Bloc personal,

divendres, 22 de març del 2024

Sasaki to Pii-chan (2024) S01
(Sasaki and Peeps)

[487]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Mirai Minato
Guió: Deko Akao (novel·la: Buncololi)
Música: Deko Akao
Estudi: Nippon Columbia
Veus de doblatge: Tomokazu Sugita, Aoi Yūki, Rie Takahashi
Emissió: 05/01/24 - 22/03/24
Títol original: 佐々木とピーちゃん

[ Animació, aventura, comèdia, fantasia, isekai ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,06) (15.196)

Sinopsi

IMDb (6,4) (153):
“El Sasaki, un treballador d'oficina, compra un ocell que li pot donar poders sobrenaturals per creuar mons. Tot i que vol utilitzar aquest poder per viure en pau, hi ha diversos personatges que poden aturar els seus desitjos.”

Crítica

De més a menys…

Basada en una novel·la serialitzada de Buncololi actualment en publicació des de 2018. Té adaptació a novel·la lleugera escrita pel mateix autor (vuit volums des de 2021) i també manga il·lustrat per Pureji Osho i escrit també pel mateix autor (3 volums des de 2021).

Una història que podria ser interessant, però que mica en mica s’ha anat convertint en anodina, perquè no va enlloc. S’embolica en històries paral·leles bastant absurdes amb poca justificació o solució de continuïtat. De totes maneres, està molt ben realitzada i es fa prou entretinguda.

Quarta sèrie (4 de 19) d’anime finalitzada de la temporada hivern 2024.


Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada hivern 2024

5/5
Sōsō no Frieren (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(Frieren: Beyond Journey’s End)

5/5
Kusuriya no Hitorigoto (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(The Apothecary Diaries)

4/5
Ore dake Level Up na Ken (2024) S01
(Na Honjaman Rebeleop - Solo Leveling)

4/5
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (2024) S02
(The Dangers in My Heart)

4/5
Yubisaki to Renren (2024) S01
(A Sign of Affection)

4/5
Nozomanu Fushi no Boukensha (2024) S01
(The Unwanted Undead Adventurer)

4/5
Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū (2024) S02
 (temporada doble; primera part) 
(Tsukimichi: Moonlit Fantasy)

4/5
Sasaki to Pii-chan (2024) S01
(Sasaki and Peeps)

4/5
Sengoku Youko (2024) S01

 

4/5
Kingdom (2024) S05

 

3/5
Shangri-La Frontier: Kusoge Hunter, Kamige ni Idoman to su (2023) S01  (temporada doble; continuació) 
(Shangri-La Frontier: Crappy Game Hunter Challenges God-Tier Game)

3/5
Shin no Nakama ja Nai to Yūsha no Party o Oidasareta no de, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita (2024) S02
(Banished from the Hero’s Party, I Decided To Live A Quiet Life In The Countryside)

3/5
Dosanko Gyaru wa Namaramenkoi (2024) S01
(Hokkaido Gals Are Super Adorable!)

3/5
Meiji Gekken: 1874 (2024) S01
 

3/5
Hikari no Ō (2024) S02
(The Fire Hunter)

3/5
Yami Shibai (2024) S12
(Yamishibai: Japanese Ghost Stories) (Theater of Darkness)

2/5
Ragna Crimson (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
 

2/5
Undead Unluck (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
 

1/5
Megumi no Daigo: Kyūkoku no Orenji (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(Firefighter Daigo: Rescuer in Orange)



Resum (amb espòilers)

Tot i que la vida corporativa del Sasaki està constantment plena de feina, el deixa cansat i insatisfet al final de cada dia. A la recerca d'alguna companyia per omplir el buit de la seva vida, visita una botiga d'animals per capritx, sense adonar-se que està a punt de canviar la seva vida per sempre. Després de decidir-se amb un ocell adorable i portar-lo a casa… el seu nou company d'habitació revela que en realitat és un savi increïble d'un altre món que ràpidament li atorga al Sasaki poders sobrenaturals així com la capacitat de creuar mons. Tot el que vol fer el Sasaki és utilitzar aquests nous poders per viure en pau i comoditat, però hi ha més d'uns quants personatges colorits que podrien interposar-s'hi…

==

1.- Vida real i fantasia. Sasaki, un treballador d'oficina solitari que fa quaranta anys, adopta un adorable ocell per alegrar una mica la seva vida... No sap que el pardal de Java que escull, Peeps, és un mag poderós que li portarà molt més que va regatejar.

2.- Un primer treball i un soci. Sasaki s'adona de la seva operació comercial a l'altre món just quan es posa per sobre del món modern. És reclutat (a la força) en una agència governamental per a psíquics, i el seu primer treball és a la volta de la cantonada.

3.- La Guerra i la Senyoreta. El Regne d'Herz està involucrat en una guerra i demanen el suport de Sasaki per a subministraments. Sasaki coneix la filla del vescomte Muller.

4.- El príncep i el savi. La guerra és ara contra el Regne de Herz. Què hauria de fer un home de negocis de mitjana edat amb un pardal de Java mascota? Bé, si aquest pardal com a mascota és la reencarnació d'un mag llegendari.

5.- Un Home Màgic i un Tercer Món. Sasaki torna al món modern per descobrir que hi ha hagut un desenvolupament interessant mentre estava fora, i no sap que un altre gir estrany l'espera en el seu proper treball.

6.- Entrevista i Wine and Dine. Després d'una trobada màgica, Sasaki es troba en una aliança poc probable amb el psíquic més perillós del voltant. Pot convèncer els seus altres aliats que ella no és l'amenaça que sembla ser? I pot trobar una manera de treure profit d'això?

7.- Força Marcial i Política. La guerra potser s'ha acabat de moment, però el conflicte ha deixat el rei sacsejat i està a punt d'anunciar una nova política que també sacsejarà la resta del regne.

8.- Sospites i turisme. L'inesperat polissó de Sasaki posa en dubte el seu tracte amb Shizuka Futari. Hi ha alguna manera de salvar l'acord i mantenir feliç a l'Elsa per no arruïnar la seva relació amb el seu pare? Una mica de turisme està en ordre.

9.- Execucions i Negociacions. El Marc ha estat llançat a la presó per una farsa d'ofensa, i li correspon a Sasaki preparar un pla d'una altra paraula per treure'l i potser obtenir un benefici net en el procés.

10.- Valor i dignitat. S'acosta l'hora de l'execució d'en Marc, i Sasaki està disposat a posar-ho tot sobre la taula en una última tàctica per salvar-li la vida.

11.- Imaginació i comptadors. Després d'una trucada urgent de Shizuka Futari, Sasaki i Pii-chan s'afanyen a salvar-la de la seva antiga organització en una batalla que arriba directament al cim.

12.- La vida real, la fantasia i el quart món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada