Bloc personal,

dijous, 29 de juny del 2023

Akebi-chan no Sailor-fuku, vol. 6 (2019)
(Akebi's Sailor Uniform)

[456]

Valoració



Fitxa tècnica

Hiro (guió, dibuix, tinta i color)
(明日ちゃんのセーラー服 - Akebi-chan no Sērāfukua)

[ Manga seinen, slice of life ]
Tu manga online
Shueisha (19/11/19)
Ivréa (sense data prevista)

5 capítols (34-38) + 3 d’extres - 186 pàgines b/n - 130 x 180 mm
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
“Si tens amigues, estaràs emocionada a qualsevol lloc. Una noia amb vestit de mariner que va a una prestigiosa escola secundària per a noies del camp. ‘Per primera vegada a la meva vida, vaig a la gran ciutat de Tòquio per veure les meves amigues que tornen a casa!’ Nous llocs, noves trobades, nous sentiments per viure amb les amigues… El volum 6 està ple de nous descobriments.”

Crítica

Viatge a Tòquio amb les amigues en les vacances d’estiu…

Vaig començar a llegir el manga un any després de l’emissió de l’anime (26/03/22) i els primers cinc volums els he llegit en poc més de 10 dies a finals de març de 2023, però hi ha hagut una pausa important entre el cinquè volum i aquest sisè, tres mesos després.

Els capítols d’aquest sisè volum són:
  • Tot el que m’agradaria fer,
  • Erika-chan?,
  • Està bé,
  • Ahhh i
  • De nou!.




Resum (amb espòilers)

A Tot el que m’agradaria fer, l’Akebi viatge a Tòquio a visitar les seves amigues. Hi va amb l’Ai Tatsumori i s’ha d’encarregar de comprar els bitllets del tren. L’Akebi porta un llistat de tot el que vol fer amb cadascuna de les seves amigues. La Tatsumori és la més baixeta de totes i porta ulleres, per la qual cosa és qualificada de nerd; no és molt hàbil físicament, però és bona amb els estudis.

Li diu a l’Akebi que no té plans per fer conjuntament amb les amigues, doncs ella va directa a casa. A l’Akebi li sap greu i li fa repensar-s’ho. Quan arriben a Tòquio confon una torre de la llum amb la torre de Tòquio, situació que fa esclatar de riure a la seriosa Tatsumori.

En arribar a l’estació es despedeixen i la Tatsumori diu que li agradaria anar amb elles, moment en el que apareixen les altres dues amigues que les havien vingut a esperar, l’Erika Kizaki i la Hara Usagi.

A Erika-chan? la Usagihara se n’alegra que la Tatsumori finalment s’hagi afegit al grup. Un cop les quatre amigues reunides, l’Akebi es dona satisfeta per estar juntes i ja no li dona importància els llocs que vol visitar. L’Erika hi està d’acord: el temps compartit és el lloc on voldria estar. A partir d’ara comencen a utilitzar la línia de metro.

A Està bé visiten el centre comercial de Tòquio i comencen a fer-se selfies seguint el rastre de la seva idol preferida. L’Akebi pren nota de tot a la llibreta que li va regalar la seva mare i on té anotada la llista de coses que li agradaria fer amb les seves amigues.

No tenen entrades, però acaben veient també un concert en viu, encara que des de la distància. En el concert, la Usagihara els presenta una amiga de primària, la Rumi, i les seves actuals amigues de secundària. A la Rumi li sorprèn el vestit de mariner de l’Akebi i a l’Akebi li sorprèn el maquillatge de la Rumi. Sense pràcticament conèixer-se, ja estan intimant i xerrant pels descosits.

Al marxar, la Rumi, amb un excés de sobèrbia, li diu a la Usagihara que ja no surt amb el noi que li agradava a la Usagihara, situació que la deixa descol·locada. Mentrestant, el concert ja ha començat, però estan tan enrera que no veuen res… però l’escolten. L’Akebi fa la coreografia de les idol del grup que molt possiblement estiguin fent damunt l’escenari.

Quan acaba la seva coreografia, bona part del públic que l’estava rodejant l’aplaudeixen a ella. Amb l’actuació de l’Akebi se li acaben les males vibracions deixades per la Rumi.

L’Akebi surt disparada va a comprar articles de merchandising de les idol i, al tornar, la Usagihara està disposada aquella estranya relació que s’intueix amb la Rumi.

A Ahhh, mentre estan refrescant-se i gaudint del gelat que també ha portat la Tatsumori, la Usagihara explica el triangle “amorós” Rumi, Matsuya (el noi que acaba de deixar la Rumi) i Usagihara. L’Akebi elogia la Usagihara i la compara amb un salmó…

Següent parada: sala de jocs.

A De nou! arriben a la pastisseria/cafeteria dels pares de la Usagihara. Totes queden meravellades amb la preciositat dels pastissos i coneixen els pares, el germà i el gos de la Usagihara. Són invitades a dinar i, naturalment, a gaudir dels postres.

Mentre l’Akebi ajuda la Usagihara a recollir l’habitació, la Tatsumori i l’Erika van passant a la banyera juntes. Ja estava tardant el moment eròtic fan-service… I després desfilen l’Akebi amb la Usagihara. En sortir del bany, l’Akebi es despista per la casa i acaba a l’obrador de la pastisseria i xerra una mica amb el pare de la Usagihara.

Al dormitori la Usagihara li pinta les ungles a l’Akebi. Després de quatre bromes, i ja disposades a dormir, la Tatsumori confirma que demà també estarà amb elles i s’acaben abraçant totes juntes.

L’endemà, la Usagihara vestida de dependenta amb l’uniforme escolar a sota, els serveix l’esmorzar. Els diu un lloc on li agradaria anar: a fer-se fotos un altre cop. (Imagino que, a partir d’aquí, la imatge de la portada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada