Bloc personal,

dissabte, 16 d’abril del 2011

Més de 5 anys de bloc i prop de 700 entrades

Ara estava mirant des de quan estic escrivint al bloc i veig que ja porto gairebé 5 anys i mig dintre de res celebraré les 700 entrades escrites. Un promig de 127 entrades per any, la qual cosa vol dir que cada mes hi he escrit més de 10 entrades... Un bon ritme.

I a això li podríem sumar els 13 blocs que actualment gestiono (alguns només de proves) dels que realment operatius en podem considerar 7 i que sumen un total de 1.062 entrades... n'hi do...

Sabeu quina va ser la primera entrada que vaig escriure? Doncs una per informar-ne de les novetats que suposaven els blocs i altres "invents" de l'època. Es titulava Podcast, tot i que posteriorment vaig introduir noves entrades amb dates anteriors per una qüestió cronològica... Era de l'1 de desembre de 2005 tot i que, pel que veig, estava donat d'alta a Blogger des de setembre de 2005.

Evidentment en aquells temps no existia ni Facebook ni Twitter... i ara un bon web hauria d'estar construit sobre un bon bloc, de manera que el bloc serien les pàgines dinàmiques entrant però, a través de pàgines estátiques amb un visor de la part dinàmica. També implementant les novetats de Facebook i/o Twitter que, a la vegada, es retroalimentarien amb els continguts del bloc.

Curiós com canvien les perspectives en tecnologia amb el pas del temps. Per cert, que aquest bloc ja fa temps que està demanant un nou canvi de "pell"...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada