Bloc personal,

dimarts, 6 de juny del 2023

Tengoku Daimakyō, vol. 9 (2023) (Heavenly Delusion)

[445]

Valoració



Fitxa tècnica

Masakazu Ishiguro (guió, dibuix, tinta i color)
(天国大魔境 - Tengoku Daimakyō - Heavenly Delusion)

[ Manga seinen, aventura, misteri, ciència ficció ]
Tu manga online
Norma Editorial (sense data prevista)
Afternoon KC (ed. Kodansha) (22/06/23)
6 capítols (50-55) - 192 pàgines b/n - 130 x 180 mm
Viquipèdia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
”El Maru i la Kiruko viatgen pel Japó en un futur apocalíptic amb l'objectiu de trobar el Cel, doncs no saben on es troba. Els dos persegueixen la marca del “raig que mata”, que sembla ser la clau per trobar el Cel i arriben a les instal·lacions de "Kogen Gakuen" Nara, que havia estat una nucli poblat pròsper gestionat pel Ministeri de Reconstrucció de Kansai. Tanmateix, són detectats per la Michiko Takezuka, que va darrera el Maru i la Kiruko… D'altra banda, els nens que vivien al Cel es veuen obligats a viure a l'exterior a causa dels efectes d’un Gran Desastre. On aniran? Els misteris i les identitats es revelen un rere l'altre! Els nens i les nenes sobreviuen al drama plegats!”

Crítica

La història, en aquest punt, ja em comença a avorrir; l’anime, per contra, és interessant, però irregular…

Anem pel volum novè de la història i només al final comencen a encaixar les peces del puzzle. Històries paral·leles, suposadament en temps diferents, que només ara comencen a connectar…

Sí, això sí, en aquest volum, la nostra protagonista, la/el Kiruko, troba el doctor Sakota/Sawatari responsable de posar el seu cervell, el noi dels bessons de l’orfanat de Funamaya a Asakusa, amb el cos destrosat, al cos de la seva germana, amb el cervell danyat per un tret al cap des de darrera. És l’única cosa interessant.

Una dada més que tenim: el Gran Desastre va passar el 2024.

El Maru, després de lluitar contra la Michika, algú que sembla tenir la mateixa naturalesa que ell, i quedar colapsat per esgotament, desperta al cap de tres dies. La Kiruko creu que el Maru és l’únic que pot aturar el hiruko Anzulas que s’apropa a l’assentament.

Just abans de marxar a matar-lo, el doctor veu per primera vegada el Maru i l’identifica com el Yamato, el fill de la Tokyo i el Kona al Cel. Si no és ell, ha de ser el seu germà.

Finalment, el doctor s’immola per matar el hiruko. Només el fereix, però la Kiruko li fot tres trets. El Maru es disposa a acabar la feina, però en l’últim moment… ho sabrem en el proper volum. Jo faig una aposta: la Michika els ajuda.

L’anime ha començat molt interessant, amb detalls d’animació dignes de les millors produccions, però és molt irregular i, de la mateixa manera que hi han petites genialitats en l’animació, hi han grans mediocritats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada