Bloc personal,

dijous, 15 de febrer del 2018

Star Trek: Deep Space Nine (1993) S01




[57]

“Teleñecos”!

¿De quina altra manera es pot qualificar una sèrie on tot el protagonisme se l’emporta l’equip de maquillatge cràneo-facial de noves espècies en una estació espaial anti-ergonòmica, en la que pujes a la sala de control per un ascensor, baixes quatre graons i n’has de pujar quatre més, on per caminar per qualsevol passadís no hi passen dues persones perquè toquen amb els efectes especials de suposat disseny més o menys alienígena, i que per caminar has d’aixecar els peus cada dues passes si no vols ensopegar?

La sèrie transcorre en una estació espacial que porten a mitjes els bajorans i la Federació, després de l’alliberament dels cardassians, port d’atracament de naus espacials, a les portes d’un forat de cuc estable “construït” per formes alienígenes que els bajorans adoren com déus.

Tenen l’uniforme amb els colors invertits respecte Star Trek: The Next Generation, de color la part superior i negre la resta de l’uniforme, amb la novetat que, a sota, porten un jerseiet de color gris de coll alt on hi han els galons. L’intercomunicador sí és el mateix de TNG. De fet tot és el mateix que més tard es veurà a Star Trek: Voyager excepte l’intercomunicador que allà és diferent. Més endavant sí serà el mateix.




20 capítols de 45 minuts.



IMDb (7,9):
“Als voltants del planeta alliberat de Bajor, l’estació espacial Deep Space Nine de la Federació guarda l’obertura d’un forat de cuc de corrent estable en el punt més llunyà de la galàxia.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada