Bloc personal,

diumenge, 2 de desembre del 2018

The Predator (2018)

[669]

Valoració




Fitxa tècnica

Direcció: Shane Black
Guió: Shane Black, Fred Dekker
Actors: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay

[ Acció, aventura, terror ] 1h 47min

Sinopsi

IMDb (5,6):
“Quan un nen accidentalment desencadena el retorn de la caça dels predadors més letals de l’univers, només un equip d’ex soldats fora de la llei i una científica inconformista pot evitar el final de la raça humana.”

Crítica

Osti, què dolenta! … però dolenta amb ganes!

Hi ha moments que és molt còmica, però ni això ho saben fer bé. Només es pot qualificar de ridícula… ni per passar l’estona…

Resum (amb espòilers)

En una persecució espacial, un Predator aterra a la terra en el moment en que un grup de militars intenta sabotejar un segrest. Tot l’equip és mort excepte el franctirador que aconsegueix “robar” la màscara i el braçalet del Predator i, perquè no li requisin, se l’envia a casa per paquet postal on el seu fill, amb Asperger, obre el paquet i activa el dispositiu de tal manera que el Predator, que ha estat capturat pels humans i sedat per fer-li proves, un cop ha despertat i eliminat tota allò que el destorbava, sap on anar a buscar-lo.

Mentrestant el franctirador, que volen fer desaparèixer perquè no hi hagin testimonis, és enviat en un autobús a un centre de salut mental, juntament amb altres militars que se’ls ha anat un bull. L’altra nau, que seguia la primera, arriba a la Terra i busca l’altre Predator, moment en el que l’autobús torna a les instal·lacions militar i rescaten la científica que sembla saber molt de Predators. Tots units intenten fugir del primer Predator, quan un segon Predator, molt més gran i més ben equipat, mata el primer i es disposa a eliminar les proves que queden a la Terra de la presència de Predators.

L’autobús dels bojos va a casa del franctirador per protegir el nen, que ha desxifrat les eines que el seu pare havia enviat per correu, però que, de moment, fa servir com a disfressa de Halloween. Ara tothom va darrera del nen: el seu pare i els militars bojos per protegir-lo, els militars que acaparen informació alienígena van darrera el nen per saber com fer funcionar els seus dispositius i el Predator per eliminar tot rastre.

En un seguit de fugides, mica en mica van morint tots els companys de l’autobús dels bojos, excepte el paramilitar, el nen i la científica. El Predator evolucionat és exterminat i acaben descobrint que el primer Predator portava a la Terra una arma per matar Predators evolucionats a manera de tratge Ironman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada