Bloc personal,

dissabte, 5 d’agost de 2017

Star Trek: Nemesis (2002)
[513]

Quan els actors volen fer de guionistes… malament…Lorem ipsum.La que fa 10 i última de la “tropilla” Star Trek: The Next Generation (1987-94). I l’última de totes abans de la ja mítica de J.J. Abrams Star Trek (2009). Al final han estat 6 pel·lícules amb els personatges d’Star Trek: The Original Series (1966-69) i 4 pel·lícules amb els personatges d’Star Trek: The Next Generation (1987-94)

Quan es va fer aquesta pel·lícula ja havien acabat Star Trek: Deep Space Nine (1993-99) i Star Trek: Voyager (1995-2001). Estaven emetent Star Trek: Enterprise (2001-05) entre la seva 1a i 2a temporada.

Breu aparició de la capitana de la Voyager, ara almirall de la Flota.

Recordo haver-la vista i avorrir-me perquè no entenia res… Ara almenys he entés de què va la cosa, però són històries ja repetides en capítols i de manera bastant lineal, però fosca al mateix temps.

Aquesta explica la història d’un clon en versió jove del capità Picard, però que està envellint prematurament i, per tant, morint-se, que vol fer-se una transfussió completa dels gens del capità per salvar-se, al mateix temps que ha fet un pacte amb els remolans (no romulans… són els equivalents de Ròmul i Rem, aplicats a planetes parells que giren molt enganxats amb races diferentes; la romulana ve de vulcanians que van decidir deixar la saviesa…) per imposar-se als romulans i també destruir la raça humana amb una nova arma “menja-carn”.

APUNTS: Continuen amb la “lletjota” USS Enterprise NCC-1701-E tot i que al final queda bastant destruïda i vull pensar que la que apareix en l’hangar espacial en les últimes seqüències és la mateixa en reparació.IMDb (6,2):
“L’Enterprise es desvia cap el planeta romulà Ròmul perquè suposadament volen negociar un tractat de pau.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada