Bloc personal,

dissabte, 22 de desembre del 2018

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

[673]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Genndy Tartakovsky
Guió: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Veus de doblatge: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez

[ Animació, aventura, comèdia ] 1h 37min

Sinopsi

IMDb (6,3):
“El comte Dràcula i companyia participen en un creuer per a monstres amants de la mar sense saber que el seu vaixell és comandat per la família Van Helsing, que odia el monstre.”

Crítica

Bastant dolenta, però entretinguda…

Superada la novetat de la inicial, aquesta és d’aquelles que “no calia” i tampoc explica res nou. Podria ben bé haver estat una sèrie de televisió de pressupost més ajustat i també hauria funcionat…

Com la majoria d’aquest tipus de pel·lícules que allarguen la franquícia, acaba convertint-se en vídeo clip musical de to humorístic amb el que tranquil·lament pots passar una tarda, però és argumentalment insulsa.

Resum (amb espòilers)

La família Dràcula i tota la tropa de monstres se’n van de vacances a un creuer pel Triangle de les Bermudes a visitar l’Atlàntida. L’almirall al comandament del vaixell, molt atractiva de la que Dràcula se n’enamora a primera vista, resulta ser la besnéta de Van Helsing que ha sobresvicut al pas dels anys amb una espècie d’enginy robòtic del que pràcticament només conserva el cap. Els plans de Van Helsing, però, són acabar amb tots els monstres i la besnéta que en principi l’ajuda, finalment s’acaba enamorant també de Dràcula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada