Bloc personal,

dissabte, 10 de juny del 2023

Skip to Loafer, vol. 8 (2023)
(Skip and Loafer)

[448]

Valoració



Fitxa tècnica

Misaki Takamatsu (guió, dibuix i tinta)
(スキップとローファー  -  Skip and Loafer)

[ Manga seinen, comèdia romàntica, slice of life ]
Milky Way Ediciones (previst 31/07/23)
Kodansha (Gekkan Afternoon) (23/01/23)

6 capítols (42-47) + extres - 176 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
“La Mitsumi, que va entrar a un institut de batxillerat amb una nota de tall prou alta a Tòquio venint des d'una zona rural, és bona per estudiar, però com que va créixer en una zona despoblada, té poca experiència en comunicar-se amb els seus companys. A més, sent com és excessivament espontània, és bastant molest estar en una escola secundària en una ciutat desconeguda! Ella i el Sima-kun van començar el seu ‘període de prova’ tot dient “t'agradaria sortir amb mi?”. Em pregunto què vol dir estar sortint. Serem capaços de ser especials l’un per a l’altre…? L'últim volum 8 de la simpàtica comèdia de la vida escolar que ha estat escollida per adaptar-la en un anime televisiu i que ha cridat l'atenció àmplia i profunda de diversos mitjans de comunicació.”

Crítica

Ara sí, ara no…

Hi ha d’haver un abans i un després des del final del volum 7 i a partir del volum 8. Oficialment, la Mitsumi i el Sōsuke són una parella. Però només és fer un pas endavant per fer-ne un altre darrera després.

A dia d’avui, hi ha disponible per lectura online fins el capítol 52, que vol dir tot el volum 9 (excepte l’últim capítol) que, suposo, es publicarà el d’aquí un mes i mig (final de juliol) al Japó.



Col·lecció



Resum (amb espòilers)

Quan el Sōsuke li diu de sortir, la Mitsumi queda surant a l’espai sideral… Aquest fet, afegit a que la franquícia ja tenia confirmació d’adaptació a anime, li van atorgar a la Misaki Takamatsu, l’autora, unes pàgines a color en la publicació mensual, una vegada més, que segurament no veurem en el tankōbon.

Ara resulta que, qui té més dubtes de quin tipus de relació tenen, és el Sōsuke.

Amb l’inici del curs durant la primavera, els alumnes de tercer es despedeixen dels clubs per dedicar-hi tot el temps a l’estudi per preparar-se l’accés a la universitat. D’aquesta manera, amb la marxa del president del club de teatre, al Sōsuke li ofereixen la presidència, però ell s’estima més la vicepresidència.

Un parell de noies que van darrera el Sōsuke, veient que està parlant amb la Mitsumi, fan la broma de si estaran sortint. El Sōsuke, acostumat com està a aquest tipus de situacions, fa com qui sent ploure, però a la Mitsumi no li ha agradat pas. La Yasaka, una noia de la mateixa classe que la Mitsumi ha reclutat pel voleibol davant una baixa inesperada, ha estat present en la “primera discussió”. La Yasaka acaba fent de consellera i confident.

Al consell d’estudiants, la Mitsumi és escollida presidenta, cosa de la què n’està molt ufanosa. L’Ujiie, un friqui amb ulleres i pèl llarg introvertit que, suposo, donarà lloc a moltes situacions còmiques divertides en el futur, és vicepresident.

En una cita distesa pel parc, la Mitsumi li diu al Sōsuke tornar a ser només amics, doncs hi ha diferència entre amor i només estima per l’altra persona. La Mitsumi informa la Yasaka, l’única que n’estava al cas, que han trencat i tornen a ser amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada