Bloc personal,

diumenge, 6 de juny del 2021

Sweet Tooth (2021) S01

[147]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Jim Mickle, Beth Schwartz
Actors: Nonso Anozie, Christian Convery, Stefania LaVie Owen

[ Acció, aventura, drama ] 8 capítols de 37 - 53 min

Sinopsi

IMDb (8,3):
“Un noi mig humà i mig cérvol sobreviu en un món post-apocalíptic amb altres híbrids.”

Crítica

Bastant millor del que em podia esperar…

Penso que, avui en dia, el simple fet d’acabar-te una sèrie –parlo per mi, òbviament– ja és tot un èxit, doncs em cansen abans que em puguin començar a interessar. Així doncs, francament, trobo que està molt bé. Pensava, fins i tot, que en algun moment m’avorriria perquè l’allargarien més del necessari i no ha estat pas així. Bé… potser en algun moment molt puntual.

Pel poc que he vist del còmic, em sembla que en la sèrie ha millorat el personatge convertint-lo en més infantil i justicant-ne la seva innocència. També millor amb el defensa de futbol americà negre com escorta. I ben esglaonada la presentació de personatges secundaris, cadascun en el seu moment. Menys gore, també.

Resum (amb espòilers)

Fa deu anys de “La Gran Esmicolada” que va causar estralls al món i va provocar l'aparició misteriosa de bebès híbrids nascuts en part humans, en part animals. No està segur de si els híbrids són la causa o el resultat del virus, molts humans els temen i els cacen.

Després d’una dècada de viure amb seguretat a la seva aïllada casa forestal, un noi híbrid protegit anomenat Gus es fa amic inesperadament d’un solitari errant anomenat Jepperd. Junts emprenen una aventura extraordinària a través del que queda d’Amèrica a la recerca de respostes: sobre els orígens de Gus, el passat de Jepperd i el veritable significat de casa.

Però la seva història està plena d’aliats i enemics inesperats i Gus aprèn ràpidament que el món exuberant i perillós fora del bosc és més complex del que mai s’hauria pogut imaginar.

1.- Fora dels boscos profunds: en créixer en una remota cabanya forestal amb el seu pare, Gus aprèn lliçons sobre la supervivència i els perills que s’amaguen més enllà de la tanca cap al món exterior.

2.- Ho sento per totes les persones mortes: Gus segueix un home reticent cap al desconegut. El doctor Singh descobreix el que costarà salvar Rani. Aimee troba un nou començament després que acabi el món.

3.- Estranya merda de cérvol: amb ganes d’enviar Gus pel seu camí, Big Man esbrina com amagar-lo a la vista. Els Singh assisteixen a una festa del barri que fa un gir nefast.

4.- Salsa especial: Gus aterra sota la protecció d'alguns nous amics mentre el passat de Big Man el capta. El doctor Singh tem que un veí entremaliat descobreixi el secret de Rani.

5.- Què hi ha al congelador ?: Gus i Big Man recullen un company de viatge que suggereix una perillosa drecera. El santuari d'Aimee està amenaçat. El temps s’acaba per als Singhs.

6.- Perill desconegut en un tren: en un moment de desesperació, el doctor Singh fa una promesa audaç. Un record perdut fa un viatge accidentat a Colorado. Els darrers homes s’acosten a la reserva.

7.- Quan Pubba es va reunir amb Birdie: la recerca de Gus per trobar Birdie i descobrir més sobre la seva relació amb el seu pare el deixa qüestionar-se tot el que mai ha conegut.

8.- Home gran: el seu món sacsejat, Gus fuig i pren una decisió precipitada. Big Man fa front als errors de fa molt de temps. Aimee fa una última posició contra el general abat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada