Bloc personal,

dimarts, 11 de juliol del 2023

Masamune-kun no Revenge (2017) S01
(Masamune-kun’s Revenge)

[381]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Mirai Minato
Guió: Michiko Yokote (manga: Hazuki Takeok)
Música: Tatsuya Kato
Estudi: Silver Link
Veus de doblatge: Natsuki Hanae, Ayaka Ōhashi, Inori Minase
Emissió: 05/01/17 - 23/03/17
Títol original: 政宗くんのリベン

[ Animació, comèdia romàntica ] 12 capítols de 22 min. + 1 OVA
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (6,4):
“Quan era nen, el Masamune Makabe va patir una vegada molt a mans d'una noia rica i bella anomenada Aki Adagaki, que el va sobreanomenar "Piggy" a causa del seu aspecte grassonet. Buscant venjança contra la seva atormentadora, el Masamune treballa dur per millorar-se i torna com un estudiant de secundària increïblement maco, encara que narcisista. Quan torna a trobar-se amb l'Aki, està preparat per venjar-se. Amb l'ajuda de la minyona de la noia rica, la Yoshino Koiwai, el Masamune comença lentament a construir la seva relació amb l’Aki, amb la intenció de trencar-li el cor quan sigui el moment adequat. Tanmateix, a mesura que la seva amistat amb l’Aki comença a créixer, el Masamune comença a qüestionar els objectius dels seus plans tortuosos, i si dur-los a terme és el que realment desitja el seu cor.”

Crítica

Animació molt justeta per una clàssica franquícia de comèdia romàntica amb tots els clixés i estereotips que marquen els manuals…

Basada en un manga de Hazuki Takeoka ja conclòs, publicat entre 2012 i 2018 amb un total de 11 volums. N’han fet també una adaptació a novel·la lleugera (2013).

Hi han dos spin-off en manga: Masamune-kun's Revenge After School (2019 - 1 volum) i Masamune-kun's Revenge engagement (2023 - 1 volum). Aquest estiu de 2023 n’estan emetent la segona temporada de l’anime amb una variació en el nom: Masamune-kun's Revenge R. També es pot trobar sota el títol Masamune-kun no Ribenji fruit de la transcripció hepburn.

He seguit aquesta primera temporada per estar-ne a la cas de la història original i determinar si la segona temporada, malgrat variar-ne el nom, però mantenint el mateix equip creatiu de la primera, és continuació o spin-off.

L’animació ha estat d’allò més justeta i la història, malgrat el bon clickbait inicial amb un possibilitat d’interés, ràpidament queda del tot diluït en tots els clixés i esterotips que marquen els manuals.

Al final, són més interessant tots els personatges secundaris que no pas els principals amb els seus suposats traumes infantils.

Almenys ara sé de quin mal he de morir quan miri la segona temporada que tot just acaba de començar i si li dono realment una segona oportunitat o no…

Resum (amb espòilers)

El Masamune Makabe era un noi grassonet que tenia una estreta relació amb l’Aki Adagaki, una bella noia rica, fins que un dia el va rebutjar cruelment i li va posar el sobrenom de "Peu de porc". Buscant venjança contra el seu atormentador, el Masamune va canviar el seu nom, va començar a fer dieta i a fer exercici cada dia per convertir-se en un estudiant de secundària en forma i guapo, encara que vanidós. Quan torna a trobar-se amb l'Aki, ella no el reconeix i ell es compromet a seduir-la perquè s'enamori d'ell abans de rebutjar-la de manera vergonyosa per venjar-se. El Masamune s'acaba aliant amb la companya de classe i servent de l'Aki, la Yoshino Koiwai, que sembla que també coneix el sobrenom del Masamune.

==

1.- El nen que es deia peu de porc. Masamune Makabe es presenta com un noi guapo que viu amb la seva germana Chinatsu Hayase i la seva mare Kinue Hayase, però té consciència dels aliments rics en calories. El primer dia de secundària, Masamune és testimoni de Shigeo Yamada sent humiliat públicament i rebutjat per Aki Adagaki. Masamune ràpidament es fa amistat amb els seus companys Tae Futaba i Kojūrō Shuri. Quan l'Aki troba el company de classe Akio Tanabe, llegeix en veu alta la seva carta d'amor i la trenca abans de rebutjar-lo. Aki va rebre el sobrenom de "Princesa cruel" a causa de la riquesa de la seva família i els mètodes cruels de rebutjar els nois. Masamune recorda que l'Aki el va rebutjar quan eren amics de la infància. Gràcies a Kojūrō, la Masamune recopila informació sobre l'Aki, que es rumoreja que sempre menja sola tot i estar envoltada de les seves amigues. Masasune segueix la minyona d'Aki, Yoshino Koiwai, fins a un armari d'emmagatzematge, on s'assabenta que l'Aki és propensa a la hipoglucèmia i necessita menjar en grans quantitats per satisfer la seva gana. L'Aki promet que en Masamune es penedirà si mai exposa el seu secret. Durant la pràctica de voleibol, en Kojūrō diu que hi ha rumors sobre que Masamune i Aki són amics. Després de l'escola, mentre en Yoshino corre a la botiga a buscar una mica de pa, l'Aki es troba amb un Akio envejós, que intenta tallar-li els cabells. En Masamune de sobte intercepta i fa que l'Akio fugi. Quan Masamune era un noi grassonet en el passat, va visitar l'Aki a la seva mansió, només perquè ella el va rebutjar i l'anomenava "Peu de porc". Des d'aleshores, busca venjança per guanyar-se el seu cor abans d'abocar-la, anomenant-lo el "Pla Mort o Amor". L'endemà al matí, després de reconciliar-se amb l'Akio, en Masamune troba una carta anònima al seu armari de sabates amb "Peu de porc" escrit, per por que algú sàpiga del seu passat.

2.- La Ventafocs no somriu. Masamune es torna molt prudent amb els seus companys de classe. Abans va ser adoptat pel seu avi i el seu cognom va ser canviat fa vuit anys. Durant l'"estampida del migdia" a la cafeteria, ajuda a contracor en Yoshino a comprar cinc bollos de croquetes explosius i quatre entrepans de costelles. Acompanyant en Yoshino a l'armari, Masamune es troba amb un carreró sense sortida amb l'Aki quan intenta esbrinar qui va escriure la carta anònima. Després que Masamune rep una caixa de suc de Yoshino sense un somriure, l'Aki afirma que en Yoshino té el costum de servir als altres, encara que s'espera que en Yoshino sempre serveixi a l'Aki. Abans d'acomiadar-se, en Masamune li diu a l'Aki que vol servir-la, fent que l'Aki es rubori. Després de dinar, Masamune es veu atrapat en una trampa sorprenentment creada per Yoshino. Ella l'allibera i explica que la família Koiwai ha estat assistent de la família Adagaki durant 300 anys. Yoshino fins i tot ofereix ajudar a Masamune a executar el seu pla de venjança. Al passadís de camí cap a classe, Masamune es troba amb Tae, que el convida a una propera barbacoa de classe. Intenta intercanviar adreces de correu electrònic amb ella, però s'escapa i li demana consell a Kojūrō. En Tae s'assabenta que el comitè d'embelliment de l'escola va perdre un membre, així que Masamune s'ofereix per cobrir la vacant, però no pot apropar-se a l'Aki. A l'aula, en Tae demana a Masamune que surti a una cita pel cinema, però ell declina amablement. Quan en Tae se'n va, Aki apareix de sobte davant Masamune. Quan Masamune intenta intercanviar adreces de correu electrònic amb l'Aki, afirma que el seu telèfon mòbil s'està reparant. La setmana següent, Masamune és enviat a una persecució per tota l'escola creada per Aki, que el frustra amb un rebuig escrit. En Yoshino li diu a Masamune que l'ajudarà a tenir cites amb l'Aki.

3.- Espectacle de màgia de Yoshino. Tae anuncia que tots els seus companys hauran d'assistir a classes complementàries durant un mes si algun estudiant no supera la prova de competència. Tae anuncia que tots els seus companys hauran d'assistir a classes complementàries durant un mes si algun estudiant no supera la prova de competència. Masamune decideix tutoritzar Kojūrō ja que va obtenir una puntuació molt baixa a l'examen parcial. Després que Masamune vegi a l'Aki tutoritzant a Yoshino a prop, Masasune i Aki fan una aposta entre qui puntuarà més. L'Aki se sorprèn al saber per Yoshino que Masamune va ser l'únic estudiant que va obtenir una puntuació perfecta a l'examen de transferència. Masamune rep una trucada telefònica d'en Yoshino, que diu que no pot ajudar-lo en l'aposta. Més tard, Chinatsu i Kinue es sorprenen de veure en Masamune estudiant en lloc de fer exercici. El dia de la prova de competència, Yoshino li dóna a Masamune un cafè negre amb gel de la màquina expenedora mentre li diu que tot el seu estudi no importa. Comença a tenir mal d'estómac al començament de la prova de competència, teoritzant que l'Aki va ordenar a Yoshino que encaixés la beguda amb laxants. No obstant això, descobreix que l'Aki no tenia febre i el seu dinar en caixa li va causar mal de panxa. Masamune i Aki acaben sent els únics estudiants que assisteixen a les classes complementàries. Masamune es troba més tard amb l'Aki a l'estació de tren per a una cita. Ell la veu fent de cosplay com una noia màgica, ja que creu que aquest és el "codi de vestimenta de la primera cita". Masamune i Aki veuen una pel·lícula de terror al teatre amb un seient buit entre ells. Quan mengen en un restaurant, una noia li pregunta a l'Aki pel seu vestit de cosplay. Després que en Masamune li digui a l'Aki que el codi de vestimenta de la primera cita no existeix, l'Aki es canvia de roba en un vestidor. Masamune veu accidentalment l'Aki amb la roba interior, i ella el deixa inconscient. Masamune recorda la seva primera trobada amb l'Aki a la seva mansió quan eren nens. Quan Masamune es desperta de la falda d'Aki en un banc del parc, se'n va després que ell demani perdó per haver-la sorprès. En Yoshino es posa en contacte amb Masamune, dient que ella va acceptar ajudar-lo amb el pla de venjança en els esforços per fer que l'Aki sigui més humil.

4.- Perill clar i present. Masamune llegeix un manga shōjo anomenat "Rose-Eyed Steroid", amb els personatges Eiji i Momo, per tal de reunir idees per executar el seu pla de venjança. Es mira a l'Aki durant la classe suplementària i li ofereix un paraigua quan comença a ploure fora. Més tard, Yoshino li diu a Masamune que deixi de ser esgarrifós cap a l'Aki, aconsellant-li que es retiri una mica. A causa d'això, comença a ignorar l'Aki, fins i tot quan ella intenta tornar-li el paraigua. L'Aki aviat atura en Masamune al passadís, per la qual cosa està nerviosa quan intenta enfrontar-s'hi per què se l'ignora. Admet que no la va fer cas a propòsit perquè li agrada, i fuig després de dir que li agrada tot d'ella. Al pati de l'escola, Yoshino es nega a donar consells a Masamune. La Masamune escriu una carta d'amor i la dóna a l'Aki, però ella la llença just davant d'ell. L'Aki fuig després de dir que Masamune està actuant com un idiota egoista. Mentre la Yoshino assegura a Masamune que s'encarregarà de l'assumpte, l'Aki corre cap a un pati, on recorda haver vist en Masamune i en Yoshino junts al pati de l'escola. En Yoshino troba l'Aki al pati i esclareix el malentès dient que en Masamune només necessitava un consell, sobretot perquè en Yoshino és conscient que a l'Aki li agrada Masamune. Després, l'Aki creua una intersecció mentre pensa en Masamune. Quan un cotxe s'acosta a l'Aki, Masamune la rescata del perill a temps. Una noia amb rosari surt del cotxe i abraça Masamune, però ell no la reconeix gens.

5.- Gat misteriós. La noia creu que les seves oracions van ser contestades per tenir una trobada casual amb Masamune. Aleshores, el seu guardaespatlles Shidō li diu que arriben tard. Un cop marxen, l'Aki se'n va enfurismat després de presenciar-ho tot. L'endemà a l'escola, en Masamune compra menjar durant l'"estampida del migdia", però en Yoshino li repeteix un tret amb una pistola d'aire. Yoshino marxa després que Masamune confessa que no coneix la noia. Masamune lliura el menjar fora de l'armari sense trobar-se amb l'Aki. Es sorprèn al saber que la noia, reconeguda com Neko Fujinomiya, és una estudiant de transferència a la seva classe. Masamune aviat s'assabenta per Tae que Neko es va traslladar a l'escola només per culpa d'ell. En Neko revela que en Masamune li va oferir el seu abric durant el Nadal fa tres anys. Tanmateix, s'adona que ella no es referia a ell perquè encara era grassonet durant aquell temps. Ell l'agafa de la mà i la porta a fora, confrontant-se amb ella sobre per què va inventar una mentida, tot i que ella diu que la veritat és vergonyós. Com que Masamune admet tenir un amor no correspost per algú altre, porta a la Neko a veure l'Aki a la seva classe. Quan un nen obre la finestra de l'aula, en Masamune i en Aki descobreixen que, misteriosament, en Neko no porta calces. La Masamune intenta aturar l'Aki quan surt de l'aula, però l'Aki accidentalment dóna un cop de puny a un professor a la cara, fent que Masamune i Aki netegin la piscina com a càstig. En Masamune ruixa aigua d'una mànega a l'Aki, després l'Aki porta una galleda d'aigua per tal de recuperar-se. L'Aki s'ensopega i cau a la piscina i comença a ofegar-se, cosa que fa que Masamune s'immergi i la rescati, tot i que la piscina resulta ser més aviat poc profunda. L'Aki se sorprèn que en Masamune l'hagi salvat tot i que va evitar mullar-se. Admet que el seu cos es movia sol, així com el fet que li agrada, així que ella li demana que ho demostri fent-li un petó.

6.- Atac! Batalla de les visites a domicili. Al pati de l'escola, en Neko li pregunta a en Yoshino on han estat en Masamune i en Aki, però en Yoshino diu que no en té ni idea. A la piscina, l'Aki es retira abans que un Masamune vacil·lant intenti besar-la. Quan l'equip de natació, inclòs en Tae, arriba per practicar la natació, l'Aki deixa en Masamune a la piscina. Masamune s'asseca al pati de l'escola, on Neko s'asseu al seu costat i ofereix te calent ple de vitamines i minerals hidratants. Ell li pregunta què li agrada d'ell, i ella respon que és increïblement modest, una resposta que va ser inesperada d'ell. En Yoshino segueix en Neko fins a la casa d'en Masamune. Quan Shidō nota en Yoshino, en Neko li diu a Shidō que en Yoshino és un assistent d'Aki. Masamune arriba a casa, només per descobrir que Kinue va "reclutar" Yoshino i Neko per ajudar a fer gambes fregides a la cuina. Yoshino s'adona de tot l'equip de gimnàs que Masamune té al seu dormitori. Quan la Neko troba els dos, diu que Chinatsu acaba d'arribar a casa i les gambes fregides estan llestes. A la taula del menjador, en Masamune impedeix que Chinatsu reveli el seu passat. Masamune es queixa de les altes calories i Neko es queixa dels baixos nutrients, per a la preocupació de Kinue. Després de dinar, Chinatsu encén focs artificials. En Yoshino li explica a Masamune un moment en què l'Aki la va connectar a un munt de focs artificials per simular el llançament d'un coet, tot i que en Yoshino va estar cec i sord durant una setmana. En Neko li diu a en Masamune que admira Chinatsu, tot i que Masamune troba Chinatsu molest. Kinue i Chinatsu també tenen un concurs d'escopir llavors de síndria. Mentre la Shidō condueix a la Neko a casa seva, la Masamune porta en Yoshino a la carretera principal, mentre en Yoshino li diu a Masamune que no s'enamori de l'Aki. Es revela que en Neko ha robat una foto de la infància de Masamune i Aki. L'endemà, a l'armari d'emmagatzematge, Masamune li diu a l'Aki que és increïblement modesta, però ella diu que ell és massa presumpte per acceptar ser un imbècil.

7.- L'incident de l'illa Tsunade. Quan finalment comencen les vacances d'estiu, Masamune planeja el seu proper moviment per apropar-se a l'Aki, convençut-la perquè el convidi a la seva vil·la d'estiu a l'illa Tsunade, juntament amb en Neko, en Tae i en Kojūrō. Al iot, Yoshino informa a Masamune que la seva investigació sobre Neko es va quedar curta. Yoshino amenaça a Masamune que revelarà tota la història fins aquest moment si no fa que l'Aki s'enamori d'ell al final del viatge. A l'illa Tsunade, la secretària de la família Adagaki, Midori Yuisaki, dóna la benvinguda a Masasume, Aki, Yoshino, Neko, Tae i Kojūrō a la vil·la d'estiu. Masamune declara arriscat que està sortint amb l'Aki, convençut d'alguna manera en Yuisaki. L'Aki es resisteix a fingir sortir amb Masamune durant el viatge. A la platja, Neko s'apropa molt més amb Masamune quan vol que li aplique protector solar. L'Aki s'interposa entre ells i li aconsella a la Neko que es retiri dels seus trucs de coqueteig barats. Quan l'Aki porta en Masamune a una zona aïllada de la platja, li ordena que li porti una mica de dinar. Mentre Masamune va a buscar un dinar en caixa de Yuisaki a la cuina, Yuisaki suggereix que en Masamune visiti una mansió embruixada, tot i que Yuisaki expressa en secret enveja cap a Masamune per sortir amb Aki. En el passat, Yuisaki va ser testimoni d'un jove Aki que rebutjava tots els nois després que fos abandonada pel grassonet Masamune. En el present, Masamune, Aki, Yoshino, Neko, Tae i Kojūrō entren a la mansió encantada de nit un per un. Yuisaki originalment planeja fer-se un cosplay com a Ghostface per espantar a Masamune. No obstant això, Yoshino es fa cosplay de Jason Voorhees i espanta a Yuisaki, que fuig i acaba espantant a l'Aki, en Tae i en Kojūrō en el procés. Yuisaki fuig fora i es troba amb un Neko fantasmagòric, fent que Yuisaki toqui un pal. Mentre que Masamune més tard porta a Yuisaki a l'esquena, ell li confia que no està sortint amb l'Aki. L'endemà al matí al iot, Yoshino respecta Masamune per la seva arriscada estratègia. En Yoshino diu que no li dirà res a l'Aki, però en Yoshino afirma que no ajudarà en Masamune si ell no pot evitar-se.

8.- No ets tu. Masamune és contactat per Aki durant la seva rutina d'entrenament. Aleshores li diu a Yoshino que l'Aki vol conèixer-se en persona per tornar una bossa que va deixar a la vil·la d'estiu. A la seva habitació, Masamune s'adona que la foto de la seva infantesa d'ell i Aki ha desaparegut, segur que la Neko la va robar. L'Aki torna la bossa a Masamune en un restaurant, tot i que Masamune està decidit a que Neko li robi la foto de la seva infància. L'Aki marxa després que Masamune la ignori. En Neko contacta en Masamune i el convida a un parc aquàtic amb Tae. Masamune visita en Neko a la tarda al seu apartament, on Neko fa un te calent. Ell mira al seu dormitori, ple de diverses píndoles i manga shōjo, però ella finalment el troba. Després d'admetre que es va interessar per "l'esteroide d'ulls de rosa" a causa d'ell, s'aclareix amb la foto de la infància de Masamune. En Neko fa un petó en Masamune de manera inesperada, dient que la salut és més important que l'aspecte. Mentre Masamune contempla que l'aparença és només un aspecte d'una persona, revela que tenia una actitud esnob quan era grassonet. Abans de fer-se la foto de la seva infantesa amb ell, Masamune li diu a la Neko que no pot estar amb ella, i afegeix que el seu cor pertany a l'Aki. L'endemà al matí, un Masamune aturdit es reuneix amb Aki, Yoshino, Tae i Kojūrō al parc aquàtic, tot i que Neko va decidir cancel·lar-los. Més tard, en Shidō s'apressa a informar als altres que en Neko ha fugit de l'apartament des del matí. Per empitjorar les coses, les píndoles que Neko són en realitat anticonvulsivants, i ella posa una façana alegre per emmascarar la seva fràgil condició. Com que en Shidō sap que en Masamune va visitar prèviament l'apartament d'en Neko, Masamune confessa que va rebutjar en Neko i va triar l'Aki.

9.- S'ha anomenat amor i afecte. Mentre l'Aki ignora la confessió d'en Masamune, en Shidō informa a tothom que la Neko ha deixat el seu mòbil i la seva cartera a l'apartament. Deixant enrere a Masamune fora del parc aquàtic, Shidō condueix a l'Aki, en Yoshino, en Tae i en Kojūrō, mentre es divideixen per la ciutat a la recerca de Neko. Masamune i Aki acaben junts a l'escola, on l'Aki empatia en Masamune per rebutjar en Neko, però es compadeix de Neko per rebolcar-se en la misèria. La Masamune li pregunta a l'Aki si sap sobre el sobrenom de "Peu de porc", però moltes cartes d'amor en forma d'avions de paper apareixen al cel, cosa que els porta a trobar en Neko al terrat de l'escola. La Neko s'ensorra als braços d'en Masamune i és enviada a l'hospital. Masamune contempla si rebutjar Neko valia la pena, i després la visita a l'habitació de l'hospital, on comença a parlar del passat. Es demostra que la Neko va ser convidada a una festa d'aniversari per tres noies, però la seva condició es va plantejar quan van esmentar el tennis. L'avi de la Neko li va suggerir que se sotmés a una cirurgia, tot i que la seva condició no es curaria. Ella volia tenir l'oportunitat d'enamorar-se i va decidir perseguir Masamune. En Neko gaudeix de la persecució d'enamorar-se, assenyalant que ella i Masamune són molt semblants. A part d'experimentar un amor no correspost per ella mateixa, està satisfeta que Masamune no segueixi el mateix camí. Al vestíbul de l'hospital, la Tae li diu a Yoshino i Kojūrō que tenia sentiments per Masamune, tot i que està contenta de tenir amics. Quan en Masamune torna al vestíbul de l'hospital, passa per davant d'Aki en sortir. Mentre torna a casa, Masamune es preocupa que acabi pel mateix camí de l'amor no correspost, tot i que encara està decidit a executar el seu pla de venjança. Fora de la seva mansió, l'Aki recorda la seva conversa amb Neko a l'habitació de l'hospital, en la qual Neko va preguntar a l'Aki sobre la seva persistència de dubtar de l'amor d'en Masamune. Aki creu que Masamune era molt atractiu quan era grassonet. Masamune fa una bossa de lona i deixa Chinatsu i Kinue. L'Aki és abordat per un nen que s'assembla a un Masamune grassonet.

10.- El nou trimestre escolar ple de dubtes. El pare d'en Yoshino està sorprès en saber per una carta que el nen, presentat com a Kanetsugu Gasō, està promès amb l'Aki. Quan acaben les vacances d'estiu, l'Aki rebutja el jugador principal de l'equip de beisbol universitari fora de l'escola. Malgrat això, en Tae, la Sonoka Kaneko i la Mari Mizuno es sorprenen de veure que l'Aki s'ha tornat suau al voltant de Kanetsugu quan tots dos van a classe. La Masamune es sorprèn que la Neko hagi tornat a l'escola després de recuperar-se de la seva cirurgia durant l'últim mes, mentre que la Neko s'adona que en Masamune no va fer cap progrés amb el seu pla de venjança. Quan Masamune va a veure l'Aki després de classe, se sorprèn al veure que Kanetsugu no només és una estudiant de transferència a la seva classe, sinó que també està compromesa amb ella. La Yoshino porta en Masamune a l'armari, on confirma que l'Aki i la Kanetsugu viuen junts a la mansió. Masamune observa que Kanetsugu és un jugador de futbol excepcional, és molt intel·ligent acadèmicament i s'inclina a seure al costat d'Aki durant l'hora de dinar. Després de l'escola, la Tae, la Sonoka i la Mari es troben en un restaurant de menjar ràpid per parlar de com ha canviat l'Aki. L'endemà a l'escola, en Tae proposa una obra de teatre per al Festival de Yasaka, en la qual Kojūrō i Masamune protagonitzaran Blancaneus i Príncep Encantador. Després de la classe, en Masamune arracona l'Aki contra una paret al passadís, però no té paraules, cosa que fa que l'Aki torni a Kanetsugu. La Tae, la Sonoka i la Mari tenen la intenció de protegir l'Aki d'en Masamune mentre els tres recorden la conversa amb Kanetsugu al restaurant de menjar ràpid, revelant que en Kanetsugu no planeja besar a l'Aki tot i que està compromès amb ella. Sonoka utilitza la seva condició de vicepresidenta del consell d'estudiants per denegar l'aprovació de la proposta de la Classe 2-B per produir l'obra. En Tae i en Masamune s'assabenten que la Classe 2-A tenia la mateixa proposta per a l'Aki i en Kanetsugu. Per solucionar aquest problema, Masamune proposa un concurs promocional per a una enquesta entre ambdues obres. Masamune també aposta amb Kanetsugu, en què el guanyador pot ballar amb Aki a la festa posterior.

11.- Blancaneus del Festival de Yasaka. Tae actua severament cap a Kojūrō durant un assaig escènic de l'obra al gimnàs de l'escola. Kojūrō surt corrent al passadís i es troba amb la Neko, que va camí al gimnàs de l'escola portant la seva disfressa. En Kanetsugu s'acosta a Masamune al pati de l'escola, presumint que li dóna uns bombons a l'Aki durant els descansos. Mentre l'Aki i la Kanetsugu caminen cap als camions de menjar després de l'escola, en Kanetsugu recorda que els seus pares pobres volien que es casés amb una noia rica. Masamune es posa malalt a casa després de fer exercici amb roba interior, el que va fer que Chinatsu convoqués a Kinue, que embolcalla Masamune amb mantes. El dia del Festival de Yasaka, Sonoka acull el concurs de promoció de les obres. La Neko porta en Masamune a la infermeria de l'escola, on ella sap instintivament que estava malalt i l'amaga al llit. Se'n va després de dir que no li importaria ser la seva parella de ball a la festa posterior. Amb una hora abans de l'actuació, Kojūrō troba en Neko a les parades de menjar. Al gimnàs de l'escola, informen a Tae que Masamune ha desaparegut. Mentrestant, un hàbil practicant de kendo anomenat Kikune Kiba ha capturat a Masamune en un armari i l'ha embolicat amb mantes. Mari ordena a Kikune que mantingui Masamune com a ostatge fins que l'Aki i el Kanetsugu acabin de ballar a la festa posterior. L'Aki descobreix que en Kanetsugu també ha desaparegut. La Yoshino anteriorment es va disfressar de la Reina Malvada i va tancar Kanetsugu en un altre armari. Kikune es va convertir en un guardaespatlles d'Aki des de fa un any després que aquest últim rebutgés un practicant de kendo trampós anomenat Masaru Tawarada. Kikune allibera Masamune després que l'acusés de ser injusta. Masamune espera amb confiança que els seus amics el rescatin després d'adonar-se de la Mari que Kanetsugu també és presa com a ostatge. L'Aki li diu a la Mari que l'espectacle ha de continuar sense Kanetsugu. Després de rebre un missatge de la Mari dient que abandonis en Masamune i trobis en Kanetsugu, una Kikune furiosa persegueix en Masamune per la finestra, però ella cau a la font de sota mentre ell es penja a la cornisa. En Tae i en Kojūrō li diuen a Masamune que l'Aki encara està actuant sense Kanetsugu, el que va fer que Masamune torni a córrer cap a dins.

12.- No deixis anar el micròfon, encara que moris. Masamune corre cap al gimnàs de l'escola, on està meravellat que la classe 2-A comencés el seu joc sense Kanetsugu. Per evitar que l'Aki s'humilii com a Blancaneus, Masamune ignora les objeccions de la Mari i s'ofereix per ser el Príncep Encantador, gràcies a en Neko. Durant l'escena en què Blancaneus es va menjar la poma enverinada i mor en un taüt amb els set nans que l'envolten entre llàgrimes, el príncep encantador apareix a l'escenari. Tot i tenir febre, Masamune avança i aconsegueix fer un petó a l'Aki, però ella li dóna un cop de puny avergonyida quan l'obra s'acaba. Durant la festa posterior, els estudiants de la classe 2-A i la classe 2-B finalment decideixen fer una batalla de karaoke com a desempat per a la competició. Tae, Aki, Neko i Yoshino seleccionan cançons cadascun, cantant amb micròfons i amb una puntuació força alta. No obstant això, Sonoka i Kikune s'enganxen a Masamune, mentre intenta escapar de la batalla del karaoke. Aki i Neko fins i tot fan un duet junts. Quan li toca cantar a Masamune, acaba anotant el més baix tot i cremar quinze calories. Després, Masamune i Aki seuen en un banc del parc mentre esperen que en Yoshino torni de comprar. Masamune i Aki discuteixen com va intervenir durant el seu joc. Li demana que el besin, però acaba donant de menjar una patata al forn just quan torna en Yoshino. Quan l'Aki i el Yoshino marxen, Masamune planeja executar el seu pla de venjança durant un viatge de classe a París.

OVA.- Per descomptat, la meva mare Masamune passeja pel barri comercial i es defineix com l'home perfecte. Torna a casa, s'assabenta que la seva cosina Haruka i la seva tia Asae s'assemblen exactament a la seva mare Kinue. Chinatsu convenç Kinue, Haruka i Asae perquè portin vestits a joc i els fa diverses fotos. Mentre que Haruka confessa que es volia casar amb Masamune, ell afirma que algú ja té el seu cor, tot i que ella encara ofereix ser la següent a la fila. L'Aki, el Yoshino, el Neko, el Tae i el Kojūrō viatgen en iot i visiten la vil·la d'estiu d'Aki a l'illa Tsunade. Yuisaki pregunta a l'Aki si va ser deixada per Masamune, i Aki confirma que Masamune només es va prestar més atenció. Això es mostra quan Masamune copeja un fanal mentre s'admira al barri comercial. Després d'un dia a la platja, les noies es reuneixen per parlar de relacions, però acaben estudiant per a les proves d'accés. Una Yuisaki borratxo porta Kojūrō sota el braç, mentre estimula una conversa sobre estimar nois atractius. Quan tots els altres s'adormen, l'Aki truca a Masamune a la nit, i ella li confirma que està sola. A la mansió, la seva germana Shigeno Koiwai li aconsella a Yoshino que tingui el dia lliure. Shigeno li fa un tall de cabell i una manicura a la Yoshino abans d'enviar-la fora amb un vestit formal. Mentre els espectadors giren el cap, Yoshino contempla que sempre portava sabates planes i roba còmoda que li permetia estar a l'ordre d'Aki. Gaudeix d'unes postres servides per un cambrer i rep un globus regalat per una mascota d'ós. En Yoshino veu un nen i una noia que s'assemblen a Masamune i Aki quan són nens, i després que el nen cau accidentalment el seu gelat sobre el seu vestit, la Yoshino cedi el seu globus al nen com a senyal de perdó. Es canvia d'abillament causal en un vestidor i està encantada de vagar lliurement sense cridar l'atenció. Tornant a la mansió, Yoshino li diu a Shigeno que vol ser més bonica per si mateixa, tot i que fa broma sobre la planificació d'abandonar el noi que s'enamora d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada