Bloc personal,

diumenge, 9 d’agost del 2020

Tai ji 2: Ying xiong jue qi (2012) (Tai Chi Hero)

[896]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Stephen Fung
Guió: Chia-Lu Chang, Kuo-Fu Chen
Actors: Daniel Wu, Qi Shu, Tony Ka Fai Leung

[ Acció, aventura ] 1h 40min

Sinopsi

IMDb (6,2):
“Sobre els primers anys de Yang Luchan, un mestre del Tai-chi. L’home que va fundar el Tai Chi al segle XIX i el que ara s’ha convertit en l’estil de Tai Chi més popular del món. La segona entrega de la trilogia "Tai Chi" continua el viatge de Yang Luchan, un nen dotat que va ajudar a salvar un poble dels soldats.”

Crítica

Aquesta és de les meves… ;-)

No sé perquè és una segona part si, en la majoria de coses, és ben diferent i no té res a veure amb la primera… Al final, tota la història que s’explica de la banya del protagonista, quin sentit té?

Resum (amb espòilers)

Lu Chan (Jayden Yuan) encara intenta trobar el seu lloc a Chen Village, la llegendària ciutat on tothom és un mestre d’arts marcials… i als forasters està prohibit el Tai-Chi en estil Chen. Però, atès que va ajudar a salvar la ciutat d’una espantosa màquina de vapor, Yuniang (Angelababy), bella filla del mestre Chen (Tony Leung Ka-Fai), accepta casar-se amb Lu Chan i portar-lo a la família. Tanmateix, només és una formalitat, ella és la professora, i ell és l'alumna i que li convé a Lu Chan molt bé, ja que la trompa mutant al seu cap li confereix un poder de kung-fu increïble, però el deixa més fosc cada cop i més a prop. morir. Chen Village encara es troba a l'ombra del perill. Torna un germà prodigi, la presència de Lu Chan invoca una maledicció a la ciutat, i el núvia descarat de Yuniang té la gana de venjança, així com alguns nous socis del crim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada