Bloc personal,

divendres, 17 de febrer del 2023

Karadasagashi (2022)
(Re/Member)

[1181]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Eiichirō Hasumi
Guió: Welzard (novel·la), Katsutoshi Murase (manga)
Actors: Kanna Hashimoto, Gordon Maeda, Maika Yamamoto
Estrena: 14/10/22
Títol original: カラダ探し

[ Drama, terror ] 1 h. 42 min.
MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (5,0):
“Una estudiant de secundària i els seus amics queden atrapats en un bucle temporal per un fantasma i l'única manera d'escapar és trobar el cadàver de la víctima anterior del fantasma.”

Crítica

Comença bastant bé, però de seguida se’n va de mare…

Basat en una novel·la-web de Welzard (il·lustracions de Kamura i Low), publicada entre 2011 i 2014 (impresa entre 2013 i 2015), de la que han fet també un manga ja conclòs dibuixat per Katsutoshi Murase (història Welzard) amb un total de 17 volums publicats entre 2014 i 2017. També hi ha una sèrie (ONA) de 10 capítols de 2017.

Hi ha qui la coneix també sota el títol Body Search (significat literal de Karadasagashi - カラダ探し) o també Remember Member.

Comença bastant bé i és bastant creïble en comparació amb els live-action japonesos, però de seguida es flipen més del compte i, allò que podria ser un bon gir de guió per fer-lo més divertit, es torna d’allò més xavacà.

Resum (amb espòilers)

Basada en una novel·la-web publicada a Everystar, i sobre la qual, el 2014, Rina Hashimoto va rodar una ONA que també va ser dibuixada Karadasagashi (Karada Search).

Va aconseguir fer por dels estudiants de secundària que repetissin els dies de ser assassinats deixats enrere.

El 5 de juliol, una noia de secundària, la Morisaki, coneix una nena petita que no podia estar a l'institut i li va dir unes paraules estranyes ”el meu cos, buscant”. Intentava acabar el dia com de costum, sempre sentint-se incòmode amb esdeveniments misteriosos. Però, en el moment que va arribar la mitjanit, se n’adona que tornava a estar a l'escola. Amb ella també hi ha el Takahiro, que trobava a faltar recentment un amic de la infància de Kana i quatre companys de classe que normalment no coincidien. Abans de les sis persones que es confonen, apareix una noia amb un cos sencer tacat de sang ”una persona vermella” i les sis persones són assassinades una darrere l’altra. La Kana es desperta al seu llit l’endemà, però torna a ser el matí del 5 de juliol. Sis persones a partir d’aquell dia repeteixen el mateix dia i l’única manera de sortir d’aquest bucle és trobar tot el cos esquarterat de la noia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada