Bloc personal,

dissabte, 18 de març del 2023

Ijiranaide, Nagatoro-san (2023) S02 - 2nd Attack
(Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro - 2nd Attack)

[336]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Shinji Ushiro
Guió: Taku Kishimoto, Nanashi (manga, pseudònim)
Música: Gin (Busted Rose)
Estudi: OLM Team Inoue
Veus de doblatge: Sumire Uesaka, Daiki Yamashita, Mikako Komatsu
Emissió 08/01/23 - 18/03/23
Títol original: イジらないで、長瀞さん

[ Animació, comèdia romàntica, shōnen ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (7,2):
“A l’escola secundària la Hayase Nagatoro li encanta passar el temps lliure fent una cosa i això és intimidar al seu Senpai. Després que la Nagatoro i les seves amigues ensopeguen amb els dibuixos de l’aspirant artista, troben plaer en assetjar sense pietat el tímid Senpai.”

Crítica

Quin desastre de segona temporada…

Basat en un manga de Nanashi (una mangaka sota pseudònim també coneguda com 774) actualment en publicació des de 2017 amb un total de 15 volums, del que també hi ha una primera temporada amb un altre equip artístic.

La primera temporada em va semblar sensacional i, comparant-la amb Karakai Jōzu no Takagi-san (2018: S01, 2019: S02 i 2022: S03) (Teasing Master Takagi-san), em va semblar molt millor aquesta nova franquícia amb la Nagatoro i el Senpai. Però el que està clar és que, aquesta segona temporada ha estat un desastre total pel que fa a l’animació.

Tota la gràcia i frecor que vaig percebre en la primera temporada, s’ha perdut. El disseny de personatges i les veus són les mateixes, però pràcticament no hi ha animació i queda tot més forçat del que caldria.

Aquesta temporada he anat seguint més d’una vintena de sèries anime (comptant les cancel·lades), però la percepció que n’he tingut respecte la temporada anterior és que eren de pitjor qualitat. També cal dir que produccions importants i reconegudes m’han decebut molt i, encara que estiguin molt ben fetes, m’han avorrit tant que han anat al final de la llista. Aquí el meu rànquing dels anime d’aquest hivern 2022/2023:


Resum (amb espòilers)

El Naoto Hachioji, un estudiant introvertit de segon curs de l'institut Kazehaya, prefereix evitar les interaccions socials i dibuixar manga en el seu temps lliure. No obstant això, la noia de primer any Hayase Nagatoro, descobreix sense voler, l'anomena "Senpai" i se'n burla fins a plorar. Freqüenta la sala d'Art Club on passa l'estona, i continua intimidant-lo per la seva personalitat tímida i els seus interessos otaku, de vegades d'una manera sexualment suggeridora, titllant-lo de lasciva. A mesura que continua empenyent-lo perquè es torni més assertiu, Senpai s'enamora de Nagatoro a canvi i, a poc a poc, surt de la seva closca i s'involucra en la seva vida.

Senpai coneix els amics de la Nagatoro, la Gamo, la Yosshii i la Sakura, que al principi semblen ser noies de secundària cruels i poc profundes que només busquen turmentar a Senpai, però s'adonen de l'enamorament mutu inconscient del Senpai i la Nagatoro i es converteixen en amics de suport que planifiquen portar-los. els dos més junts. Apareix la presidenta semi-jubilada de l'Art Club i intenta tancar el club, però després d'un repte de concurs durant el festival de cultura, permet que continuï. El curs següent, la cosina petita de la presidenta s'inscriu a l'institut i s'incorpora al Club d'Art.

==

1.- Som Tu i Jo, Senpai~. La Nagatoro encara està torturant el Senpai, rient-se de la seva elecció del manga i de com parla amb les noies i intentant treure-li una reacció fent-li posar les mitges.

2.- M'estàs convidant, Senpai!? La presidenta del club dona entrades al Senpai per anar al zoo, insistint que porti la Nagatoro amb ell per practicar el dibuix junts.

3.- Senpai… estaves… escoltant el que vaig dir…? La Nagatoro oblida el seu telèfon a la sala del club. Senpai intenta retornar-la, però es posa en una situació.

4.- Per què no entres, Senpai-kun? El Senpai visita la casa de la Nagatoro per lliurar fulletons de l'escola. La seva germana el deixa entrar i decideix ficar-se amb ell i amb la Nagatoro.

5.- Així que aquesta és la teva habitació, eh, Senpai? El Senpai es posa malalt, així que la Nagatoro s'acosta a comprovar-ho. La seva família no és a casa.

6.- Com va la teva fortuna aquest any, Senpai? El Senpai té un regal de Nadal per a la Nagatoro, però les amigues s'interposen perquè li doni.

7.- Em pensava que així esquiaries, Senpai. El Senpai, la Nagatoro i els seus companys van a esquiar. La Nagatoro és una bona esquiadora, però el Senpai no deixa de decebre.

8.- Per què no intentes augmentar una mica, Senpai?

9.- És a dir, si guanyes almenys una vegada, Senpai.

10.- L'Hachioji-senpai em va ensenyar molt.

11.- No em trobes a faltar, Senpai?

12.- Vols fer alguna cosa perquè no sigui una carrera en sec?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada