02
 

4/5
Dark Gathering (2023) S01
(temporada doble; primera meitat)
 

4/5
Shinigami Bocchan to Kuro Maid (2023) S02
The Duke of Death and His Maid

4/5
Sugar Apple Fairy Tale (2023) S01 Part 2
 

4/5
Dekiru Neko wa Kyou mo Yuuutsu (2023) S01
The Masterful Cat Is Depressed Again Today

3/5
Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu (2023) S02 Part 1
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

3/5
Suki na Ko ga Megane wo Wasureta (2023) S01
The Girl I Like Forgot Her Glasses

3/5
Yami Shibai (2023) S11
Yamishibai: Japanese Ghost Stories (Theater of Darkness)

3/5
Ayakashi Triangle (2023) S01
 

2/5
Horimiya –piece– (2023) S02
Horimiya: The Missing Pieces

2/5
Masamune-kun no Revenge R (2023) S02
Masamune-kun's Revenge R

1/5
Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha (2023) S01
The Dreaming Boy is a Realist



Resum (amb espòilers)

El Wataru Sajō ha estat acosant i insistint-li a l'Aika Natsukawa, una noia molt maca de la seva classe, que surti amb ell. Un dia, una pilota de futbol voladora canvia ràpidament la seva personalitat i arriba a la conclusió que no és digne d'ella i comença a distanciar-se d'ella. Tanmateix, l'Aika creu erròniament que ara no li agrada, i ella comença a involucrar-se amb ell. Aquest és l'inici d'una comèdia romàntica quan dos companys de classe lluiten per transmetre els seus sentiments, sobretot quan altres noies comencen a adonar-se del Wataru.
==

1.- M'agrada tu. Si us plau, surt amb mi. La Wataru està apassionadament enamorada de la seva companya de classe Aika i li confessa sovint malgrat els seus rebuigs. Un dia a punt de ser colpejat al cap amb una pilota de futbol i aquest breu moment de por li fa adonar-se del seu propi comportament; així decideix començar a distanciar-se d'Aika. El seu brusc canvi de personalitat sorprèn a tothom, inclosa l'Aika, que no està acostumada a que la ignori. Una noia anomenada Rena comença a interactuar amb ell fent que l'Aika comenci a actuar gelosa. Rena recentment ha trencat amb el seu xicot Kazuki i està intentant castigar-lo fent-se propera a Wataru. Wataru revela que va ser rebutjat brutalment per una noia a l'escola secundària i va conèixer l'Aika immediatament després que el va tractar amb amabilitat, fent-lo enamorar. Després d'haver estat rebutjat tantes vegades, ha decidit finalment deixar-la en pau. La Rena entén i es reconcilia amb en Kazuki. L'Aika està confús, en Wataru continua evitant-la i visita la seva casa per descobrir per què, però no està satisfeta amb la seva afirmació de reformar el seu comportament semblant a un assetjador, i quan insisteix que ara només són companys de classe, corre a casa molesta. L'endemà, l'amic de l'Aika, Kei, li assenyala a un Wataru culpable que els anys d'ell va impedir que l'Aika fes molts amics, i sense Wataru, en realitat es troba sola.

2.- Per tu. És un pastís de xocolata triangular de recanvi. Wataru decideix distanciar-se encara més perquè l'Aika pugui fer més amics. Shinomiya, president del Comitè de Moral Pública, s'acosta a Wataru per elogiar una interacció que va tenir recentment amb el membre del comitè Inatomi en la qual es va disculpar per haver-la espantat a causa de la seva fòbia als homes. Ella li demana consell per augmentar l'ànim del comitè, ja que sovint es desanima. Wataru li assegura que qualsevol suport que li doni serà suficient, ja que estar disposat a oferir suport és més important que el suport en si. No volent atraure problemes, afirma falsament que el seu nom és Yamazaki, tot i que això resulta contraproduent quan en Shinomiya coneix el veritable Yamazaki. Wataru es disculpa, explicant que el president de la moral sap que el seu nom li podria causar problemes. Shinomiya el perdona quan Inatomi és capaç d'agrair-li la seva disculpa i prometre superar la seva fòbia. L'Aika comença a passar temps amb altres noies. La germana de Wataru, Kaede, el coacciona perquè l'ajudi amb la documentació del seu consell estudiantil. Shinomiya ofereix amb èxit a Inatomi el seu suport. L'Aika convida els seus nous amics a casa seva i intenta convidar en Wataru però perd els nervis quan en Shinomiya interromp accidentalment. Després d'una discussió franca sobre l'intent d'Inatomi de conquerir la seva fòbia, Shinomiya s'adona que Wataru podria ser un expert en llegir persones.

3.- No es podria anomenar l'uniforme d'estiu, roba escassa? Wataru manté la distància amb l'Aika, tot i que les noies ara s'han canviat als uniformes d'estiu. Wataru s'adona que en realitat no ha vist en Kaede des del cap de setmana. La Yamazaki obliga a la Wataru a socialitzar-se amb altres companyes de classe, inclosa la Koga. L'Aika el porta gelosament a una aula buida per cridar-li, però com que això significaria admetre que està gelosa, se'n va, confonent-lo. El president del consell d'estudiants, Hayato, revela a Wataru Kaede que està molt preocupat en privat per la seva nova personalitat i creu que d'alguna manera podria ser la seva culpa per maltractar-lo. Wataru assegura a Kaede que el seu canvi va ser la seva elecció, així que no cal preocupar-se ni canviar com el tracta, ja que està acostumat als seus petits turments i troba estrany que de sobte mostri preocupació per ell. Una Aika escoltant l'interromp per forçar-lo a disculpar-se per ser cruel amb Kaede, revelant accidentalment que estava prou preocupada per seguir-lo, així que torna a fugir, confusa per les seves pròpies accions i sentiments. Wataru també està confós. Sentint-se millor, en Kaede torna a la normalitat, provoca una discussió i colpeja en Wataru com de costum.

4.- Marró fosc? Aquest tipus té un anell genial. L'Aika continua confós per haver perdut en Wataru. Kei suggereix que com que Wataru l'ha estat perseguint tot aquest temps, potser és hora que l'Aika el persegueixi. Tornant a trobar-se amb el comitè de moral, Wataru es troba amb l'amiga de l'Inatomi, l'Aya, que desconfia amb ira de tots els homes, especialment al voltant de l'Inatomi. Wataru s'adona que l'Inatomi està més segura, cosa que en Shinomiya li agraeix, ja que va ser causada per la seva interacció amb ell i té menys por als homes. La companya de classe de Wataru, Taakaki, està enamorada de l'Aika i espera confessar-li. Wataru actua despreocupat i planeja no interferir, però té sentiments contradictoris. Més tard, l'Aika gairebé li demana a en Wataru que s'asseu junts durant el dinar, però es torna incòmode després d'assabentar-se que anteriorment es va asseure amb en Shinomiya. En lloc d'això, li diu que es tenyeixi els cabells, ja que ell els ha deixat créixer amb mandra i les seves arrels es veuen. Més tard, Kaede té un plaer sàdic en ajudar-lo a tenyir-lo. En Wataru li va malament els exàmens i s'adona que competir per ser tan bo com l'Aika era el que l'ajudava a estudiar, així que sense ella la seva motivació habitual ha disminuït. En realitat, l'Aika millora de manera espectacular, cosa que conclou és perquè va deixar de distreure-la. Wataru recupera la seva motivació després d'adonar-se que fins i tot Taakaki va anotar més que ell.

5.- L'hem d'obrir? L'hem d'obrir? Hem de mirar dins?

6.- Parfait de Commemoració de Fi del Primer Trimestre!

7.- Ja ho saps, les estudiants universitaries són realment sorprenents.

8.- No ets massa culpable?.

9.- Cafè. Amb una proporció de llet d'uns 8 a 2. Sucre 1 culleradeta, també pols de caramel, si us plau.

10.- La teva cama ja està a menys de 5 segons abans de l'explosió!

11.- Sento l'olor de la suor… He treballat molt.

12.- Perquè ets on jo pertanyo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada