Bloc personal,

dijous, 1 de juny del 2023

Skip to Loafer, vol. 5 (2021)
(Skip and Loafer)

[439]

Valoració



Fitxa tècnica

Misaki Takamatsu (guió, dibuix i tinta)
(スキップとローファー  -  Skip and Loafer)

[ Manga seinen, comèdia romàntica, slice of life ]
Milky Way Ediciones (31/01/23)
Kodansha (Gekkan Afternoon) (23/03/21)

6 capítols (24-29) + extres - 176 pàgines b/n (algunes pàgines a color a la publicació mensual) - 130 x 180 mm

Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
“La tardor passa i ja és aquí l'hivern! La vida de la ingènua Iwakura —la nostra influencer de l'alegria i l'optimisme— i el gran esdeveniment en què estan involucrats tots els seus amics poden ser una estressant cacofonia d'equívocs, però que no s'escampi el pànic: com menys t'ho esperes, tornen amb energia disposats a seguir endavant!”

Crítica

La Mitsumi reconeix, finalment, que li agrada el Sōsuke…

De moment, aquest és el volum més fluixet de tots, tot i que la connexió amb els personatges és tan forta que no es té aquesta sensació.

Hi ha ben poca emoció ni tensió emocional amb els dos protagonistes… perd la gràcia.



Col·lecció



Resum (amb espòilers)

Acabades les vacances d’estiu i el festival cultural, la Mitsumi i el Sosuke canvien els llocs d’asseure’s a la classe i acaben a tocar per costat. Mentre el grup de quatre noies aferma la seva amistat (la Mitsumi, la Mika, la Yuzuki i la Mokoto), coneixem una mica més el grup del Sōsuke, amb el Yamada i el Mukai.

Al consell d’estudiants, amb la renúncia de l’anterior president, la Takemine finalment és presidenta i la Mitsumi vicepresidenta. Per sorpresa de tots, el Sōsuke s’ha afegit al club de teatre.

Finalment, s’ha pres el seu temps, però la Mitsumi se n’ha adonat que li agrada el Sōsuke. Després de parlar-ho amb la Fumi i adonar-se que ell mateixa era l’última en enterar-se, el seu cap no para imaginant mil possible situacions romàntiques d’acceptació i rebuig. El/la Nao li pinta les ungles per primer cop i ja pensa en maquillatge i anar a comprar roba conjuntada.

Davant la sorpresa del grup de noies, la Makoto també s’apunta a comprar productes de maquillatge: una sortida de biblioteca que havia de fer en grup, finalment s’ha convertit en una cita encoberta amb un noi. La cita idealitzada de la Makoto no surt com a ella li hagués agradat, però sempre té allà la Yuzuki per recolzar-la i donar-li escalf. És una amiga de veritat.

S’acosta Nadal i ja tenen notes dels últims exàmens: la Mitsumi ha recuperat el primer lloc entre tots els estudiants de primer curs. El dia abans de Nadal hi ha la celebració de final de curs i, en acabar, tots preparen una sortida conjunta. Surten a la bolera. En despedir-se, el Sōsuke li regala una crema de mans a la Mitsumi, bastant confós per no saber com s’ho pendrà ella.

En les vacances d’any nou la Mitsumi torna a casa i pressumeix de notes davant la família. De passada, sabem de la transformació de l’oncle Nao a tieta Nao, quan anava a recollir a la Mitsumi a la guarderia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada