Bloc personal,

dimecres, 22 de març del 2023

Akebi-chan no Sailor-fuku, vol. 4 (2018)
(Akebi's Sailor Uniform)

[407]

Valoració



Fitxa tècnica

Hiro (guió, dibuix, tinta i color)
(明日ちゃんのセーラー服 - Akebi-chan no Sērāfukua)

[ Manga seinen, slice of life ]
Tu manga online
Shueisha (19/11/18)
Ivréa (sense data prevista)

6 capítols (20-25) + extres - 170 pàgines b/n - 130 x 180 mm
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom:
‘Cada dia és especial; vosaltres sou especials’. L’Akebi, estudiant de primer any de secundària d'una prestigiosa escola rural, porta el vestit de mariner dels seus somnis i avui també està emocionada! ‘Estic emocionada per demà’. Cada dia, corre amb totes les seves forces! Rebosant d'amistat i treball dur… Un festival esportiu amb l'objectiu de la victòria, dutxes, vestits de bany i festivals de yukata. Volum 4 tenyit amb els colors de l'estiu”

Crítica

El festival esportiu i la compra de bikinis per l’estiu…

Ara estic tornant a mirar l’anime i, a part dels canvis habituals en el disseny de personatges per adaptar-los, la història també té petits canvis. L’estructura del manga d’Akebi-chan és mostrar una companya de la protagonista en cada capítol (o cada dos o tres capítols) per després, mostrar situacions amb el grup d’amigues. En el manga, ens mostra la fotògrafa per una banda i la visita a la residència Lluna Nova per rentar la roba tacada de fang per una altra. En l’anime integra les dues històries en una.

De la mateixa manera, en l’anime coneix a la resta de companyes abans del festival escolar, que és el final de la sèrie, el punt àlgid, mentre que en el manga és un succés més dintre dels estereotips del manga (la compra de bikinis queda suavitzada i disimulada –l’obvien– a l’anime).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada