Bloc personal,

dimecres, 30 de novembre del 2022

El incidente Darwin 03 (2021)

[376]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2022: Darwin Jihen

Shun Umezawa (guió, dibuix i tinta)
(Dāuin Jihen - Darwin Jihen)

[ Ciència ficció, fantasia, distopia, thriller social, seinen ] (ed. 2022)
Distrito manga (Penguin Random House Grupo Editorial)

6 capítols (12-17) - 192 pàgines - 133 x 180 mm (gruix 15 mm)

Sinopsi

Whakoom:
El Gale, instigat per l'ALA, inicia un tiroteig a sang freda a l'institut i el Charlie va al rescat! La policia troba el Charlie amb un dels terroristes i l'acusen de ser un membre de l'ALA. Com que es tracta d'un humanzè, hi ha un buit legal i no té drets, és considerat a efectes jurídics com una "cosa", per la qual cosa la Lucy i els seus pares hauran de buscar la manera de treure'l de presó sense violar la llei. Mentrestant, un altre membre de l'ALA acudeix al Gale, un dels alumnes de l'institut simpatitzant dels terroristes, i li proposa unir-s'hi sempre que estigui disposat a sacrificar-se per la causa. Red Pill, pseudònim del Gale a les xarxes, es presenta a l'institut amb una màscara i un fusell d'assalt i inicia un tiroteig, assassinant diversos alumnes a sang freda fins que el harlie, després de sortir dels calabossos gràcies a la Lucy, va al rescat.”

Crítica

El problema d’aquesta història és que l’autor la vol fer creïble i seriosa: no cola de cap manera…

El tercer i últim volum disponible, de moment, en biblioteca… i també editat a Espanya. El quart volum arribarà el 12/01/23. Si fa no fa, en les mateixes dates, arribarà el cinquè al Japó (encara no està anunciat).

El que explica, a mi no m’ha convençut en cap moment. La mateixa història, tant estereotipada com vulguis i justeta argumentalment, però amb una mica d’humor, entraria millor…




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada