Bloc personal,

dimecres, 7 de juny del 2023

Skip to Loafer, vol. 6 (2021)
(Skip and Loafer)

[446]

Valoració



Fitxa tècnica

Misaki Takamatsu (guió, dibuix i tinta)
(スキップとローファー  -  Skip and Loafer)

[ Manga seinen, comèdia romàntica, slice of life ]
Milky Way Ediciones (29/03/23)
Kodansha (Gekkan Afternoon) (22/11/21)

6 capítols (30-35) + extres - 176 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
“Arriba el primer hivern a Tòquio des que la Mitsumi va començar el batxillerat. La ingènua Iwakura —la nostra influencer de l'alegria i l'optimisme— va una mica revolta per culpa de sant Valentí i el Dia Blanc, però no hi seran aquí la primavera i el final de curs.”

Crítica

Clàssica franquícia romàntica que va perdent pistonada…

Arriba sant Valentí. ¿Ha deixat de ser una comèdia “especial” per convertir-se en una clàssica franquícia romàntica?

No hi ha cap tipus de tensió ni d’apropament entre els protagonistes. Només històries anodines entre els personatges secundaris.



Col·lecció



Resum (amb espòilers)

Un noi d’una altra classe, però que assisteix al club d’anglès conversat, com la Mika, va darrera d‘ella i li demana xocolata per sant Valentí. Confosa i amb la pressió del Mukai, amic del Sōsuke, que se n’ha acabat assabentant, decideix declarar el seu amor pel Sōsuke. El Sōsuke l’accepta, però diu que només la considera una amiga. Ella ho entén i agraeix el gest d’acceptació de la xocolata.

S’acosten els exàmens de final de curs pel març i també l’aniversari de la Mitsumi. Des del dia del zoo, no han tingut cap “cita” ni trobada més personal. Tot el grup, nois i noies, queda a un karaoke per estudiar i, després, fer una mica de disbuixa. La Mitsumi, arreglant-se, s’ha tallat el serrell més del compte i li ha quedat un nyap. Al dinar previ intercanvien novetats. El Sōsuke s’ha afegit al grup de teatre. De tornada a casa intercanvien opinions.

Arriba l’aniversari de la Mitsumi i només estan al segon dia d’exàmens. Convida els companys i companyes a croquetes de carn. La tieta no arriba al sopar, però li prepara un bon esmorzar al dia següent.

Acabats els exàmens aviat passaran a segon curs. La Mitsumi i el Yamada coincideixen a un súper i el Yamada li pregunta per la Yuzuki. Al final el Yamanda i la Yuzuki acaben intercanviant opinions sobre el què és l’amor.

Arriba el dia blanc i els nois que van ser obsequiats amb xocolata per sant Valentí, retornen el regal a les noies. El Yamada regala galetes a totes les noies per igual.

Ara sí, després de les vacances de primavera començarà el segon curs de batxillerat (preparatòria) i és possible que alguns vagin a parar a classes diferentes. Tota la classe fa un dinar d’acomiadament. El nostre grup, en acabar, surt a passejar i fer compres abans no tornin a les seves cases per vacances. La Mitsumi acaba carregada de regals per la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada