Bloc personal,

diumenge, 15 d’octubre del 2023

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Movie: Kurenai Densetsu (2019)
(KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! - Legend of Crimson)

[1208]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takaomi Kanasaki
Guió: Makoto Uezu (novel·la: Natsume Akatsuki, àlies Jitakukeibihei)
Música: Masato Kōda
Estudi: J.C.Staff
Veus de doblatge: Jun Fukushima, Sora Amamiya, Rie Takahashi
Emissió: 30/08/19
Títol original: 映画 この素晴らしい世界に祝福を!紅伝説

[ Animació, aventura, comèdia fantàstica, isekai, shōnen ] 1 h. 30 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,44) (470.420)

Sinopsi

IMDb (7,8) (4,9K):
“La festa del Kazuma és alertada de sobte per una carta escandalosa lliurada pel Yunyun. La carta demanava que vinguessin al poble del Clan del Dimoni Carmesí, que s'enfronta a una amenaça que podria significar que s'està acabant.”

Crítica

Protagonisme per la Megumin de cara a l’spin-off

Basada en una novel·la serialitzada de Natsume Akatsuki, àlies Jitakukeibihei, ja conclosa, publicada entre 2012 i 2013 amb un total de sis volums. L’adaptació a novel·la lleugera va ser il·lustrada per Kurone Mishima (2013-2020: 17 volums). L’adaptació a manga il·lustrada per Masahito Watari encara està oberta des de 2014 amb 17 volums. L’anime està a punt de començar una tercera temporada (2024). També hi ha pel·lícula i spin-off.

També coneguda com Eiga Kono subarashii sekai ni shukufuku wo!: Kurenai densetsu o, senzillament, KonoSuba Movie o Eiga Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! o també Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Movie.

Canvi d’estudi en la producció d’Studio Deen a la primera i segona temporada per J.C.Staff en la pel·lícula. Mateixos director, guionista, música i veus de doblatge.

La tercera temporada arriba el 2024 amb alguns canvis en l’staff creatiu. De moment, següent visionat: l’spin-off de 2023 (Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo! - KonoSuba: An Explosion on This Wonderful World!).




Resum (amb espòilers)

Després d'una recerca recentment fallida, la Yunyun visita el Kazuma Sato, l’Aqua, la Megumin i la Darkness. La Yunyun explica sobre la carta del seu pare que li deia que tingués un fill amb el Kazuma per fer que el seu fill venjés la gent del Poble dels Dimonis Carmesí, la ciutat natal d'ella i la Megumin, quan siguin destruïts. Descobreixen que tenir un fill amb el Kazuma és inventat per la seva companya de classe, però la Megumin decideix comprovar l'estat del seu poble, així que el grup del Kazuma demana a la Wiz que els teletransporti.

Després de derrotar un grup d'orcs femenins i un exèrcit de follets amb l'ajuda dels membres de la Yunyun i del Clan Màgic Carmesí, el grup del Kazuma arriba al Poble dels Dimonis Carmesí i visita el pare de la Yunyun, que admet haver exagerat les conseqüències de l'atac al poble per part d'un dels generals del Rei Dimoni es deia Sylvia. Després, el grup del Kazuma visita la casa de la Megumin i coneix la seva família, que s'interessa pel Kazuma per la seva fortuna. Més tard a la nit, la mare de la Megumin, la Yuiyui, fa que el Kazuma dormi amb la seva filla, però la Megumin s'escapa de l'habitació. L'endemà, la Megumin recorre amb el Kazuma i l’Aqua pel poble visitant la seva escola i l'edifici d'emmagatzematge que conté l’assassí de mags, una arma capaç de destruir el món. Més tard es troben la Darkness lluitant contra la Sylvia i el seu exèrcit, però la Sylvia es retira després d'assabentar-se de la derrota del Verdia, el Vanir i el Hans per part del Kazuma. Més tard a la nit, la Sylvia aconsegueix prendre el Kazuma com a ostatge i el porta a l'edifici d'emmagatzematge per robar l’assassí de mags, però el Kazuma l’atrapa a dins i es retroba amb el seu grup. Aleshores es fusiona amb l’assassí de mags i comença a destruir el Poble dels Dimonis Carmesí. El grup del Kazuma troba un rifle com a contra-arma i l'utilitza per matar la Sylvia.

Una Sylvia moribunda es troba amb el Verdia i el Hans en el més enllà i es fusiona amb ells per ser ressuscitada com un monstre gegant. La Wiz i el Vanir arriben al poble per fer un viatge de negocis, però acaben unint-se a la lluita. La Wiz recull la màgia dels membres del Clan Màgic Carmesí i la transfereix a la Megumin i la Yunyun, mentre que el Kazuma tracta amb la Sylvia per guanyar-los temps. La Megumin i la Yunyun destrueixen la Sylvia amb el seu poderós atac combinat, amb el Kazuma també morint. Després, el Kazuma es revifa i torna a Axel amb el seu grup. Mentre està en un pícnic, la Megumin demana al Kazuma que posi els seus punts d'experiència en una altra habilitat per ser un mag útil sense dependre de la seva màgia principal. Ella presenta la seva habilitat d'explosió final com a comiat, però la troba molt més forta del que és habitual, adonant-se que el Kazuma ha ignorat la seva petició i li ha posat els punts en la millora de la màgia explosvia. Quan es troben amb els altres, es forma un fum en forma de cor de l'explosió al cel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada