Bloc personal,

divendres, 8 de desembre del 2017

A Silent Voice 2 (2014)




Yoshitoki Ōima (guió, dibuix i tinta)
(Koe no Katachi - A Silent Voice)

[ Manga shōnen, slice of life, drama, romanç ]
Milky Ways Ediciones



[48]

Molt interessant…

He tornat a veure l’anime, per tornar-me a posar en situació respecte el manga, i he descobert coses noves que li donen més valor a la pel·lícula sense treure-li mèrits al manga, com per exemple una banda sonora espectacular, minimalista, que pràcticament no perceps, però que està allà treballant de fons per fer-te implosionar emocionalment. I el manga que ara estic llegint, és bastant tosc, rústec, sense polir, però està molt ben parit també.

Òbviament hi han petits canvis en la història de la pel·lícula, respecte el manga, però per això penso que són coses que “han arreglat” o millorat. Per eixemple la neboda del protagonista, a l’anime surt des del principi i al manga surt de cop en aquest volum.

Per cert, estic referenciant i valorant el que m’ha semblat cada volum, però en aquest cas, com ho estic llegint via scans, el material disponible no correspon als volums sinó als capítols per separat que es van anar publicant en la revista corresponent. És a dir, que al final de cada capítol hi ha una mena de publicitat o “crida d’atenció” avisant el que passarà en el proper capítol, com als capítols de telenoveles per generar espectativa, o sigui, tal com s’havia publicat originalment.

La part més “dura” de l’assetjament “només” passa durant els primers 4 capítols del primer volum, però per mi és una llosa que està present al llarg de tota la història.

Llegit via scans.


Whakoom:
“Cinc anys més tard, just abans de suïcidar-se, Shoya Ishida decideix buscar a Shôko Nishimiya, la seva antiga companya de classe. Quan té lloc el retrobament i es disposa a demanar-li perdó a la noia, les seves veus s’ajunten donant lloc a una inesperada sorpresa.”






9 capítols - 192 pàg. b/n + 4 pàg. color + cobertes (rústica) + sobrecobertes - 115 x 170 mm



A Silent Voice 1 (2013)
A Silent Voice 2 (2014)
A Silent Voice 3 (2014)
A Silent Voice 4 (2014)
A Silent Voice 5 (2014)
A Silent Voice 6 (2014)
A Silent Voice 7 (2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada