Bloc personal,

diumenge, 23 de novembre de 2014

Creature from the Black Lagoon (1954)
[100]

Excessívament mitificada!

Realment no sabria si, en el seu moment, la vaig arribar a veure. Sí recordo haver vist escenes concretes de la pel·lícula i imatges del rodatge de la pel·lícula així com la disfresa del monstre.

Ja estic d’acord que els friquis que encara anem a buscar aquestes pel·lícules, en el fons, ho fem per diversió i per seguir les normes no escrites del friquisme. Però aquesta pel·lícula, justament, em sembla una mica sobrevalorada més enllà del propi fet que ha estat realitzada en la dècada daurada de les pel·lícules de terror –monstres concretament– i ciència ficció de sèrie B… (i si ajuntem monstres a l’espai millor…) Caldria recordar que és en aquesta dècada daurada (1950 - 1960) on en aquestes pel·lícules, no és que s’utilitzin tots els tòpics possibles, sinó que realment és el moment en que es creen… ;-)

I puntualitzat això, també dir que és una pel·lícula que el fan de veritat s’hi queda enganxant des dels primers acords de la banda sonora en el moment que surt el logo d’Universal International. Dit queda…IMDb (7,0):
“Una estranya bèstia prehistòrica s’amaga en les profunditats de la selva amazònica. Un grup de científics tracten de capturar l’animal i portar-lo a la civilització per estudiar-lo.”

Cap comentari:

Publica un comentari