Bloc personal,

diumenge, 15 d’octubre del 2023

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (2017) S02
(KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World!)

[427]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takaomi Kanasaki
Guió: Makoto Uezu (novel·la: Natsume Akatsuki, àlies Jitakukeibihei)
Música: Masato Kōda
Estudi: Studio Deen
Veus de doblatge: Jun Fukushima, Sora Amamiya, Rie Takahashi
Emissió: 12/01/17 - 16/03/17
Títol original: この素晴らしい世界に祝福を! 2

[ Animació, aventura, comèdia fantàstica, isekai, shōnen ] 10 capítols de 22 min. + 1 OVA (Kono Subarashii Geijutsu ni Shukufuku wo! / God's Blessings on This Wonderful Work Of Art!)
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,26) (976.125)

Sinopsi

IMDb (7,8) (14K):
“El Kazuma un dia va ser feliç, fins al moment en què va morir. Una deessa intervé i li ofereix una segona oportunitat en una terra màgica.”

Crítica

La història, cada cop més esbojarrada, és de traca i encara més divertida…

Basada en una novel·la serialitzada de Natsume Akatsuki, àlies Jitakukeibihei, ja conclosa, publicada entre 2012 i 2013 amb un total de sis volums. L’adaptació a novel·la lleugera va ser il·lustrada per Kurone Mishima (2013-2020: 17 volums). L’adaptació a manga il·lustrada per Masahito Watari encara està oberta des de 2014 amb 17 volums. L’anime està a punt de començar una tercera temporada (2024). També hi ha pel·lícula i spin-off.

També coneguda com Give Blessings to This Wonderful World! o, senzillament, KonoSuba.

És veritat que les mamelles rebotant són encara més evidents en aquesta segona temporada, però tampoc són molestes perquè és justament això el que busquen i no és el seu principal objectiu: només una picada d’ullet per recolzar la comicitat de la situació.

Malgrat la quantitat de gags que ja han sortit, sempre n’hi han de nous i et sorprenen constantment sense necessitar anar repetint els mateixos, que és el que acaba cansant fins i tot en molt bones sèries.

Els personatges estan molt ben treballats i sempre t’acaben sorprenent amb noves actituds o qualitats:

  • El Kazuma, un nini otaku i hikikomori que reneix en un món de fantasia en forma d’aventurer caça-recompenses i s’ha d’envoltar de tres personatges femenins, cadascun més inútil que l’anterior, per ajudar-lo a pujar de nivell individualment i com a grup, amb l’objectiu de derrotar el rei dimoni.
  • L’Aqua, la deesa sense calces que, malgrat un gran poder que sembla que no coneixen ni ella ni el Kazuma, és més curta de gambals que una espardenya i molt aficionada a la beguda així que en té ocasió, que fa d’arxiprestre amb poders sanadors i de resurrecció.
  • La Megumin, una noieta de catorze anys obsessionada amb el poder destructiu i que no li interessa aprendre cap altra habilitat excepte aquesta, amb un poder devastador que la deixa sense forces després d’executar-lo, interpretant el paper de maga.
  • La Lalatina “Darkness”, una cavallera d’espasa protectora, filla de nobles, amb gens ni mica de punteria i incapaç de derrotar ningú, però disposada a rebre tots els cops, amb uns atributs mamaris desproporcionats i una inclinació al masoquisme molt divertida per les connotacions sexuals que aporta.
  • La Wiz, és una cinquè personatge secundari que ha anat agafant força amb el transcurs dels capítols, una no-morta amb més atributs mamaris que la Lalatina “Darkness”, antiga col·laboradora del rei dimoni.

La tercera temporada arriba el 2024 amb alguns canvis en l’staff creatiu. De moment, següent visionat: la pel·lícula de 2019 (Kurenai Densetsu - Legend of Crimson).




Resum (amb espòilers)

Quan el Kazuma Satou va morir, se li van donar dues opcions: passar al cel o reviure en un món de fantasia. Després d'escollir el nou món, la deessa Aqua li va encarregar de derrotar el Rei Dimoni i li va deixar triar qualsevol arma per ajudar-lo. Malauradament, el Kazuma va optar per portar l'Aqua en persona i des de llavors s'ha lamentat de la decisió.

No només està enganxat amb una deïtat inútil convertida en arxipreste d’una secta, la parella també ha de guanyar prou diners per a les despeses de manutenció. Per afegir als seus problemes, el seu grup ha de continuar creixent a mesura que els aventurers més problemàtics s'uneixen a les seves files. La llançadora d'encanteris, Megumin, és una especialista en màgia d'explosions que només pot llançar un encanteri una vegada al dia i es nega a aprendre res més. També hi ha la seva incondicional croada, Lalatina "Darkness" Dustiness Ford, una masoquista indefensa que fa que el Kazuma sembli pur en comparació.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 segueix seguint el Kazuma i la resta del seu grup a través d'innombrables aventures més mentre lluiten per guanyar diners i han de fer front a les personalitats problemàtiques dels altres. Tanmateix, les coses poques vegades surten com s'havien previst i sovint es desvien per les seves pròpies tendències idiotes.

==

1.-Doneu-me la llibertat d'aquesta injustícia judicial! En no trobar el suport dels seus aliats, Kazuma és arrestat per traïció a causa de l'explosió accidental de la mansió d'un noble. Quan l'Aqua fa diversos intents fallits per desfer-lo, Kazuma és interrogat pel fiscal, Sena, utilitzant un detector de mentides màgic. A causa de les seves connexions amb Wiz, Kazuma és acusat de tenir connexions amb el Rei Diable i és jutjat, on tots els seus crims pervertits són posats a la llum. Encara que Kazuma aconsegueix demostrar que no forma part de l'exèrcit del Rei Diable, Alderp, el noble al qual pertanyia la mansió, inclina el jutge cap a un veredicte de culpabilitat. Just aleshores, Darkness revela la seva herència a la família Dustiness i convenç al jutge de suspendre el judici en Kazuma. Ara encarregat de demostrar la seva innocència i pagar els danys a la mansió, Kazuma troba ràpidament totes les seves possessions recuperades per destinar-se al seu deute, que actualment és d'1.240.000.000 Eris.

2.- Un amic per aquesta noia dimoni carmesí! Quan la Kazuma s'adona que Darkness no ha tornat des que va negociar amb Alderp, la Megumin porta un gat al qual anomena Chomusuke. Quan el grup rep l'encàrrec de Sena d'aturar un grup de gripaus només per trobar-se ràpidament superat en nombre, són salvats per l'autoproclamat rival de Megumin, Yunyun. Després d'un duel sense incidents que va resultar en la victòria de Megumin, Kazuma i Megumin d'alguna manera acaben compartint un bany junts, provocant una mica de pànic quan Aqua torna a casa. L'endemà a la botiga d'en Wiz, Megumin i Yunyun tenen un altre duel per decidir qui pot utilitzar correctament un cristall màgic de l'amistat, que acaba mostrant a tothom les seves vergonyes passades.

3.- Pau per al mestre d'aquest laberint! Volent guanyar diners reals, Kazuma i Aqua van a explorar un camí recentment descobert a Keele's Dungeon, trobant-se amb gremlins, mimics i no-morts pel camí. Aviat es troben. el mestre de la masmorra, un arc mag anomenat Keele que havia estat buscant un sacerdot per posar-lo a descansar i reunir-lo amb la seva difunta dona.Després d'enviar Keele i rebre el seu tresor, Kazuma s'adona que és l'aura sagrada d'Aqua la que segueix atraient els no-morts.

4.- Una promesa per aquesta noble filla! La foscor torna de sobte, demanant l'ajuda dels altres per sortir d'un matrimoni concertat amb el fill de l'Alderp, Walther. Amb ganes secretes de treure en Darkness de la seva festa, Kazuma li suggereix que assisteixi a la reunió matrimonial amb el pretext d'arruïnar-la, mentre intenta en secret impedir-li que ho faci per guanyar una recompensa del seu pare. Mentre Darkness intenta apagar Walther amb el seu comportament desvergonyit, acaba tenint un duel un a un contra Kazuma, els gestos pervertits del qual l'ajuden a guanyar. Després, el matrimoni concertat es cancel·la abans que Kazuma torni a ser abordat per Sena.

5.- Servitud per aquest cavaller emmascarat! Com a resultat d'un cercle màgic que l'Aqua havia dibuixat al calabós de Keele, han començat a aparèixer estranys monstres de nines explosives, posant en risc la ciutat. Investigant el calabós una vegada més, Kazuma i Darkness descobreixen que l'arximag darrere de les nines és un dels comandants del Rei Diable, Vanir, que té la capacitat de llegir la ment. Tot i que sembla ser derrotat després d'un atac afortunat, en Vanir posa la seva màscara a la foscor i posseeix el seu cos, només per ser totalment desanimat pel seu masoquisme. Després que Kazuma neteja el cercle màgic i col·loqui un segell a la màscara d'en Vanir, Vanir intenta utilitzar el cos de Darkness per venjar-se d'Aqua. Quan l'eliminació del segell no aconsegueix fer res, en Kazuma fa que Megumin llança Explosion per destruir Vanir. Després, Darkness s'enfronta a la vergonya de tothom que l'anomenen Lalatina, mentre que en Kazuma s'apaga el seu deute i se li dóna una forta recompensa per derrotar en Vanir.

6.- Adéu a aquest món viu irritant! En Kazuma es sorprèn descobrint que en Vanir va tenir una vida extra i des d'aleshores ha deixat la seva posició de comandant per treballar a la botiga de Wiz, establint una associació comercial per vendre productes del món de Kazuma. Un d'aquests és un kotatsu, que en Kazuma es nega a sortir de sota, i assetja a Darkness i Megumin quan intenten treure'l. Fins i tot quan finalment necessita utilitzar el bany, encara es nega a sortir i demana a la foscor i a la Megumin que el portin al bany amb ell. Fartes del seu comportament, les dues noies llancen a ell i al kotatsu per la finestra. Més tard, després de fer una compra d'espasa una mica lamentable, en Kazuma i el seu grup emprenen una recerca per eliminar un grup de corredors de llangardaixos. No obstant això, a causa de diversos factors, el pla d'en Kazuma acaba en fracàs i un cop més mor i es troba al submón d'Eris. A l'espera de ser ressuscitat, Kazuma comença a percebre l'Eris com la seva heroïna ideal i contempla només renéixer al món real fins que Megumin pren mesures dràstiques per convèncer-lo de tornar al seu cos.

7.- Una invitació per a aquest cap d’artilleria! Vanir dóna a Kazuma l'opció de vendre els drets intel·lectuals dels seus productes del món real per un pagament únic de 300 milions d'eris, o mantenir un contracte de participació en beneficis d'1 milió d'eris al mes. No volent que aquesta nova sensació de riquesa el distregui de l'aventura, Megumin proposa que tothom vagi a les aigües termals d'Arcanretia per curar les ferides anteriors d'en Kazuma. Unitat per Wiz, el grup va marxar en carro al costat d'un nadó drac vermell, només perquè la "duresa" de Darkness va acabar atraient una estampida de Running Kite Hawks.

8.- Visites turístiques en aquesta ciutat lamentable! Kazuma i els altres aconsegueixen atraure els falcons estels a una cova i tractar-los tots alhora, només per causar més problemes als altres viatgers més tard quan Aqua atrau alguns zombis. La festa arriba finalment a Arcanretia, que resulta ser la ciutat natal de l'Església de l'Eix que va fundar Aqua. Mentre fan una mica de turisme, Kazuma i Darkness són molestats constantment pels residents fanàtics de l'Axis que veneran, que continuen intentant convertir-los a la seva església mentre miren amb menyspreu a Darkness per adorar Eris.

9.- Una deessa per a aquest poble corrupte de les aigües termals! Després de veure que Aqua deforma els ciutadans de la ciutat amb les seves petites audiències confessionals, Kazuma es banya al bany mixt, on es troba amb un altre home que està tan malalt del comportament de la ciutat com ell. Mentrestant, Aqua, contràriament a com se l'adora com una deessa, es troba sota l'escrutini dels ciutadans després de seguir purificant les aigües termals en aigua normal. Tot i que l'Aqua revela la seva identitat com a deessa, els ciutadans no la creuen, sinó que la declaren part de l'exèrcit del Rei Diable i llancen una caça de bruixes.

10.- La benedicció de Déu en aquesta meravellosa festa! Esquivant la turba enfadada, la colla descobreix que la font de l'aigua de la ciutat està sent enverinada per l'home d'abans, que es revela que és un dels líders de l'exèrcit del Rei Diable, Hans the Deadly Poison Slime. En assabentar-se que Hans s'havia menjat el supervisor de les aigües termals, violant l'acord de no interferència que havia fet amb l'exèrcit del Rei Diable en marxar, Wiz s'enfronta a Hans mentre Aqua intenta purificar la font, rebent ajuda dels cultistes després que s'adonen. la veritat. En adonar-se que els cossos que no han estat totalment digerits encara poden ressuscitar, en Kazuma es deixa menjar per Hans perquè Megumin i Wiz el puguin reduir a la seva mida abans que Aqua, amb el suport dels seus seguidors, doni el cop final. Després que tot s'hagi resolt, la colla acaba sent expulsada de la ciutat a causa de l'atac d'Aqua que purifica tota l'aigua termal i torna a casa a l'Axel.

OVA 2.- Benediccions de Déu en aquesta meravellosa obra d'art! El Kazuma coneix una aventurera novell anomenada Ran, que diu ser la fan de Kazuma. Es proposa una recerca al Kazuma i al seu grup davant de la Ran, així que el Kazuma accepta la recerca per quedar bé davant del seu fan; després de convèncer, tots van a lluitar contra un golem robot. Tot i que li han dit que el destrueixi, en Megumin vol mantenir-lo. L'Aqua diu que convertirà en Megumin en un robot transformador si destrueix el robot golem, cosa que està d'acord. Megumin veu que el robot no s'ha destruït completament i encara el vol, així que Aqua diu que encara construirà el robot transformador fet amb cartrons de llet, però Kazuma intenta dir-los que encara està actiu, cosa que cau en oïdes sordes, i després ell mateix. -detona. Kazuma torna al gremi i presumeix a Ran de l'èxit de la seva recerca. Una altra recerca, una vegada més, es proposa a Kazuma davant de Ran. Kazuma ho accepta i convenç el seu partit perquè també ho faci. La recerca és que Kazuma i el seu grup hagin d'investigar les ruïnes on ja havien estat. Kazuma i el seu grup busquen objectes a les ruïnes. Entre moltes nines embruixades, troben un diari ple de la vida d'un anterior NEET japonès que es va reencarnar en aquest món. L'escriptor era un home que podia crear qualsevol cosa que volgués, i després va continuar com finalment es va rendir quan va pensar per què havia de lluitar contra el rei dimoni. El diari continua sobre com va crear el golem. El diari també diu que va crear robots bishoujo, però cap d'ells era perfecte. Aleshores afirma que l'escriptor va decidir marxar i convertir-se en comerciant d'una ciutat rica, llavors Kazuma es va adonar que el van conèixer abans. Quan Aqua acaba de llegir, Kazuma es desespera per trobar aquest robot. Quan Kazuma troba el robot, Aqua fa clic en un botó i l'activa. El robot pregunta qui és el seu mestre i Kazuma s'avança amb valentia afirmant que el mestre del robot és ell. El robot treu un fuet i comença a abusar i a bordar ordres a Kazuma, que s'amaga amb el seu partit, ja que el creador és un masoquista. A continuació, Megumin utilitza l'explosió i destrueix les ruïnes. Kazuma li diu a Ran el que va passar, que no està interessat. En Ran aviat abandona en Kazuma i sembla estar barallant-se amb la Luna. Kazuma s'hi acosta per ajudar a resoldre la baralla. Resulta que Ran no és realment el fan de Kazuma. En Ran es va posar en una recerca per motivar en Kazuma i el seu grup a fer més missions. Després d'escoltar això, en Kazuma s'enfada i s'acosta a la Ran i la Luna. La Ran i la Luna s'adonen que en Kazuma s'acosta i s'espanten; comencen a lloar Kazuma com a mínim. En Kazuma no es commou els seus falsos elogis i utilitza la seva habilitat de robatori per robar-los les calces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada