Bloc personal,

divendres, 31 de març del 2023

Akebi-chan no Sailor-fuku, vol. 5 (2019)
(Akebi's Sailor Uniform)

[414]

Valoració



Fitxa tècnica

Hiro (guió, dibuix, tinta i color)
(明日ちゃんのセーラー服 - Akebi-chan no Sērāfukua)

[ Manga seinen, slice of life ]
Tu manga online
Shueisha (17/05/19)
Ivréa (sense data prevista)

8 capítols (26-33) + extres - 186 pàgines b/n - 130 x 180 mm
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
“Una felicitat anomenada família. L’Akebi, una estudiant de primer any d'una prestigiosa escola de secundària per a noies rurals, recorre la seva brillant joventut en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Són les meves primeres vacances d'estiu com a estudiant de secundària! És una mica trist estar sola lluny de les amigues, però s'acosta el temps preciós que pots passar amb la teva família. Gaudeix del mar en el teu viatge! Volum cinquè amb interacció familiar.”

Crítica

Menys escola i més família en aquest volum de les vacances d’estiu…

Per moments, l’Akebi, que ara va gairebé cada dia amb roba informal en les seves vacances, aparenta més infantilitzada del que és, cosa que m’ha confós perquè no sabia si estava passant ara mateix o eren records de quan era petita.

En aquest volum, l’autor sembla anar per feina en algunes pàgines, doncs no semblen tan treballades com altres. També sembla que està provant variacions en l’estil en el moment d’aplicar trames i textures fetes a pluma.


<—   Mare i filles #fan-service #pinup


En aquestes vacances en família, la proximitat del pare habitualment sempre absent, explota, potser amb excés, la fina línia divisora entre el sugar-daddy i el pare fraternal… concepte excel·lent il·lustrat en aquesta doble pàgina.

Sabent-ho, potser al final es tracta d’això: jugar tota l’estona a marcar monts de Venus, insunuar peülles de camell i fregar constantment el límit entre tendresa, innocència i erotisme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada