Bloc personal,

dissabte, 30 de març del 2024

Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (2024) S02
(The Dangers in My Heart)

[495]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiroaki Akagi
Guió: Jukki Hanada (manga: Norio Sakurai)
Música: Kensuke Ushio
Estudi: Shin-Ei Animation
Veus de doblatge: Shun Horie, Hina Yōmiya, Ayaka Asai
Emissió: 07/01/24 - 30/03/24
Títol original: 僕の心のヤバイやつ 第2期

[ Animació, comèdia, drama, romanç, slice of life, shōnen ] 13 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,87) (37.808)

Sinopsi

IMDb (8,0) (2K):
“Fascinat pet tot allò macabre, el Kyotaro fantaseja amb actuar sobre els seus pensaments retorçats en detriment dels seus companys de classe. El seu cor estava fosc fins que una trobada amb l'Anna va encendre una espurna en un conte clàssic de nois i noies.”

Crítica

Segona temporada agafada amb ganes…

Basada en un manga shōnen de la Norio Sakurai actualment en publicaciól des de 2018 amb un total de nou volums. També se la pot trobar sota el títol Bokuyaba.

Molt bona animació, detallista i puntual, però justament allà on li cal. Més protagonisme i desenvolupament pels personatges secundaris.

Onzena sèrie (11 de 19) d’anime finalitzada de la temporada hivern 2024.


Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada hivern 2024

5/5
Sōsō no Frieren (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(Frieren: Beyond Journey’s End)

5/5
Kusuriya no Hitorigoto (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(The Apothecary Diaries)

4/5
Ore dake Level Up na Ken (2024) S01
(Na Honjaman Rebeleop - Solo Leveling)

4/5
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (2024) S02
(The Dangers in My Heart)

4/5
Yubisaki to Renren (2024) S01
(A Sign of Affection)

4/5
Nozomanu Fushi no Boukensha (2024) S01
(The Unwanted Undead Adventurer)

4/5
Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū (2024) S02
 (temporada doble; primera part) 
(Tsukimichi: Moonlit Fantasy)

4/5
Sasaki to Pii-chan (2024) S01
(Sasaki and Peeps)

4/5
Sengoku Youko (2024) S01

 

4/5
Kingdom (2024) S05

 

3/5
Shangri-La Frontier: Kusoge Hunter, Kamige ni Idoman to su (2023) S01  (temporada doble; continuació) 
(Shangri-La Frontier: Crappy Game Hunter Challenges God-Tier Game)

3/5
Shin no Nakama ja Nai to Yūsha no Party o Oidasareta no de, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita (2024) S02
(Banished from the Hero’s Party, I Decided To Live A Quiet Life In The Countryside)

3/5
Dosanko Gyaru wa Namaramenkoi (2024) S01
(Hokkaido Gals Are Super Adorable!)

3/5
Meiji Gekken: 1874 (2024) S01
 

3/5
Hikari no Ō (2024) S02
(The Fire Hunter)

3/5
Yami Shibai (2024) S12
(Yamishibai: Japanese Ghost Stories) (Theater of Darkness)

2/5
Ragna Crimson (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
 

2/5
Undead Unluck (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
 

1/5
Megumi no Daigo: Kyūkoku no Orenji (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(Firefighter Daigo: Rescuer in Orange)





Resum (amb espòilers)

Després d'unes vacances d'hivern intenses, el Kyōtarō Ichikawa i l’Anna Yamada es retroben amb un vincle més fort. Continuen creixent a la seva manera, amb la Yamada fent sessions de fotos més difícils i l’Ichikawa madurant tant física com emocionalment mentre aborda els seus afectes per la Yamada. No obstant això, passar temps junts fora de l'escola permet que la seva relació s'aprofundeixi i cada cop és més difícil negar els seus sentiments romàntics.

Enfrontant aquestes emocions inesperades i noves, l'Ichikawa i la Yamada s'adonen que, amb el pas del temps, la seva relació està destinada a canviar, i finalment han de decidir si volen seguir sent amics íntims o finalment convertir-se en parella.

==

1.- Estem buscant. Kyotaro torna a classe amb Yamada, el seu braç està trencat, cosa que dificulta el seu dia a dia a l'escola. El seu professor d'aula recomana que demani a algú proper a ell a classe que l'ajudi. Tanmateix, quan el professor assenyala que Yamada podria ajudar, ràpidament nega que siguin amics per vergonya. La Yamada està dret al costat de la porta, i en Kyotaro ràpidament s'adona que va sentir el que va dir, deixant-la molt molesta i evitant-lo durant una estona. Passat un temps, en Kyotaro reuneix el coratge i li diu a Yamada que lamenta el que va dir al professor i que no ho deia en sentit. Ell li diu que simplement no volia posar-li la càrrega d'ajudar-lo, però ella diu que està bé i que vol ajudar-lo. Es compensen després i Kyotaro accepta confiar en Yamada per a l'ajuda. Més tard, Yamada passa tres setmanes ajudant Kyotaro, ja sigui estudiant, prenent apunts, portant les seves pertinences o amb classe d'economia domèstica. Un dia, Kyotaro s'adona que els nois van portar una revista d'ídols a classe, Kyotaro es sorprèn que Yamada estigui protagonitzant les revistes d'ídols i en parla amb ella. Tot i que al principi està aprensiu, indica que, mentre gaudeixi de la seva feina, tot està bé. Més tard, a la biblioteca, Kyotaro revela sense voler a la Yamada que el seu braç trencat es deu parcialment a ella, la Yamada està angustiada per això. L'endemà, la Yamada perd el seu preciós clauer i està plorant, els seus amics intenten ajudar-la a trobar el seu clauer. Després de buscar el camí que en Yamada sol caminar cap a casa, en Kyotaro troba la cadena i s'adona que estava penjada d'una branca d'un arbre. A causa de l'empitjorament de la nevada i perquè estan a prop de la casa de Yamada, ella el convida a escalfar-se.

2.- M’estic fent gran. A casa de Yamada, Kyotaro s'asseca i després es banya. Yamada li proporciona una muda de roba però s'oblida de la seva roba interior, Kyotaro se sent una mica avergonyit amb només un xandall. Va a agafar la roba interior però el gos de la mascota de Yamada gairebé es treu el xandall, després d'una sèrie de contratemps, finalment ho aconsegueix tot al seu lloc. Els dos es prenen una pausa i fan un sopar d'olla, mirant l'anuari de Yamada. Mentre miren enrere, Yamada li obre a Kyotaro sobre les seves inseguretats pel que fa als problemes que causa a la gent a la seva vida. Ella plora per sentir-se molt egoista i creu que s'aprofita del simpàtic que és tothom amb ella. Kyotaro abraça la Yamada i fa tot el possible per consolar-la, fent-li saber que si la gent estigués farta d'ella, li ho dirien directament i no ho amagarien. La mare de Yamada torna i Yamada amaga Kyotaro des que és un nen i no volen que els agafen junts. Després d'unes quantes trucades properes, en Kyotaro aconsegueix sortir de l'apartament sense que la mare de Yamada s'adoni. Mentre surt de l'edifici, el pare de Yamada el veu amb el xandall de Yamada. Renta el xandall a casa i el retorna a Yamada més tard. Després d'haver passat un temps, Kyotaro ja no té el seu repartiment i la seva veu s'ha aprofundit. Tot i que Kyotaro està una mica ansiós per la seva veu i el seu cos canviant, Yamada està emocionat i li diu que s'asseguri de dir molt el seu nom amb la seva nova veu més profunda.

3.- La Yamada i jo. Arriba el dia de Sant Valentí i les noies de la classe de Yamada intenten decidir com celebraran les properes festes. Decideixen reunir-se a casa de Yamada per fer xocolates junts. Yamada també convida a Kyotaro, tot i que no se sent segur de ser benvingut. Un cop arriben a casa de Yamada, la seva mare acull les nenes amb una càlida benvinguda, però té una mirada visiblement preocupada a Kyotaro. En adonar-se de la situació tensa, la Moeko cobreix en Kyotaro afirmant que ell és el seu xicot, cosa que ajuda a la mare de la Yamada a relaxar-se, però sense voler la fa gelosa. El grup comença el procés d'elaboració de bombons i discuteix les preferències de Yamada en el menjar, per donar idees a Kyotaro per al dia blanc. Al cap d'una estona, el comportament d'actuació de Moeko i massa familiar amb Kyotaro comença a irritar Yamada, i això agreuja l'atmosfera. Després de contemplar les seves opcions, Kyotaro decideix aclarir-se i admet a la mare de Yamada que ell i la Moeko no estan sortint. Els dos tornen a la cuina i s'exposen a una escena sorprenent, les noies estan fent bombons mentre semblen aterrides pel pare gegant de Yamada. Tot i que al principi està tens, el pare de Yamada resulta simpàtic i comença a jugar videojocs amb Kyotaro. Després de tastar els bombons, els amics marxen de casa de Yamada. La Yamada expressa que estava contenta de venir en Kyotaro. A casa, la germana de Kyotaro es burla d'ell perquè està envoltat de noies i diu que té un harem suau, també li pregunta quan finalment demanarà a Yamada sortir. Kyotaro parla de les seves possibilitats de sortir amb Yamada amb la seva germana i se sent abatut, però admet a la seva germana que definitivament està enamorat de Yamada i vol ser el seu xicot.

4.- A la Yamada li agrada… El dia de Sant Valentí, la Yamada està encantada de rebre bombons gratuïts d'altres noies. A la biblioteca, la Yamada i el Kyotaro juguen a un joc inventat anomenat "chocolate shogi". Yamada utilitza el joc com a excusa per donar-li molta xocolata. Després de l'escola, en Kyotaro fa un passeig en Yamada amb la seva bicicleta. Passen a una botiga de conveniència i prenen un berenar. Mentre menja una xocolata, en Kyotaro se li posa una mica a la cara. La Yamada s'acosta i li dóna forma a la taca en un cor abans de tornar a casa. Més tard es topen una vegada més, i Kyotaro li lliura una xocolata com a regal. Al vespre, la Yamada utilitza l'excusa de passejar el seu gos per passar per la casa de Kyotaro. Ella passa una estona caminant amb ell i després parlen una mica. Kyotaro comenta que Yamada ha estat actuant de manera estranya tot el dia. Yamada li pregunta a Kyotaro si va rebre xocolata de algú, però ell diu que no. Li pregunta a la Yamada si ha donat xocolata. En resposta, diu que només vol donar xocolata sincera. Després de dir que no donarà xocolata obligatòria, li lliura a Kyotaro una xocolata casolana per al dia de Sant Valentí. Kyotaro s'adona de la intenció romàntica darrere del present. Després de fer un mos, li diu a la Yamada que la seva xocolata és deliciosa i s'abracen. L'endemà al matí, els nois planifiquen quins regals haurien d'aconseguir a les noies per al White Day. Kyotaro aconsegueix dir obertament als nois que va rebre xocolata el dia de Sant Valentí. Quan s'acaba el dia escolar, Yamada i Kyotaro es dirigeixen a casa amb els braços tancats.

5.- Vull saber. Yamada deixa insinuar que vol que Kyotaro vagi a veure una pel·lícula amb ella. En adonar-se de la pista, Kyotaro accepta veure la pel·lícula amb Yamada. De camí al teatre, els dos es troben amb Kana, que està operant un estand de takoyaki. Kana assenyala que els dos tenen una cita, però Kyotaro nega la idea. Mentre menja, Yamada convida a Kyotaro a observar una de les seves sessions de fotos per mostrar-li tots els aspectes d'ella mateixa. En acabar el menjar, Kyotaro alimenta a Yamada el l'últim takoyaki. La parella va a veure la pel·lícula, en Kyotaro veu una cara diferent de Yamada. Ell està sorprès de com s'emociona la Yamada amb les coses que li agraden. Durant el camí cap a casa, els dos juguen al shiritori. Més tard, el diumenge, Kyotaro assisteix a la Yamada. sessió de fotos per primera vegada. Quan arriba al plató, se sent una mica nerviós i es planteja anar-se'n veient com està tot ocupat. Yamada el convenç de quedar-se a mirar. Mira la sessió de fotos i el responsable de Yamada li diu que realment a Yamada li agrada molt. El gerent de Yamada li pregunta a Kyotaro si sap que la seva relació podria interferir amb la seva feina. Aclareix que encara no tenen una relació, subratllant que simplement la respecta profundament. Se'n van a casa i en Kyotaro li mostra a Yamada una foto que li va fer, comentant que es veia bonica.

6.- Li agrado a la Yamada. El professor d'aula de Kyotaro li demana que pronunciï el discurs de comiat dels graduats d'enguany i que representi la seva classe. Expressa reticències, afirmant que no és adequat per al paper, però els seus companys diuen el contrari. Assenyalen que té el segon resultat més alt dels exàmens, i l'aspecte expectant de Yamada augmenta la pressió. Sota pressió, accepta provisionalment actuar com a representant de classe per a l'assaig. Durant l'assaig, Kyotaro és extremadament tímid, parla en un to baix i s'apressa a través del seu discurs. Avergonyit per la seva actuació, Kyotaro creu que després de tot no serà seleccionat per a la presentació real. No obstant això, Yamada decideix que vol que es presenti i fins i tot li dóna lliçons de veu per millorar la seva expressió en públic. Motivat per l'ajuda que va rebre, decideix que oferirà una actuació que impressionarà a Yamada. Amb un nou tall de cabell i hores de pràctica, Kyotaro es prepara el més possible per al discurs de graduació. La Yamada i els seus amics l'ajuden a preparar-se abans de l'esdeveniment i pentinar-li encara més els cabells. Just abans que comenci la cerimònia, en Kyotaro s'adona que va perdre el discurs i es posa pànic. Yamada s'adona que està preocupat, així que l'anima i diu que tot sortirà. Comença la cerimònia i Kyotaro s'aixeca per al seu discurs, agafa confiança i decideix donar-li el millor de si. Tot i que no tenia cap discurs a mà, aconsegueix superar la por i pronuncia un bon discurs al moment. El discurs de Kyotaro té un impacte rotund en l'audiència i l'aplaudeixen. Després del seu discurs, el seu esgotament i els seus nervis finalment es posen al dia i és enviat a la infermera de l'escola perquè es recuperi. A l'oficina de la infermera, en Haruya s'acosta a Yamada que li confessa que li agrada. La Yamada entén els seus sentiments, però ella li diu que li agrada algú més. Entenent la implicació, Kyotaro s'adona que és ell el que li agrada, però tots dos s'allunyen l'un de l'altre avergonyits.

7.- Estem desbordant. Kana reprodueix una gravació del discurs d'enviament de Kyotaro, per a la seva vergonya. Ella fa broma dient que haurà d'esquivar les dones que s'estimen per ell. Després de la classe, la Yamada i els seus amics s'uneixen a l'equip masculí de bàsquet per fer un karaoke. Sent una sensació de gelosia, Kyotaro el segueix. S'uneix sense voler quan unes quantes noies l'arrosseguen a la sessió de karaoke. Kyotaro ràpidament se sent fora de lloc, marxa i Yamada el segueix. Això condueix a una conversa en una sala de karaoke independent. Ella intueix que la va seguir a la sessió de karaoke, però no li molesta. L'endemà, Hara i Kanzaki conviden a Yamada i Kyotaro a una doble cita a un bufet de dolços. Hara i Kyotaro es troben a Harajuku on discuteixen els regals que Kyotaro pot aconseguir en Yamada per al dia blanc. Després que arribin la Yamada i la Kanzaki, fan una mica més de compres abans d'anar a menjar. Yamada acaba gelosa després de pensar erròniament que Kyotaro va dir que Hara era maca. Kanzaki fa el seu regal a Hara i el grup se'n va cap a casa. Mentre caminaven, es separen i Yamada pren creps amb Kyotaro. En el tren de tornada, Kyotaro demana a Yamada que s'asseu amb ell a l'estació de destinació. Després que s'asseguin, ell li entrega una magdalena per al dia blanc. Yamada queda encantat pel present. Mentre menja, descobreix una polsera a l'embolcall. Yamada demana a Kyotaro que li posi la polsera, i ell ho fa. Ella li somriu i li pregunta com es veu. Kyotaro respon que es veu tan maca que podria morir per això, deixant-la plorant llàgrimes d'alegria.

8.- vEns vam quedar desperts tard. L'Adachi parla del regal que va rebre per a Sekine amb Kyotaro i demana ajuda per lliurar-lo. Malauradament, quan apareixen les noies, Kyotaro el posa accidentalment a l'armari de la Yamada. L'Adachi torna i, tal com li demana la seva mare, expressa agraïment a la Sekine pels seus bombons. Més tard, Yamada juga a bàsquet amb kyotaro per diversió. Després de guanyar, la Yamada li pregunta a Kyotaro si pot dir-li "Kyo" com a sobrenom. El dia de l'aniversari de Kyotaro, caminen junts a casa a la nit i topen amb el pare de Kyotaro. El pare de Kyotaro informa a Yamada de la festa d'aniversari, i Kyotaro decideix convidar-la. La Yamada es presenta als pares de Kyotaro, i ells gaudeixen del sukiyaki per sopar. Després de l'àpat, canten Kyotaro feliç aniversari i li obsequien amb un pastís. Kana convida a Yamada a dormir durant la nit, cosa que sorprèn a Kyotaro. Tot i que la situació està nerviosa, Kyotaro fa tot el possible per mantenir la compostura. Durant la nit, Yamada i Kyotaro comparteixen una mica d'amazake i mantenen una conversa sincera. Yamada proporciona consol a Kyotaro després que s'obri sobre algunes de les seves inseguretats. Els dos passen diverses hores parlant de les seves famílies abans d'anar finalment a dormir.

9.- Hem fet una promesa. Al matí, Yamada i Kyotaro es preparen per al dia. La Yamada decideix entre trobar un bon sobrenom per a Kyotaro o si hauria de dir-lo pel seu primer nom. Més tard, Yamada es dirigeix a una sessió de fotos a Hiroshima. En Kyotaro es passa el dia en una festa per veure els cirerers amb els seus amics. Els adolescents discuteixen un escàndol d'ídols mentre estan al parc. De tornada a casa, Kyotaro fa una ullada a les xarxes socials de Yamada. S'adona que porta els regals que ell li va fer, i algunes de les seves imatges insinuen la seva relació. Ell sap que això podria amenaçar la seva carrera, ja que mai ha anunciat oficialment que surten. En particular, nota que un fan molt devot ha recollit les indiscrecions de Yamada. Durant una videotrucada amb la Yamada, Kyotaro li aconsella que vagi amb compte. De sobte, algú sobresalta Yamada per darrere i la trucada s'interromp. Sense cap resposta d'ella durant un dia, Kyotaro es queda ansiós. A causa de la seva ansietat per la situació, es dirigeix a casa de Yamada. El pare de Yamada el deixa entrar i es prenen el te junts. La Yamada truca a casa i li informa al seu pare que va deixar caure el telèfon a l'aigua després de ser sobresaltada per la seva mare. Adonant-se que té un missatge per a Kyotaro, el pare de Yamada la torna a trucar. Yamada aclareix el malentès que va tenir Kyotaro. Kyotaro i Yamada diuen al pare i a la mare de Yamada alhora que tenen un interès romàntic l'un per l'altre. Tots dos pares responen positivament a la notícia. L'endemà, Kyotaro està revisant les xarxes socials de Yamada. Veu que el fan obsessiu publica que van conèixer Yamada. Amb pressa, se'n va i pren ramen amb la Yamada i la seva amiga. Per a la seva sorpresa, Kyotaro s'adona que el fan obsessiu és en realitat l'amic de Yamada, Niko. Entenent això, determina que no hi ha cap perill per a Yamada i deixa de preocupar-se. En el viatge en tren cap a casa, Yamada i Kyotaro discuteixen tenir una distància adequada en públic i accepten anar amb compte amb les imatges penjades en línia.

10.- Vull estar més a prop de la Yamada. Kyotaro i Yamada comencen el tercer any de secundària. Entusiasmats de veure's, s'agafen de la mà, atraient mirades de la resta de la classe. Tot i que la majoria dels amics de la Yamada i el Kyotaro es troben a la mateixa aula, la Chi no està segura de quina classe és. Després d'una visita a l'oficina de la facultat, tothom es sent alleujat en descobrir que la Chi també és a la classe de la Yamada. Després de la classe, la Yamada regala a Kyotaro una cadena de cartera. Mentre l'ajuda a posar-se'l, tres noies més entren a l'habitació. Yamada i Kyotaro s'amaguen per evitar que els enganxin junts. Les noies se'n van, i quan Kyotaro s'aixeca, Yamada sense voler es baixa els pantalons. La Sekine torna a la classe, veu l'escena i està sorprès, dient que no els cobrirà més. Després de l'escola, els nois caminen cap a casa, se li pregunta a Kyotaro com se sent per Yamada. Ell respon que està content que estiguin a la mateixa classe perquè són bons amics. Un altre dia, Yamada i Kyotaro passen una estona junts a la biblioteca. Comenten el seu creixement i els canvis d'alçada. Tot i que en Kyotaro està pensant en confessar-se a la Yamada, el seu temps junts s'interromp quan Yurine entra. L'endemà, en Kyotaro s'asseu al darrere de la classe i la Yurine canvia de seient perquè Yamada pugui seure al seu costat. Per tal de mantenir la classe desconeguda, Kyotaro fa tot el possible per mantenir-se a distància amb Yamada. Després de classe, troba una nota que Yamada va escriure per a la Yurine. La nota explicava que encara no eren parella. També va esmentar que Kyotaro és realment tímid i que no necessita ajuda per millorar la seva relació. Avergonyit per la carta, Kyotaro també sent més ganes de demanar a Yamada que surti.

11.- No vull perdre. Quan falten dinou dies per al festival esportiu, la classe de Kyotaro es prepara per al proper esdeveniment. Un company de classe intenta reclutar Kyotaro per a l'esdeveniment de cavalleria per equips, però Kyotaro no està segur de si encaixa bé. Kyotaro recorda el festival esportiu de l'any anterior i que es va lesionar trencant la caiguda de Yamada. Yamada s'adona que encara té cicatrius de la lesió i demana disculpes. En presenciant la proximitat entre Yamada i Kyotaro, l'Adachi s'adona que estan enamorats. Impulsat pels seus propis sentiments, Adachi desafia a Kyotaro a un duel individual a l'esdeveniment de cavalleria. Kyotaro accepta el repte i comença a entrenar. Mentre entrena al parc es troba amb Yamada i tenen una conversa. La Yamada convida en Kyotaro a casa seva per entrenar amb el seu equip. El dia del festival esportiu, Yamada i Kyotaro es diverteixen participant en els diferents esdeveniments. Quan comença a caure la pluja, comença la batalla de cavalleria. Kyotaro i Adachi mantenen una conversa intensa de cor a cor sobre els seus sentiments per Yamada i, al final del partit, els seus respectius equips els van obligar a anar a l'oficina d'infermeria. Mentre s'asseuen junts, la Yamada consola en Kyotaro i dinen junts mentre Yamada li diu a Kyotaro que semblava molt maco.

12.- Li vull dir. A causa del clima d'estiu, Yamada es canvia al seu uniforme d'estiu. Kyotaro sent la faldilla de la Yamada a la seva petició, però sense voler els fa vergonya a tots dos. La seva professora d'aula parla del viatge escolar a Kyoto i Nara i tothom decideix qui seran els seus companys de pis. A casa, Kyotaro s'adona que Yamada ha actuat de manera estranya i evitant des que es va anunciar el viatge escolar. El dia del viatge, la classe puja a un tren Shinkansen. Durant el viatge, la Yurine informa a Kyotaro que en Kanna intentarà emparellar-lo amb la Yamada. Per evitar que els forasters interfereixin amb la seva confessió, Kyotaro manté la distància amb Yamada a Nara. Kyotaro es troba amb Chihiro, que li diu que la Yamada fingeix el seu entusiasme i que ella "va triar això". Més tard a la nit, els nois i noies es banyen i cada grup respectiu juga. Després del bany, Kyotaro escolta Yamada practicant línies d'un manga. Recordant les paraules de Chihiro i veient al seu telèfon que la seva audició va ser el mateix dia del viatge, Kyotaro finalment s'adona per què està molesta. Yamada va decidir saltar-se una audició d'actuació important per anar de viatge, i per això intenta convèncer-se a si mateixa que s'està divertint. També s'adona que ella va triar el viatge gràcies a ell. Com que ha estat mantenint la distància durant tot el viatge, Kyotaro comença a sentir-se un profund pesar. Corre a parlar amb Yamada, però és atrapat pel seu professor. Yamada fingeix que Kyotaro és una noia i totes dues es posen a l'habitació de les noies i Kyotaro s'ha d'amagar, commocionat per aquest gir dels esdeveniments.

13.- Jo, nosaltres, ens enamorem. Atrapat a l'allotjament de les noies, Kyotaro té por de ser atrapat. Les noies parlen dels tipus de nois que els agrada mentre Kyotaro escolta. Les llums s'apaguen i la Yamada s'agafa a un Kyotaro impactat. Yamada i Kyotaro gairebé comparteixen un petó mentre s'emocionen sota les cobertes junts. Tanmateix, en Kyotaro torna en raó i li diu a la Yamada que ha de parlar amb ella. La Yamada s'aixeca d'un salt del xoc i gairebé fa volar la seva cobertura. Estan gairebé al descobert, però Kenta apareix fora de l'habitació de les noies amb una corda feta de llençols. Tothom està sorprès per la seva entrada i les noies surten de l'habitació cridant i van a la mestra. Durant l'enrenou, Yamada i Kyotaro aconsegueixen sortir de l'habitació sense ser detectats. Al matí, la parella travessa un conjunt de portes tori i tenen la seva xerrada. Yamada li pregunta a Kyotaro si s'està divertint i li diu que sí. Kyotaro li pregunta el mateix, i assenyala que no sembla que s'estigui divertint. La Yamada comença a plorar i admet a Kyotaro que no s'està divertint perquè l'audició la pesa constantment. Kyotaro agafa coratge i li diu a Yamada que li agrada. Durant la seva confessió admet que ella el va ajudar a sortir de la seva closca i que es va adonar de com és d'increïble el món gràcies a ella. Després de confessar, Kyotaro li diu a la Yamada que vagi a la seva audició, ja que encara hi ha temps i que encara pot aconseguir el paper. El viatge acaba i Kyotaro aconsegueix uns quants records per a la seva família. De tornada a casa, la Yamada li diu a Kyotaro que vol trobar-se al seu lloc habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada