Bloc personal,

dissabte, 30 de març del 2024

Akebi-chan no Sailor-fuku, vol. 13 (2024)
(Akebi's Sailor Uniform)

[520]

Valoració



Fitxa tècnica

Hiro (guió, dibuix, tinta i color)
(明日ちゃんのセーラー服 - Akebi-chan no Sērāfukua)

[ Manga seinen, slice of life ]
Tu manga online
Shueisha (18/04/24) (Tonari no Young Jump)
Ivréa (sense data prevista)

5 capítols (71-75) + extra - 170 pàgines b/n (algunes a color a la publicació setmanal) - format B6 (130 x 180 mm)
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,83) (2.193)

Sinopsi

Whakoom:
Ara i vell estan lligats. L’Akebi és una estudiant de primer any amb vestit de mariner que va a l’escola de preparatòria Roume Gakuen, una prestigiosa escola privada per a noies de l’entorn rural. Mentre s’estan preparant pel festival cultural, els dos grups, l’Akebi i l’Erika Kizaki per una banda, i la Seishi Jabori i la Mai Togano per una altra, aprofundeixen les seves relacions. Per respondre a la pregunta ‘Qui soc jo?’, l’Akebi decideix parlar amb els seus familiars més propers… Volum 13 on s'enfronta a si mateixa.”

Crítica

Preparant l’obra de teatre: un volum bastant prescindible… i la història prou avorrida…

Els capítols d’aquest tretzè volum són:
  • 71.- Oh, el dolor,
  • 72.- Explosió?,
  • Extra.- Vlog de la Hotaru i la Komichi,
  • 73.- No em refereixo a això,
  • 74.- Déu meu, soc patètica i
  • 75.- Pi.

(En el moment de disposar la portada d’aquest volum, el capítol 74 estava disponible des del 20/03/24; el 75 disponible el 04/04/24).




Resum (amb espòilers)

71.- Oh, el dolor: l’Akebi i l’Erika, assajant per l’obra de teatre, graven un vídeo que totes les noies qualifiquen de pujat de to. Quan li pregunten a l’Akebi, ella diu que no fingia, que el que deia era el que sentia de debò.

72.- Explosió?: durant una tarda, la Kao organitza una sortida a collir mandarines amb l’Akebi i la mare per distreure-la de les seves preocupacions amb la resta de companyes.

Extra.- Vlog de la Hotaru i la Komichi: l’Akebi i la Hotaru graven amb el mòbil una sortida a comprar panets farcits.

73.- No em refereixo a això: l’Oshizu continua capficada en la composició de la cançó promesa a l’Akebi per l’obra; la Mai i la Hotaru van gravant en el mòbil les confessions personals.

74.- Déu meu, soc patètica: l’Erika li demana a l’Akebi conèixer més detalls d’ella i l’Akebi li escriu una carta amb paper especial comprat a la papereria, per la qual cosa va preguntant al pare, la mare i la germana què en pensen d’ella per poder-ho escriure; es mostren detalls del dia a dia de la família de l’Akebi. Hi ha una sessió de fotos que fa el pare de l’Akebi, amb ella, la mare i la germana vestides ballant a l’aire lliure.

75.- Pi: en un flash-back veiem com una Akebi ben petita ha de travessar la neu per aconseguir cobertura i poder trucar al seu pare per telèfon per avisar que la seva mare s’ha posat de part de la seva germana. El part va bé, però l’Akebi acaba amb hipotèrmia i el pare acaba plorant al llit de l’Akebi, que no se li acut altra cosa que senyalar-li el remolí del cabell al moment que diu ”pi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada