Bloc personal,

dijous, 14 de març del 2024

Shinobi no Ie (2024) S01
(House of Ninjas)

[482]

Valoració



Fitxa tècnica

Creador: Dave Boyle
Direcció: Dave Boyle, Kento Kaku
Guió: Dave Boyle
Estudi: Netflix
Actors: Kento Kaku, Yōsuke Eguchi, Tae Kimura
Emissió: 15/02/24
Títol original: 忍びの家

[ Thriller, drama, acció ] 8 capítols de 50 min.
Wikipedia

Sinopsi

IMDb (7,2) (4,6K):
“La família Tawara és l'últim clan shinobi. Havia abandonat les seves arrels després d'un incident en el passat, però ara la família ha d'assumir la crisi més gran de la història japonesa, una que amenaça de sacsejar la nació fins al nucli.”

Crítica

L’he agafat amb ganes, però m’ha decepcionat bastant aviat… he tingut un desengany…

La traducció literal és Casa dels Shinobi i així es pot trobar alternativament també en anglès (House of Shinobi). Curiosament en espanyol l’han traduït com La última casa ninja. En aquesta ocasió no hi han subtítols en català.

Tal i com vaig comentar a Hip’age (2023) S01 (Behind Your Touch):
“He començat a seguir Hip’age (Behind Your Touch) paral·lelament amb Shinobi no Ie (2024) S01 (House of Ninjas) i, si bé al principi m’interessava molt més Shinobi no Ie, al final m’ha acabat agradant més Hip’age tot i que aquesta són setze capítols d’una hora i l’altra just la meitat. En Shinobi no Ie, l’interès ha anat minvant molt ràpidament: al principi interessant i al cap dels pocs capítols un pèl avorridota.”


Resum (amb espòilers)

La sèrie gira al voltant dels Tawaras, una família shinobi que viu en una "casa dels ninjas" tradicional del Japó actual. Fa sis anys, el fill gran va morir durant una missió per rescatar un polític segrestat i els Tawara van abandonar la seva disciplina. Pretenen ser una família normal, però lluiten amb algunes disfuncions idiosincràtiques. Quan es produeix una nova crisi, però, la família es torna a portar a les ombres del seu passat.

==

1.- L’oferta. Mentre el Haru Tawara s'enamora d'una misteriosa dona jove a la feina, sorgeix una oportunitat inusual a la destil·leria del seu pare, que té dificultats financeres.

2.- La prova. El Haru acompanya la Karen per investigar l'apartament d'un denunciant. Mentrestant, diversos altres Tawara estan temptats de sortir de la seva vida normal.

3.- La flor. A mesura que les respectives missions del Haru i la Yoko prenen girs inesperats, les entremaliadures aventures de la Nagi comencen a cridar una atenció no desitjada.

4.- La resurrecció. La Karen confia al Haru sobre una sospita de llarga data. Mentrestant, el Soichi rep una trucada telefònica impactant que el manté despert a la nit.

5.- La confessió. Mentre el Riku investiga els secrets de la seva família, la informació sobre Gentenkai, un culte peculiar, recorda als Tawara una tragèdia de fa sis anys.

6.- L’estrany. Una reunió inesperada desperta més preguntes a la casa Tawara. El Soichi i la Yoko estan més a prop d'una conspiració sinistra.

7.- El comerç. Per salvar la vida de la Karen, el Haru fa una promesa a la Hama-san. El Riku, la Nagi i la seva àvia s'enfronten a un repte sense precedents a casa.

8.- L’eclipsi. Amb un atac massiu a l'horitzó, els Tawara s'han d'unir per salvar la seva família, l'honor i moltes vides abans d'un eclipsi solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada