Bloc personal,

diumenge, 29 d’octubre del 2023

Kowloon Generic Romance, vol. 7 (2022)

[489]

Valoració



Fitxa tècnica

Jun Mayuzuki (guió, dibuix, tinta i color)
(九龍ジェネリックロマンス)

[ Manga seinen / josei, romanç, ciència ficció, slice of life ]
Tu manga online
Norma Editorial (sense previsió a Espanya)
Sueisha (18/05/22 al Japó)

6 capítols (44-49) - 186 pàgines (edició japonesa) - 128 x 182 mm (B6)
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,70) (3.226)

Sinopsi

Whakoom :
“Soc l'únic que menteix. No ho sabem del cert a Kowloon, però és això l'únic que és segur per al Kudō? Diferents però iguals. El Kudō, que passa els dies amb mi amb la cara de Kujirai B… potser? La Kujirai es torna pessimista i intenta retirar-se, però el Kudō li diu fermament: ‘No vagis enlloc. Queda’t al meu costat’. Com més es fa clar, menys ho entenc. Un romanç d'amor ideal per a tu.”

Crítica

Ara sí, avancem una mica en la intriga de la història…

Es mostren dues històries pràcticament iguals al mateix temps. Cal estar a l’aguait en què, quan la protagonista porta ulleres, és una història del passat, el Kudō s’hi implica més i, generalment, hi apareix el Gwen de cambrer. Quan la protagonista no en porta, és una història del present, el Kudō està més absent i el Gwen és l’amant del metge d’estètica (que en l’anterior volum ja va trencar sentimentalment amb ell per ordre del pare del clan).

Els dobles de la Reiko i del Gwen finalment es troben i la Reiko no para de preguntar per sortir de dubtes.

Es comença a fer evident que estan vivint una mena de simulació de realitat virtual en un Kowloon que va ser enderrocat fa anys i que ja no existeix. I potser m’aventuro massa dient que, en realitat, estan a GeneTerra…

Al mateix temps que es van coneixent coses noves, molt a comptagotes, també en sorgeixen altres molt enrevesades i que compliquen la història. Si és una història d’amor com titulen, aquest excés injustificat de ciència ficció no porta enlloc.

Fins aquí, els capítols disponibles en espanyol. El proper volum… potser en anglès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada