Bloc personal,

dijous, 9 de febrer del 2023

Gannibal (2022) S01

[331]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Shinzō Katayama
Guió: Takamasa Ôe (manga: Ninomiya, guió, i Masaaki, dibuix)
Actors: Yūya Yagira, Shō Kasamatsu, Riho Yoshioka
Estrena: 28/12/22
Títol original: ガンニバル

[ Drama, terror, ciència ficció ] 7 capítols de 33-49 min.
MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (7,3):
“Hi ha un rumor sobre aquest bonic poble: la gent es menja aquí. L'agent de policia Agawa Daigo descobreix una veritat horrorosa que s'amaga a la vida quotidiana.”

Crítica

Doncs està prou bé sabent que, en aquest cas a posteriori, és un live-action basat en un manga…

Basat en un manga ja conclós de 13 volums de demografia seinen publicat entre 2018 i 2021 de Ninomiya (guió), i Masaaki (dibuix).

Té un punt còmic en el sentit de la poca credibilitat de res del que passa, però té un altre punt ben seriós que demostra el ben feta que està.

En el capítol cinquè s’ha resolt gairebé tot el misteri, excepte alguna petita sorpresa, però l’últim capítol, en el que hauria de quedar tot resolt, se m’ha fet llarg i pesat, i, al final, perquè no es resolgui res i ho deixin encara més embolicat per anar a una segona temporada.

Resum (amb espòilers)

Després de causar un incident i amb l'esperança que la família en passi pàgina, l'agent de policia Daigo Agawa es muda amb la família a Kuge, un poble de camp on el seu anterior agent havia desaparegut. Aquest poble subsisteix gràcies a la silvicultura (tala d’arbres) i els seus habitants es guanyen el pa amb la llenya del xiprer. La família Goto està a càrrec de la feina i lidera gran part del poble. Un dia troben el cos d'una senyora a la muntanya. Segons els Goto, la va atacar un ós, però Daigo descobreix al braç de la senyora una mossegada d'humà. Daigo comença a sospitar que alguna cosa va malament al poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada