Bloc personal,

dimecres, 28 de juliol del 2021

Ijiranaide, Nagatoro-san (2021) S01

[150]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hirokazu Hanai
Guió: Taku Kishimoto, Nanashi (manga, pseudònim)
Veus de doblatge: Sumire Uesaka, Daiki Yamashita, Mikako Komatsu

[ Animació, comèdia, romanç ] 12 capítols de 24 min

Sinopsi

IMDb (7,5):
“A l’escola secundària Hayase Nagatoro li encanta passar el temps lliure fent una cosa, i això és intimidar al seu Senpai. Després que Nagatoro i els seus amics ensopeguen amb els dibuixos de l’aspirant artista, troben plaer en assetjar sense pietat el tímid Senpai.”

Crítica

M’ho he passat tan bé…

Sense tenir res especial, és molt divertida. Un descobriment totalment a l’atzar, en saber que començaven a editar el manga aquí. Hi ha hagut un moment que no tenia clar si era hentai o no, però superada aquesta visió limitada d’etiquetar les coses, he xalat com un nan.

El disseny dels personatges –dibuix i personalitat– és molt encertat i sobretot molt ben fet. M’agrada molt aquest dibuix. La seqüència de l’ending amb colors plans i apastelats, en contrast amb els colors vius de la sèrie, i alguna imatge real sutil de fons, de traca i mocador.

Resum (amb espòilers)

Naoto Hachioji és un introvertit estudiant de segon curs de l’institut Kazehaya que prefereix evitar les interaccions socials i dibuixa manga en el seu temps lliure. Un dia, a la biblioteca de l’escola, una noia de primer any, Hayase Nagatoro, descobreix sense voler el seu manga, l’anomena "Senpai" i el pren en burla fins al punt de fer-lo plorar. Freqüenta la sala de l'Art Club on ell es queda i continua intimidant-lo per la seva tímida personalitat i els seus interessos otaku, de vegades de manera sexualment suggerent, anomenant-lo obscè. Mentre continua empenyent-lo a ser més assertiu, Senpai desenvolupa un enamorament contra Nagatoro a la sortida, i gradualment surt de la seva closca i s’implica a si mateix en la seva vida.

Senpai es troba amb els amics de Nagatoro (Gamo, Yosshii i Sakura), que al principi semblen ser noies cruels i poc profundes de l’institut que només busquen turmentar Senpai, però s’enganxen a la indiferència mútua de Senpai i Nagatoro i es converteixen en amics solidaris. acosteu els dos. La presidenta semi jubilada de l'Art Club apareix i intenta tancar el club, però després d'un repte de concurs durant el festival de cultura, permet que continuï. El proper curs escolar, el cosí petit de la presidenta s’inscriu a l’institut i s’incorpora a l’Art Club. (Això últim sembla l’explicació del manga; la sèrie no arriba tan lluny.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada