Bloc personal,

dijous, 8 de juny del 2023

Skip to Loafer, vol. 7 (2022)
(Skip and Loafer)

[447]

Valoració



Fitxa tècnica

Misaki Takamatsu (guió, dibuix i tinta)
(スキップとローファー  -  Skip and Loafer)

[ Manga seinen, comèdia romàntica, slice of life ]
Milky Way Ediciones (31/05/23)
Kodansha (Gekkan Afternoon) (22/06/22)

6 capítols (36-41) + extres - 176 pàgines b/n (algunes pàgines a color a la publicació mensual) - 130 x 180 mm

Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
“Arriba la primavera i la Mitsumi Iwakura comença el segon any de batxillerat. El seu primer canvi de classes i… ¿la primera vegada sent la referent d'algú? A la vida de la Iwakura i els seus amics comencen a bufar aires de canvi, però encara que de vegades les coses no surtin com volen, la vida d'estudiant continua sent meravellosa.”

Crítica

Continua l’anodina història excepte per l’inesperat gir del final…

La història dels dos protagonistes continua igual de freda i estancada que en el volum anterior, però hi ha una història de la Yuzu (i la Makoto) molt tendra i ben narrada. Això i el sorprenent capítol final, és clar.



Col·lecció



Resum (amb espòilers)

Comença el nou curs, segon de batxillerat, i els canvien de classes: la Mitsumi amb la Makoto a 2-1, el Shima amb la Mika a 2-2, la Yuzu sola a 2-4 i el Mukai i el Yamada junts a 2-5. Educació física és l’única classe que comparteixen tots junts. En comparació amb primer curs, que tot va venir rodat, a la Mitsumi li costa molt més parlar amb gent nova i fer noves amistats.

Al club d’estudiants, la Mitsumi s’entusiasma amb la idea de ser la senpai d’alumnes novells de primer any. Una noieta, molt mona ella, s’interessa pel club, li deixa anar quatre floretes i ella s’infla com un gall dindi. Resulta que la noieta ja ha participat en concursos de química des de joveneta i té un cervell privilegiat.

La Yuzu, per la seva banda, també li costa bastant fer nous amics a la nova classe. En un intent de sortir al cinema, com l’any anterior en què va conèixer els seus amics actuals, la trobada a cinc es converteix en un engany cap una cita a cegues amb un noi, al que acaba enviant a pastar fang igual que a la resta que han participat en la mentida. La Yuzu ho passa malament, però el seu grup d’amics ho ha sabut veure i, especialment la Makoto, li fan costat. El dia que van d’excursió a la muntanya, els participants en l’engany li demanen disculpes.

La Fumi li fa saber a la Mitsumi que ha deixat el xicot que tenia fins ara i està pensant-se si acceptar una nova proposició que li han fet. La Mitsumi se n’adona que no li faria res que el Shima no tingués xicota, però si en tingués… ja no tant. Pensa en fer un pas endavant. Davant una confesió informal i bastant innocent per part de la Mitsumi, sorprenentment el Shima li demana per sortir junts de manera seriosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada