Bloc personal,

divendres, 22 de març del 2024

Mujina into the Deep, vol. 2 (2024)

[512]

Valoració



Fitxa tècnica

Inio Asano (guió, dibuix, tinta i color)
(MUJINA INTO THE DEEP - Mujinas en las profundidades)
[ Manga seinen ]
Tu manga online
Shogakukan (prevista publicació pel 22/04/24)

5 capítols (1-6, 1-7, 2-1, 3-1, 3-2) - 192 pàgines b/n - 148 x 210 mm (A5)
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,05) (583)

Sinopsi

Whakoom:
“Els ‘Mujina’ són persones sense drets humans que volen de terrat en terrat amb una espasa a l'esquena. Entre ells, sense cap suport ni cap reconeixement per part de la societat, però també sense ser jutjats, hi ha molta gent que viu com a "assassins". La Ubume és un d’aquests ‘Mujina’ i és coneguda com l’assassina més forta. Pateix la seva primera derrota contra el futur assassí Tenko. La Ubume, la confiança de la qual s'ha perdut, comença una estranya convivència amb la Juno, una noia fugitiva, i la Terumi, la presidenta d'una empresa de jocs de mitjana edat, que no són ‘Mujina’… Quin serà el seu destí?”

Crítica

M’està costant entrar a la història i això que és l’Inio Asano…

El març de l’any passat, en una de les moltes relectures d’Oyasumi Punpun (Goodnight Punpun - Buenas noches, Punpun), reflexionava sobre el motiu perquè l’Asano no tenia cap manga adaptat a anime. Quan l’Inio va publicar el primer capítol de Mujina into the Deep vaig veure clarament que aquesta història sí podia ser portada a l’anime, però poc després, a finals de juliol, llegint un dels capítols on una de les protagonistes tenia sexe enmig del carrer de la manera més barroera possible, ja vaig adonar-me que no.

Tot just després anunciaven Dededede (Dead Dead Demons Dededede Destruction) en format pel·lícula doble per la primavera de 2024. El dia de l’estrena de la primera part (zenpen) és just avui, el mateix dia de la publicació d’aquest àlbum. La segona part (kōhen) el 24 de maig.

Tinc ganes de tenir-la en format físic i poder-la gaudir adequadament, en aquest format poc habitual i gegant per un manga, un DIN-A5; perquè llegir-la online per capítols, en publicacions molt distanciades en el temps, fan que la comprensió de la història narrada es dispersi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada