Bloc personal,

divendres, 23 de juny del 2023

Tonikaku Kawaii (2023) S02
(Fly Me to the Moon)

[368]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiroshi Ikehata
Guió: Kazuho Hyodo (manga: Kenjiro Hata)
Música: Endō
Estudi: Seven Arcs
Veus de doblatge: Junya Enoki, Akari Kitō, Yu Serizawa
Emissió: 08/04/23 - 23/06/23
Títol original: トニカクカワイイ

[ Animació, comèdia romàntica, ciència ficció, slice of life ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (7,8):
“Un jove prodigi accepta una proposta sobtada d'una dona misteriosa de la qual s'enamora després que ella el salvi d'una experiència propera a la mort.”

Crítica

La qualitat justeta de la primera temporada han abocat en un desastre de segona: no hi ha per on agafar-la…

Basat en un manga shōnen de Kenjiro Hata actualment en publicació des de 2018 amb un total de 23 volums. També es pot trobar per la traducció literal del títol en japonès: Adorable Anyways (Adorable de totes maneres) o també Cute, No Matter What (Bonica, no importa com) o Over the Moon for You (Sobre la Lluna per a tu) o també TONIKAWA: Over the Moon for You.

Em sorprén l’alta valoració a IMDb… no té ni cap ni peus…

Hi ha anunciat un OVA de quatre capítols d’aquí dues setmanes, continuació de la sèrie que, malgrat tot, em veuré “obligat” a veure, tot i que el visionat d’aquesta temporada m’ha deixat bastant decepcionat: Tonikawa: Over the Moon for You - High School Days, però no en faré anotació aquí al bloc. La temporada anterior també va tenir un OVA de dos capítols, que vaig veure pensant que formaven part de la mateixa temporada.

Novena sèrie (9 de 22) d’anime finalitzada de la temporada primavera 2023.

Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada primavera 2023

5/5
Kimetsu no Yaiba: Katanakaji no Sato-hen (2023) S03
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Swordsmith Village Arc

5/5
Tengoku Daimakyō (2023) S01
Heavenly Delusion

4/5
Skip to Loafer (2023) S01
Skip and Loafer

4/5
Jijō o Shiranai Tenkōsei ga Guigui Kuru (2023) S01
My Clueless First Friend

4/5
Jigokuraku (2023) S01
Hell's Paradise: Jigokuraku

4/5
Mahō Tsukai no Yome (2023) S02
The Ancient Magus' Bride

4/5
Edomae Elf (2023) S01
Otaku Elf

4/5
Kimi wa Hōkago Insomnia (2023) S01
Insomniacs After School

4/5
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (2023) S01
The Dangers in My Heart

4/5
Yamada-kun to Lv999 no Koi o Suru (2023) S01
Loving Yamada at Lv999!

4/5
Kubo-san wa Mobu o Yurusanai (2023) S01
Kubo Won't Let Me Be Invisible

3/5
Oshi no Ko (2023) S01
 

3/5
My Home Hero (2023) S01
 

3/5
Niehime to Kemono no Ō (2023) S01
Sacrificial Princess and the King of Beasts

3/5
Rokudō no Onna-tachi (2023) S01
Rokudo's Bad Girls

3/5
Ōsama Ranking: Yūki no Takarabako (2023) S02
Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage

3/5
Golden Kamuy (2023) S04
 

2/5
Kaminaki Sekai no Kamisama Katsudō (2023) S01
KamiKatsu: Working for God in a Godless World

2/5
Tonikaku Kawaii (2023) S02
Fly Me to the Moon

2/5
Vinland Saga (2023) S02
 

1/5
Otonari ni Ginga (2023) S01
A Galaxy Next Door

1/5
Megami no Kafe Terasu (2023) S01
The Café Terrace and Its Goddesses


Resum (amb espòilers)

En la primera temporada vam veure com, en una nit nevada d'hivern, el Nasa Yuzaki, un noi del qual es va burlar durant la seva infància pel seu nom peculiar, es troba amb una bella noia després que va rebre les notes de l'examen de pràctica per a l'institut. Quan intenta apropar-se a ella, és atropellat per un camió per la seva falta d'atenció. No obstant això, la noia el salva, i el Nasa la segueix miraculosament a una parada d'autobús i procedeix a confessar el seu amor per ella. La noia, Tsukasa Tsukuyomi, accepta convertir-se en la seva xicota, però només si primer es casen. El Nasa ràpidament accepta la seva demanda i després es desmaia, despertant-se en un hospital. El Nasa es desanima quan no la torna a trobar, fins al seu 18è aniversari, on la Tsukasa apareix de sobte a la seva porta. La Tsukasa entra amb una proposta de matrimoni, començant la seva relació i el seu matrimoni.

En aquesta segona temporada, després de l'incendi de la seva primera casa, el Nasa i la Tsukasa Yuzaki busquen refugi temporal a la casa de banys dels Arisugawa. Tot i que fa poc temps que s'han casat, la seva relació només s'ha tornat més dolça cada dia. El Nasa està decidit a passar el màxim de temps possible amb la seva dona, gaudint de la felicitat del seu matrimoni.

Els nuvis troben noves maneres d'explorar la seva relació. Des d'adoptar un gat, anar a un parc d'atraccions i fins i tot veure una comèdia romàntica improvisada amb l'antiga mestra del Nasa, cada dia és una experiència nova. Però mentre la Tsukasa continua coneixent la gent de la vida del Nasa, el Nasa encara no ha conegut més de la família de Tsukasa. Tot i que semblen ser la parella perfecta per a tots els que els envolten, el Nasa comença a preguntar-se si mai aprendrà més sobre el misteriós passat de la seva dona.

==

1.- Tot per tu. Amb la Tsukasa no contenta que la Nasa estigués treballant mentre mirava una pel·lícula de taurons a casa, la Nasa decideix compensar-la portant-la al cinema i gaudeix del seu temps junts. Després de tornar a casa, en Kaname li pregunta a la Nasa quan és el casament, cosa que la Nasa mai va pensar. La Nasa li pregunta a la Tsukasa els seus sentiments sobre els casaments i la Tsukasa descobreix que la Nasa no entén quants diners i preparació es necessiten per organitzar un casament. Mentrestant, mentre Chitose i Charlotte fan entrenaments d'arts marcials, parlen de com en els últims temps moltes parelles opten per renunciar al seu casament. L'Aya diu a la Nasa que els casaments triguen aproximadament un any a planificar-se i la Tsukasa expressa la seva preferència per no gastar tot aquest temps i diners en un casament. La Tsukasa i la Nasa compren una revista de noces en una botiga de conveniència i, de camí a casa, la Tsukasa convenç a la Nasa que deixi el casament.

2.- Sobre el tema de la felicitat. La Nasa coneix la seva antiga professora d'escola secundària Naoko Yanagi a la botiga de conveniència. En adonar-se que la Nasa està casada, li demana a la Nasa que conegui la seva dona. La Yanagi sopa a la casa de banys mentre es presenta a la Tsukasa. Després de sopar, la Yanagi pregunta a la Nasa sobre els seus plans de futur i la Nasa respon que el seu únic objectiu ara mateix és tenir records feliços amb la Tsukasa, la qual cosa fa que la Yanagi accepti l'oferta de la seva companya professora Taniguchi per anar junts al parc temàtic. L'endemà, la cosina de la Nasa, Ginga Onimaru, passa per la casa de banys i porta un gat de carrer i sense saber què fer amb ell, li demana a la Nasa que se'n faci càrrec. La Nasa porta el gat, que en Tsukasa anomena Toast, al veterinari i després d'haver estat alletat per recuperar-lo, decideixen adoptar-lo. Aquella nit, en Toast desperta la Nasa i la Nasa l'alimenta abans que en Toast torni a dormir al costat de la Tsukasa. L'endemà al matí, en Tsukasa li pregunta a la Nasa qui és més bonic entre ella i en Toast, i intenten fer-se un petó abans que Kaname els interrompi. Aquella nit, la Tsukasa i la Nasa es fan un petó davant de Toast.

3.- Abans que s'apaguin els focs artificials. La Tsukasa i la Nasa van a una cita al parc temàtic un dia plujós després que Ginga els doni un parell d'entrades com a regal de noces amb la Chitose i les seves minyones seguint-los. Després de fer unes quantes passejades, en Tsukasa i la Nasa es troben amb Yanagi, que va arribar al parc temàtic amb Taniguchi. Creient que són personatges secundaris d'una comèdia romàntica, Tsukasa arrossega la Nasa i sospita que les entrades "gratuïtes" que Yanagi va afirmar que va rebre en Taniguchi no eren realment gratuïtes. Taniguchi intenta confessar els seus sentiments a Yanagi, però abans els dos escolten la conversa d'una altra parella on parlen de com l'home va dir que les entrades eren gratuïtes com a excusa per sortir junts. Taniguchi es posa nerviós, però Yanagi no s'adona de la veritat que Taniguchi va comprar les entrades. Després, la Tsukasa i la Nasa sopen al restaurant bufet del parc temàtic i juguen un joc per triar menjar per determinar si coneixen els gustos dels altres. A la nit, tothom veu l'espectacle de focs artificials amb la Yanagi admetent els seus sentiments a Taniguchi, però no arriba a confessar el seu amor, mentre la Chitose i les seves minyones se'n van al mig de l'espectacle.

4.- Taques per besar. Utilitzant els seus coneixements científics, la Nasa repara l'aspiradora de Kaname. Després, l'Aya demana a la Nasa que la tutori i la Nasa accepta la seva petició tot i no anar mai a l'institut. Després de fer diverses fitxes per ajudar l'Aya a estudiar, la Nasa elabora un sistema de recursos humans tal com li va demanar un dels seus antics companys. Preocupat perquè la Nasa s'esgoti per l'excés de treball, en Tsukasa li fa un massatge a la Nasa, i la Nasa li retorna el favor fent-li massatges. En Kaname li pregunta a la Tsukasa quant s'estan besant. Ella suggereix que la Nasa la faci un petó en diferents llocs mentre li lliura una llista sobre els llocs per besar. Aquella nit, la Tsukasa i la Nasa van a comprar al supermercat i, a la tornada, fan el camí llarg. Els dos veuen Yanagi i Tanaguchi fent-se un petó al parc. Després de tornar a casa, en Tsukasa li diu a la Nasa que va rebre la mateixa llista de Kaname i que es besen segons això. L'endemà, Kaname li diu a la Nasa que ella va seguir secretament la parella aquella nit i li diu a la Nasa que tingués més cura en públic.

5.- L'emocionant expert de les aigües termals. La Tsukasa i la Nasa es dirigeixen a un complex d'aigües termals de Kusatsu per a la seva lluna de mel després que la mare de Kaname i Aya guanyi un parell d'entrades en un concurs, ja que les germanes no poden anar abans que caduquin les entrades. A l'arribada, la parella es sorprèn de la mida del complex. Després de banyar-se a les aigües termals, la Nasa es troba amb una anciana i la porta a la recepció. Mentrestant, de tornada a la casa de banys, l'Aya es canvia per un vestit de bany i la Chitose s'acosta amb un per netejar el lloc per a diversió de Kaname. A la recepció, la vella demana a la Nasa que l'acompanya a la seva habitació, i pel camí es troben en Tsukasa, que sap que la dama és l'àvia de Chitose, Tokiko Tsukuyomi, ja que ella era la signant del registre del matrimoni. Tokiko llança un repte a la Nasa perquè visiti les tres grans aigües termals de Kusatsu per guanyar-se el títol de Mestre de les aigües termals, que la Nasa accepta.

6.- Sota la Lluna.

7.- Un món en expansió.

8.- Quan realment t'agrada.

9.- Un dia d'estiu.

10.- Gràcies.

11.- En una nit de lluna.

12.- xxx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada