Bloc personal,

dissabte, 8 d’agost del 2020

Tai ji 1: Cong ling kai shi (2012) (Tai Chi Zero)

[895]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Stephen Fung
Guió: Chia-Lu Chang, Kuo-Fu Chen
Actors: Hark-On Fung, Xiaochao Yuan, Stephen Fung

[ Acció, aventura, drama ] 1h 38min

Sinopsi

IMDb (6,1):
“Yang viatja a Chen Village per aprendre una potent forma de Tai Chi. Tot i que els pobladors tenen prohibit ensenyar forasters, Yang es converteix en la seva millor esperança de supervivència quan un home arriba amb un pla per construir un ferrocarril a través del poble.”

Crítica

Aquesta és de les meves… ;-)

El títol del cartell en anglès ja defineix de què va la pel·lícula: “a steampunk kung-fu throwdown”. No enganya! I a mi em diverteix molt.

El més divertit és que és boja, disbaratada i res sembla tenir sentit: és xinesa.

Hi ha una segona part.

Resum (amb espòilers)

Es tracta d’una història fictícia de com va ensenyar al primer foraster, Yang Luchan, de Chen Changxing l’estil Chen de l’art marcial t’ai chi ch'uan, que durant generacions es va mantenir dins de la família Chen de Chenjiagou. Es tracta de la primera pel·lícula produïda per la nova companyia de producció de Stephen Fung i Daniel Wu, Diversion Pictures, que també marca el debut en actiu de Jayden Yuan, que interpreta el paper principal. Aquesta pel·lícula es va rodar d’esquena amb la seva seqüela, Tai Chi Hero. La segueix una tercera pel·lícula encara no desenvolupada anomenada Summit Tai Chi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada