Bloc personal,

diumenge, 10 de desembre del 2017

A Silent Voice 4 (2014)




Yoshitoki Ōima (guió, dibuix i tinta)
(Koe no Katachi - A Silent Voice)

[ Manga shōnen, slice of life, drama, romanç ]
Milky Ways Ediciones (temporalment esgotat)



[50]

M’encanta…

La història és la que és, ja la coneixia. Però al manga hi han detalls que a l’anime no surten i aquesta és la gràcia. També veure un dibuix de vegades més treballat i de vegades deixat a mitges (m’estic pensant que, com ho estic llegint via scan, no hi hagi alguna cosa mal escanejada i algú hagi redibuixat… no ho crec, però el dubte hi és, perquè sorprèn alguns “dibuixets” mal acabats).

Ara acabo de veure el conjunt de totes les portades i s’entén l’evolució de la història: volum 1 (4 primers capítols), els protagonistes de petits en el moment de l’assetjament; volum 2, el retrobament per tornar-li la llibreta; volum 3, el viatge en tren per trobar Sahara; volum 4, el dia d’amics al parc d’atraccions; volum 5, el dia del castell de focs, previs a “la gran desgràcia”; volum 6, Nishimiya sola, amb el braç trencat i la mirada perduda; volum 7, final feliç amb la festa amb tots.

Llegit via scans.


Whakoom:
“Shôko Nishimiya és una noia sorda que després de diversos anys es retroba amb Shoya, un antic company de classe. El seu cercle d’amistats s'expandeix quan Sàhara, Ueno, Kawai, Mashiba i Nagatsuka entren en escena. El que Shoya desconeix és que els seus esforços per tornar-li la il·lusió a Shôko donaran un gir inesperat a la seva pròpia vida.”






9+1 capítols - 192 pàg. b/n + 4 pàg. color + cobertes (rústica) + sobrecobertes - 115 x 170 mm



A Silent Voice 1 (2013)
A Silent Voice 2 (2014)
A Silent Voice 3 (2014)
A Silent Voice 4 (2014)
A Silent Voice 5 (2014)
A Silent Voice 6 (2014)
A Silent Voice 7 (2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada