Bloc personal,

dissabte, 30 de març del 2024

Ore dake Level Up na Ken (2024) S01
(Na Honjaman Rebeleop - Solo Leveling)

[494]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Shunsuke Nakashige
Guió: Noboru Kimura (novel·la: Chugong)
Música: Hiroyuki Sawano
Estudi: A-1 Pictures
Veus de doblatge: Taito Ban, Genta Nakamura, Haruna Mikawa
Emissió: 07/01/24 - 30/03/24
Títol original: 나 혼자만 레벨업 (Na Honjaman Rebeleop, en coreà)
俺だけレベルアップな件 (Ore dake Level Up na Ken, en japonès)
[ Animació, acció, aventura, fantasia ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,40) (148.665)

Sinopsi

IMDb (8,4) (13K):
“En un món de caçadors i monstres dotats, un caçador feble Sung Jinwoo adquireix poders extraordinaris a través d'un programa misteriós, que el porta a convertir-se en un dels caçadors més forts i conquerir fins i tot els calabossos més forts.”

Crítica

Semblava una sèrie més entre moltes altres, però realment és d’un gran nivell…

Basada en una novel·la web (o web manga, depèn d’on ho consultis) sud-coreana de Chugong il·lustrada per Dubu (Redice Studio) ja conclosa, publicada entre 2018 i 2021 amb un total de catorze volums.

Desena sèrie (10 de 19) d’anime finalitzada de la temporada hivern 2024.


Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada hivern 2024

5/5
Sōsō no Frieren (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(Frieren: Beyond Journey’s End)

5/5
Kusuriya no Hitorigoto (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(The Apothecary Diaries)

4/5
Ore dake Level Up na Ken (2024) S01
(Na Honjaman Rebeleop - Solo Leveling)

4/5
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (2024) S02
(The Dangers in My Heart)

4/5
Yubisaki to Renren (2024) S01
(A Sign of Affection)

4/5
Nozomanu Fushi no Boukensha (2024) S01
(The Unwanted Undead Adventurer)

4/5
Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū (2024) S02
 (temporada doble; primera part) 
(Tsukimichi: Moonlit Fantasy)

4/5
Sasaki to Pii-chan (2024) S01
(Sasaki and Peeps)

4/5
Sengoku Youko (2024) S01

 

4/5
Kingdom (2024) S05

 

3/5
Shangri-La Frontier: Kusoge Hunter, Kamige ni Idoman to su (2023) S01  (temporada doble; continuació) 
(Shangri-La Frontier: Crappy Game Hunter Challenges God-Tier Game)

3/5
Shin no Nakama ja Nai to Yūsha no Party o Oidasareta no de, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita (2024) S02
(Banished from the Hero’s Party, I Decided To Live A Quiet Life In The Countryside)

3/5
Dosanko Gyaru wa Namaramenkoi (2024) S01
(Hokkaido Gals Are Super Adorable!)

3/5
Meiji Gekken: 1874 (2024) S01
 

3/5
Hikari no Ō (2024) S02
(The Fire Hunter)

3/5
Yami Shibai (2024) S12
(Yamishibai: Japanese Ghost Stories) (Theater of Darkness)

2/5
Ragna Crimson (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
 

2/5
Undead Unluck (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
 

1/5
Megumi no Daigo: Kyūkoku no Orenji (2023) S01
 (temporada doble; continuació) 
(Firefighter Daigo: Rescuer in Orange)



Resum (amb espòilers)

Fa deu anys va aparèixer "la Porta" i va connectar el món real amb el regne de la màgia i els monstres. Per combatre aquestes viles bèsties, la gent comuna va rebre poders sobrehumans i es va conèixer com a "caçadors". Sung Jin-Woo, de vint anys, és un d'aquests caçadors, però se'l coneix com el "més feble del món", a causa del seu patètic poder en comparació fins i tot amb un míssim rang E. Tot i així, caça incansablement monstres a Gates de baix rang per pagar les factures mèdiques de la seva mare.

No obstant això, aquest miserable estil de vida canvia quan Jin-Woo, creient-se l'únic que queda a morir en una missió que ha anat terriblement malament, es desperta en un hospital tres dies després per trobar una misteriosa pantalla flotant davant seu. Aquest "Registre de recerca" exigeix que Jin-Woo completi un programa d'entrenament intens i poc realista, o s'enfronti a una sanció adequada. Inicialment reticent a complir-ho a causa del rigor de la recerca, en Jin-Woo aviat descobreix que pot convertir-lo en un dels caçadors més temibles del món.

==

1.- Hi estic acostumat. Sung Jin-woo, considerat el caçador més feble del món, entra a la porta de la masmorra amb el seu amic Lee Joo-hee i altres caçadors més forts. Després de matar el cap, la porta no s'ensorra sinó que revela un segon calabós connectat. El partit es divideix de manera equitativa sobre si ha de continuar o no; Jin-woo llança el desempat per enviar-los a la segona meitat del doble calabós. El grup troba el calabós buit excepte una gran habitació plena d'estàtues, que cobren vida i comencen a matar els caçadors.

2.- Si tingués una oportunitat més. Jin-woo s'adona que el calabós on es troben té regles específiques per sobreviure a les estàtues: primer, per "reverar Déu", segon per "lloar Déu" i finalment per "provar la teva fe a Déu". Diversos caçadors moren mentre Jin-woo i el caçador sènior que lidera el partit, Song Chi-yul, aconsegueixen desxifrar lentament les instruccions sobre com sobreviure. Finalment, només queden Chi-yul, Joo-hee (que s'ha ensorrat per l'estrès) i Jin-woo, i Jin-woo diu a Chi-yul que evacui amb Joo-hee mentre ell sosté la porta. Quedat sol, Jin-woo s'enfada contra la seva mort imminent. Tanmateix, quan mor, rep un missatge que ha completat la missió oculta i pot convertir-se en [Jugador] si accepta l'oferta.

3.- És com un joc. Jin-woo es desperta després de tres dies adormit, pensant inicialment que podria haver somiat els esdeveniments de la doble calabós. Els investigadors de l'Associació de Caçadors expliquen que realment va passar - Joo-hee està traumatitzat mentre Chi-yul es retira després de perdre el braç - i comproven si Jin-woo va experimentar el raríssim "segon despertar", en què un caçador. experimentarà un augment de la capacitat. La prova torna negativa. Jin-woo descobreix un missatge com el que el va declarar un jugador amb objectius diaris per colpejar i un penal per no completar-los. Després de saltar-se el primer dia i gairebé morir quan es llança a una recerca de penal, Jin-woo comença a completar l'objectiu de cada dia. Rep bonificacions estadístiques i caixes de botí, la qual cosa fa que rebi un article especial: una clau de masmorra. Entra i s'enfronta a un monstre llop més fort que tot el que havia lluitat abans.

4.- M'he de fer més fort. Jin-woo mata amb èxit el llop i guanya un nivell. Apareixen més, i ell continua a través del calabós, matant cada cop més i agafant més força abans de derrotar el cap del calabós. Mentrestant, fora de la instància, es produeix una ruptura de la masmorra (una masmorra no s'esborra correctament i els monstres s'escapen al món real), permetent que un golem entri al món real. Els caçadors que arriben, inclòs un Joo-hee afectat de TEPT, no fan cap dany. Sorgint de la instància, Jin-woo és guiat a la batalla i llança la seva espasa trencada al cap del golem, destrossant la seva defensa i permetent que els caçadors reunits l'eliminin. Se'n va, pensant que el golem devia estar més ferit del que s'esperava.

5.- Un bon tracte. Jin-woo s'uneix al caçador de rang C Hwang Dongsuk i als seus cinc associats en un grup de recollida per fer front a un calabós d'insectes de rang C, amb el contracte que estipula que Jin-woo no ha de lluitar però no tindrà cap batalla. gotes. Completa el requisit de vuit membres per entrar al calabós el primer jugador de rang D Yoo Jin-ho, la riquesa familiar del qual l'ha equipat amb un equipament molt car i potent. Després que els Caçadors derrotin una onada de formigues monstres, troben el cap de la masmorra, una aranya dorment gegant en una habitació amb cristalls de manà extraïbles molt valuosos. Jin-ho revisa el contracte de Jin-woo i assenyala que com que els cristalls no són gotes de batalla, Jin-woo hauria d'obtenir una part completa. En represàlia, Dongsuk i el seu grup atrapan a Jin-woo i Jin-ho a la sala del cap, despertant l'aranya en el procés. Jin-woo es prepara per matar el cap de la masmorra.

6.- Comença la caça real. Jin-woo derrota amb èxit el cap, per a sorpresa de Jin-ho. Quan Dongsuk i el seu grup tornen a entrar a la sala del cap, intenta coaccionar a Jin-ho perquè mati Jin-woo, però Jin-ho es nega. Jin-woo rep una nova recerca per matar el grup de Dongsuk sota pena de mort, el que el porta a massacrar-los. Surt del calabós amb Jin-ho, utilitzant la història de la portada dels altres que han estat assassinats pels monstres del calabós.

7.- A veure fins on puc arribar. Jin-ho ofereix a Jin-woo un edifici a canvi de la seva ajuda per complir els requisits per a la certificació del gremi; Jin-woo rebutja l'oferta. Jin-woo s'adona que la seva missió diària continua augmentant més enllà dels requisits. Després d'aconseguir-ho al màxim, es recompensa amb una altra clau d'instància: aquesta vegada a una masmorra de rang S que recompensa una poció especial que pot curar qualsevol malaltia; Jin-woo s'adona que pot curar la seva mare i decideix arriscar-ho. La primera batalla dins del calabós és contra un guardià Cèrber, que gairebé mata a Jin-woo diverses vegades abans que finalment aconsegueixi matar la bèstia. La seva recompensa és la clau del castell que Cèrber custodiava, dins del qual hi ha els ingredients que necessita per elaborar la poció. Sabent que moriria si seguia endavant, es compromet a tornar més tard i tenir èxit. Mentrestant, l'Associació de Caçadors investiga la mort de Dongsuk després de saber que el cap de la masmorra va ser derrotat. El germà petit de Dongsuk, el rang S Dongsoo, culpa a Jin-woo i Jin-ho i jura venjança.

7.5.- Com fer-se més fort. Un resum especial que cobreix els esdeveniments dels set primers episodis.

8.- Això és frustrant. Jin-woo visita la seva mare en coma i decideix avançar fent-se més fort perquè pugui aconseguir els ingredients necessaris per salvar-la; així accepta la petició de Jin-ho d'ajudar a executar masmorres per permetre la creació d'un gremi. Per complir amb el requisit dels membres del partit per a les masmorres de rang C, l'Associació de Caçadors recluta els supervivents de la doble incursió a la masmorra (Jin-woo Joo-hee, Chi-yul, Kim Sangshik i Kang Jeongho) i a causa de l'escassetat de caçadors. a la zona, el grup és completat per diversos caçadors empresonats, que compleixen a canvi de condemnes reduïdes, que són supervisats pel rang B Kang Taeshik.

9.- Has estat amagant les teves habilitats. En una cruïlla de tres direccions, el grup es divideix. Kang utilitza la separació per assassinar els presoners a instàncies del pare de la seva víctima, i quan el camí de Jeongho i Sangshik els porta a ensopegar amb l'escena, Kang els mata per tapar-ho. Jin-woo, Joo-hee i Chi-yul corren de tornada a l'escena i s'enfronten a Kang, i Jin-woo revela el seu nou poder per matar Kang. Un Chi-yul agraït cobreix Jin-woo. Més tard aquella nit, Joo-hee li pregunta a Jin-woo si "se'n recorda", sostenint una petita pedra d'essència.

10.- Què és això, un pícnic? Joo-hee li diu a Jin-woo que es retira com a caçadora i que la busqui si mai es troba a casa seva. Jin-ho compra els drets de masmorra per a múltiples masmorres de rang C i recluta caçadors de baix rang per omplir els requisits de masmorra, mentre que Jin-woo i Jin-ho són els únics que entren per netejar-los. El director de reclutament del Gremi del Tigre Blanc s'adona del nom de Sung Jin-woo i uneix les peces que en Jin-woo devia haver despertat. Intenta reclutar a Jin-woo però fracassa. Jin-woo rep un missatge: després d'haver assolit un requisit de nivell, ara se li ofereix una recerca de canvi de feina.

11.- Un cavaller que defensa un tron buit. Jin-woo comença la recerca de canvi de feina i és teletransportat a un castell enorme. Després de lluitar contra onades de cavallers, assassins i mags (aparentment imitant els que ha lluitat anteriorment), s'enfronta a Igris, el comandant del cavaller vermell de sang. Igris és tan poderós i més que Jin-woo, que amb prou feines aconsegueix matar el cavaller. La recerca real de canvi de feina s'activa, desencadenant una horda inacabable de monstres contra els quals havia lluitat en el camí cap a la cambra d'Igris. Mentrestant, els caçadors de rang S de Corea es reuneixen i es dirigeixen cap a l'illa de Jeju.

12.- Aixeca't.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada