Bloc personal,

dimarts, 18 d’abril del 2023

Kimetsu no Yaiba (2019) S01
(Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba)

[354]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Haruo Sotozaki
Guió: Ufotable (manga: Koyoharu Gotōge (Gotouge))
Música: Yuki Kajiura, Go Shiina
Estudi: Ufotable
Veus de doblatge: Natsuki Hanae, Akari Kitō, Hiro Shimono
Emissió: 06/04/19 - 28/09/19
Títol original: 鬼滅の刃

[ Animació, acció, aventura, fantasia fosca, arts marcials, shōnen ] 26 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (8,7):
“Una família és atacada per dimonis i només dos membres sobreviuen: el Tanjirō i la seva germana Nezuko, que s'està convertint lentament en un dimoni. El Tanjirō es proposa convertir-se en un caçadimonis per venjar la seva família i curar la seva germana.”

Crítica

Ara sí m’ha interessat i se m’ha passat volant…

Basat en un manga ja conclòs de Koyoharu Gotōge publicat entre 2016 i 2020 amb un total de 23 volums. La sèrie acaba d’estrenar la tercera temporada i, entre les temporades, hi han dues pel·lícules que fan la continuïtat.

Aquesta sèrie la vaig començar a veure amb el Marc, però ens devíem polir només mitja temporada conjuntament. Després, pel meu compte, ja no la vaig seguir. Diria que va ser gràcies al Marc que vaig anotar-me la web on podies veure-les online que vaig començar a aficionar-me. En aquell moment, no li vaig parar massa atenció i tampoc em va interessar. Però ara que estic llegint el manga i que ha començat la tercera temporada, m’estic posant al dia.

Personalment m’estresen bastant les veus dels personatges histriònics com, en aquest cas, el Zenitsu i l’Inosuke… i molts dimonis també.

Resum (amb espòilers)

Des de la mort del seu pare, la càrrega de mantenir la família ha caigut sobre les espatlles del Tanjirō Kamado. Tot i que viu empobrida en una muntanya remota, la família Kamado és capaç de gaudir d'una vida relativament tranquil·la i feliç. Un dia, el Tanjirō decideix baixar al poble local per guanyar una mica de diners venent carbó. En el seu camí de tornada, cau la nit, obligant al Tanjirō a refugiar-se a casa d'un home estrany, que l'adverteix de l'existència de dimonis carnívors que s'amaguen al bosc durant la nit.

Quan finalment torna a casa l'endemà, es troba amb una visió horrible: tota la seva família ha estat massacrada. Pitjor encara, l'únic supervivent és la seva germana Nezuko, que s'ha convertit en un dimoni assedegat de sang. Consumit per la ràbia i l'odi, el Tanjirō jura venjar la seva família i quedar-se amb el seu únic germà que li queda. Al costat del misteriós grup que s'autoanomena Cos Matadimonis, el Tanjirō farà el que sigui necessari per matar els dimonis i protegir les restes de la humanitat de la seva estimada germana.

==

1.- Crueltat. El Tanjirō Kamado viu amb la seva família una vida feliç i tranquil·la a les muntanyes nevades, proveint-los venent carbó vegetal a la ciutat propera. Un dia, torna a casa només per trobar tota la seva família massacrada en un atac de dimonis, amb l'excepció de la seva germana petita, la Nezuko Kamado, que ha començat a transformar-se en un dimoni. Un caçadimonis, el Giyu Tomioka, sembla matar a la Nezuko, però el Tanjirō fa tot el possible per intentar defensar-la. Sorprès de veure la Nezuko resistir els seus impulsos demoníacs i protegir el seu germà, i impressionat pel potencial del Tanjiro, decideix perdonar-li la vida, dient-li que vagi a buscar el Sakonji Urokodaki al mont Sagiri. El Tanjiro i la Nezuko enterren la seva família abans de marxar.

2.- L’entrenador Sakonji Urokodaki. Tanjiro i Nezuko es dirigeixen cap al mont Sagiri quan es troben amb un dimoni que resideix en un temple proper. Aconsegueixen restringir-lo amb èxit, però ell dubta a matar-lo, deixant-lo cremar a la llum del sol. En aquest moment, coneix en Sakonji Urokodaki, que el retreu per la seva mala determinació i l'adverteix sobre què passarà si Nezuko decideix matar un humà. Després de deixar descansar en Nezuko, l'Urokodaki posa a Tanjiro una prova per demostrar la seva dignitat pujant i baixant pel perillós i infestat de paranys del mont Sagiri. Tanjiro té èxit en la tasca i, després de recordar la carta d'en Giyu demanant-li que entrenis en Tanjiro perquè es converteixi en un caçadimonis, Urokodaki l'accepta com el seu alumne.

3.- Sabito i Makomo. Tanjiro s'entrena per convertir-se en membre del Demon Slayer Corps, i se li diu que ha de passar la Selecció Final per ser reconegut com un. Se sotmet a sis mesos d'entrenament dur a la muntanya, incloent-hi l'aprenentatge de les tècniques de "Concentració total" i "Respiració d'aigua". Amb tot el que cal saber, Urokodaki dóna a Tanjiro una darrera tasca per permetre-li participar en la Selecció Final, tallar una immensa roca. Després de sis mesos més sense fer-se mal, comença a perdre l'esperança quan de sobte és atacat per un company d'espasa, Sabito, que el critica per les seves debilitats. Un altre espadatxí, Makomo, ajuda a entrenar més en Tanjiro, revelant que tots dos són antics alumnes d'Urokodaki. Sis mesos més d'entrenament conclouen amb un darrer espar, on Tanjiro colpeja amb èxit en Sabito. Mentre els dos el feliciten pel seu èxit i s'esvaeixen en una boira, es revela que la seva talla havia tallat la roca per la meitat.

4.- La selecció final. L'Urokodaki està sorprès per l'assoliment d'en Tanjiro de tallar la roca, felicitar-lo i dir-li que torni amb vida de la Selecció Final. Arriba al costat d'un grup d'altres com ell que aspiren a ser Demon Slayers, i aprenen que han de sobreviure durant set dies entre dimonis atrapats a les muntanyes. Durant les seves batalles es troba amb el "Dimoni de la mà", un dimoni grotesc gegant que s'assabenta que s'adreça específicament als "nens" d'Urokodaki, havent-los matat a tots, inclosos Sabito i Makomo. Tot i que el dimoni gairebé aclapara Tanjiro, mentre manté el coll protegit, aconsegueix superar les seves defenses i talla amb èxit el seu coll amb la seva respiració d'aigua.

5.- El meu propi acer. El dimoni de la mà comença a desaparèixer després de ser decapitat, i sent una olor de tristesa que prové del dimoni, en Tanjiro prega perquè reneixi en una vida millor, permetent també que les ànimes dels antics estudiants d'Urokodaki reposin. Tanjiro sobreviu als set dies de la Selecció Final i descobreix que només tres altres també ho han aconseguit. Després de rebre els minerals necessaris per fer les seves espases, Tanjiro torna al mont Sagiri on es retroba amb Urokodaki i un Nezuko despertat. Un ferrer d'espasa anomenat Haganezuka arriba poc després per lliurar a Tanjiro la seva espasa, sorprenent a tothom que es torni negre. Aviat apareix el seu Kasugai Crow per proporcionar-li els detalls de la seva primera missió, investigar una ciutat on s'acosten noies joves.

6.- Espadatxí acompanyant un dimoni. Tanjiro viatja al poble del nord-oest per investigar el cas de les noies que han anat desapareixent. Allà coneix en Kazumi, la promesa del qual és l'última víctima, i el desespera. Tanjiro espera fins a la nit, quan el dimoni fa el seu moviment contra la seva següent víctima fins que intervé per rescatar-la. Descobreix que el "Dimoni del Pantà" no només posseeix dos clons més, sinó que també pot crear bassals que els permeten aparèixer des de qualsevol lloc. Tanjiro lluita per protegir en Kazumi i la noia mentre també intenta llançar cops mortals als dimonis, sent aclaparat fins que Nezuko intervé, impactant el Dimoni del Pantà que un dimoni l'acompanya.

7.- Muzan Kibutsuji. Mentre la Nezuko protegeix en Kazumi i la noia, Tanjiro s'enfronta al Dimoni del Pantà i els seus clons. Tanjiro salta al pantà on s'amaguen dos dels clons i aconsegueix derrotar-los amb la seva forma Whirlpool. Nezuko s'enfronta al clon final fins que arriba Tanjiro i l'acorrala. Li pregunta al dimoni sobre Muzan Kibutsuji, el dimoni original i el capaç de convertir la gent en dimonis, però ell es nega a dir-li res, aterrit per les amenaces anteriors de Muzan. Després de matar el dimoni, Tanjiro consola en Kazumi sobre la seva promesa perduda, abans de dirigir-se a la seva propera missió a Asakusa de Tòquio. Poc després d'arribar, Tanjiro detecta una olor que estava present a casa seva el dia que la seva família va ser assassinada. El segueix a un home amb la seva dona i la seva filla, que resulta ser el mateix Muzan disfressat. Mentre s'enfronta, Muzan converteix un transeünt en un dimoni entre la multitud per escapar.

8.- L'olor de la sang encantadora. En Muzan escapa mentre Tanjiro lluita amb el dimoni, però no abans d'escoltar el seu vot de trobar-lo de nou. En Muzan recorda un enemic temut del seu passat que havia portat les mateixes arracades Hanafuda que va veure a Tanjiro, i encarrega a dos dimonis, Susamaru i Yahaba, de localitzar-lo i matar-lo. Mentrestant, Tanjiro és rescatada per un dimoni anomenat Tamayo i un nen, Yushiro, que revelen que ella és una metgessa amb la intenció de voler acabar amb Muzan també. Tanjiro i Nezuko són portades al lloc de Tamayo per l'excèntrica Yushiro, on a través de la seva discussió revela que podria ser possible crear una cura per convertir-se en un dimoni, però necessitarà mostres de sang dels dimonis amb els quals Muzan ha estat en contacte directe per crear-la. . Tanjiro decideix acceptar aquesta tasca quan els quatre són atacats de sobte per una horda de temaris, controlada per Susamaru i Yahaba.

9.- El dimoni Temari i el dimoni Fletxa. La Susamaru utilitza el seu poderós temari per colpejar la casa amagada, revelant que ella i Yahaba són membres dels Dotze Kizuki, poderosos dimonis que serveixen directament sota Muzan. Ella decapita a Yushiro amb un dels seus temari, i mentre ell es regenera, Tanjiro lluita per esquivar-los, ja que es desvien en direccions físicament impossibles i són difícils de tallar. Yushiro l'ajuda a veure les fletxes que en Yahaba està utilitzant per controlar telecinèticament el temari de Susamaru. Encara que en Nezuko ataca en Yahaba, els germans es veuen obligats a canviar d'oponent, amb Yushiro unint-se per lluitar contra Susamaru utilitzant el seu Art Dimoni de sang per lluitar contra en Susamaru. Al principi, Yahaba domina Tanjiro alterant la seva trajectòria mentre intenta apropar-se, i la cama de la Nezuko és volada per un temari. No obstant això, Tanjiro recorda el seu entrenament i, malgrat el seu cansament, allibera una combinació de formes per utilitzar la direcció de les fletxes de Yahaba al seu favor, tancant la distància entre ell i decapitant el dimoni.

10.- Junts per sempre. Quan Yahaba mor, intenta matar Tanjiro una vegada més utilitzant les seves fletxes per enviar-lo cap amunt i caure fins a la seva mort. Tanjiro es veu obligat a utilitzar formes consecutives per disminuir el seu impacte i sobreviu, encara que esgotat. En Tamayo li ha donat un sèrum curatiu, la Nezuko es reincorpora a la batalla i augmenta la seva força, ara capaç d'igualar el poder de la Susamaru. Tamayo utilitza el seu Art del Dimoni de Sang per reduir l'alerta de la Susamaru, fent que digui accidentalment el nom de Muzan i desencadenant una maledicció que la mata. Tamayo s'adona que els dos dimonis no són dels Dotze Kizuki després d'examinar el globus ocular d'en Susamaru, ja que no tenen un número als ulls. Tanjiro lamenta la crueltat d'en Muzan, mentint als dimonis i utilitzant la seva desesperació al seu favor. Tot i que l'Urokodaki l'havia hipnotitzada pensant que els humans han de ser protegits, el reconeixement per part de la Nezuko de Tamayo i Yushiro com a humans fa que Tamayo plori d'agraïment. Els germans marxen cap a la seva propera missió i Tanjiro es troba amb un altre Demon Slayer de Final Selection, assetjant una dona perquè es case amb ell.

11.- Mansió Tsuzumi. Tanjiro impedeix que el Demon Slayer, Zenitsu Agatsuma, molesti a la dona. Revela que esperava morir durant la Selecció Final a causa de la seva debilitat i poca resolució. Els dos són dirigits pel corb de Tanjiro a la seva següent ubicació, una gran mansió boscosa, on veuen dos nens, en Shoichi i en Teruko, que li diuen que hi ha un dimoni a dins i s'ha endut el seu germà. Ell i un Zenitsu reticent entren, deixant la caixa de Nezuko fora quan els nens també entren inesperadament. Després són separats per les sales sobrenaturals, movent-se al ritme d'un tambor. Tanjiro, amb Teruko, detecta un gran dimoni, el més fort de la casa. Mentre busquen una sortida, en Zenitsu i en Shoichi es troben amb un altre Demon Slayer, que porta una màscara de senglar. Tanjiro és testimoni de l'art del dimoni de sang del dimoni, movent l'habitació amb els tambors implantats al seu cos. En aquell moment, entra el Demon Slayer amb cap de senglar, disposat a atacar.

12.- El senglar mostra els seus ullals, Zenitsu dorm. L'assassí canalla ataca però és frustrat per l'art del dimoni de sang del dimoni. Ell discuteix amb Tanjiro i gairebé l'ataca quan el dimoni també mostra la seva capacitat de causar talls poderosos i invisibles amb un altre tambor al seu cos. Transportat a una altra habitació, Tanjiro troba el germà gran dels germans, Kiyoshi. Zenitsu és arraconat amb Shoichi per un altre dimoni i perd el coneixement per por. Tanmateix, mentre dorm, utilitza la seva respiració del tro per matar el dimoni a l'instant. Després de tornar, Zenitsu creu que va ser en Shoichi qui el va defensar després de veure el cadàver del dimoni a terra i torna a tenir por. L'assassí canalla també es troba amb un dimoni, però ràpidament el mata. El Dimoni del Tambor, Kyogai, revela les seves intencions de matar Kiyoshi per la seva sang i recuperar el seu lloc als Dotze Kizuki, prèviament desposseït del seu rang per Muzan. Després de dirigir els germans a un lloc segur, Tanjiro lluita contra Kyogai i comença a adaptar-se als moviments particulars dels seus tambors. Tot i que no s'ha recuperat del tot, recorda les lliçons d'Urokodaki sobre l'adaptabilitat de la Respiració d'Aigua, motivant-lo a lluitar.

13.- Alguna cosa més important que la vida. Kyogai, enfadat per la negativa de Tanjiro a rendir-se, comença a atacar de manera erràtica. Recorda la seva vida com a bateria i compositor, però la seva afició va ser increpada i burlada per altres. Enfadat pels records, ataca a Tanjiro de manera més agressiva. Encara ferit, Tanjiro manté la seva respiració d'aigua i arriba amb èxit a Kyogai, decapitant-lo. A mesura que s'esvaeix, sent Tanjiro reconèixer el seu Art Dimoni de sang, però afegeix que no se'l pot perdonar pels seus assassinats. Kyogai, emocionat per les seves paraules, plora mentre s'esvaeix en cendra, i finalment es reconeix el seu tambor. Pren la sang de Kyogai amb un vial, donant la mostra al gat de Tamayo que desapareix. Portant els germans a l'exterior, descobreix que Zenitsu, que havia estat expulsat de la casa abans, ha rebut una puntada de peu pel canalla Demon Slayer per protegir la caixa de Nezuko. Revela que havia sabut durant tot el temps que Tanjiro havia portat un dimoni a la caixa, però el va percebre com era tan amable que hi havia d'haver una raó. Tanjiro el defensa i ataca l'espasaxinès canalla.

14.- La casa amb l'escut de la família Wisteria. Tanjiro intenta aturar el canalla Demon Slayer trencant-se les costelles, però ell es resisteix, malgrat que el tabú dels Demon Slayer es perjudiquen els uns als altres. Lluitant com un animal, obliga a Tanjiro a prendre represàlies; finalment, li colpeja el cap, fent que la màscara de senglar caigui. Revelant un rostre femení i delicat malgrat un cos fort i musculós, es revela com a Inosuke Hashibira. Perd el coneixement però es desperta més tard amb els altres enterrant els morts a la mansió. El corb Kasugai de Tanjiro els indica que baixin la muntanya. Acomiadant-se dels germans, els tres viatgen a una casa, on una dona gran a dins els ajuda a descansar i recuperar-se. L'Inosuke els informa que l'únic motiu pel qual va entrar a la Selecció Final va ser per provar les seves habilitats amb dimonis, i en Zenitsu li pregunta a Tanjiro per la seva raó per portar un dimoni, mentre que la Nezuko de sobte surt de la caixa. Enfadat amb Tanjiro per tenir una noia amb ell tot aquest temps, el persegueix sense permetre que s'expliqui.

15.- El mont Natagumo. Després de recuperar-se completament, el corb de Tanjiro informa al trio de la seva propera missió al mont Natagumo. S'acomiaden dels amfitrions i viatgen a la muntanya. Tanmateix, quan cau la nit, Zenitsu s'espanta i dubta. Troben un altre Demon Slayer, però el veuen tirat de sobte cap a la muntanya. Inosuke decideix liderar i Tanjiro segueix, mentre que Zenitsu es queda. Veuen el bosc cobert de teranyines i es troben amb un altre Demon Slayer, Murata. Revela que deu d'ells van ser enviats a la muntanya, però van començar a matar-se espontàniament els uns als altres sense previ avís. Els tres són atacats pels Demon Slayers, però s'adonen que estan sent titellats per les xarxes que hi estan connectades. Es troben amb un dimoni baix i pàl·lid que els demana que deixin la seva família o la "mare" els matarà. Necessitat d'un pla, Inosuke utilitza la seva Beast Breathing per identificar la ubicació d'un dimoni. Mentrestant, assabentat de les nombroses morts, el Cos de Demon Slayer envia dos Hashiras per ajudar, en Giyu i en Shinobu.

16.- Deixar anar a algú altre primer. Murata es queda enrere per contenir els controlats Demon Slayers, mentre Tanjiro i Inosuke marxen, només per trobar-se amb la resta. El dimoni titellaire, "la mare", aviat és amenaçat pel dimoni de l'anterior, Rui, de matar-los més ràpid o fer front a una reprimenda. Aterrida, utilitza els seus titelles amb més desesperació. Tanjiro i Inosuke descobreixen com aturar les xarxes, però la mare els mata amb ira. Enfurismat, Tanjiro decideix tirar endavant. Aviat es troben amb el titella més fort de la mare: un dimoni gran, de fulles i sense cap. Coordinant la seva respiració junts, Tanjiro i Inosuke maten amb èxit el titella. Llavors Inosuke llança Tanjiro a l'aire on veu la mare i baixa per matar-la. Al principi espantada, s'adona que s'alliberaria dels abusos que ha patit i es rendeix. En veure això, Tanjiro opta per utilitzar la forma més suau de respiració d'aigua i donar-li pau. Com a gràcies per beneir els seus darrers moments, ella avisa a Tanjiro que un membre dels Dotze Kizuki és a la muntanya.

17.- Has de dominar una sola cosa. Al bosc, Zenitsu troba una aranya amb cap humà. Fugint, entra en una clariana i veu els Caçadimonis capturats transformant-se en aranyes. "Son" of the Spider Family emergeix, dient a Zenitsu que ha estat mossegat i que també es transformarà. Inútilment s'enfila a un arbre mentre Son se'n burla. Zenitsu recorda la seva formació, i com es va negar repetidament a entrenar tot i voler estar a l'altura de les expectatives del seu mestre. Perd el coneixement i ataca, però en Son interromp repetidament la seva forma, revelada com la primera i única forma de respiració del tro que pot fer. Malgrat això, el seu mestre el va animar a perfeccionar-lo a la perfecció. Zenitsu recorda quan un altre estudiant l'havia renyat per la seva debilitat i covardia. Contra tot el dolor al llarg de la seva vida, la persistència i l'administració del seu mestre el van animar a continuar. Decapita en Son amb la seva pròpia variació de Thunder Breathing i intenta frenar el verí. Tanjiro i Inosuke es troben amb "Daughter" i ataquen; ella crida al "Pare" i ell surt del bosc per matar-los.

18.- Un vincle forjat. Giyu i Shinobu arriben al mont Natagumo i es divideixen per cobrir més terreny. Les fulles de Tanjiro i Inosuke són incapaços de tallar la pell més dura del pare; finalment llança Tanjiro lluny, deixant l'Inosuke sol per lluitar, tot i que aconsegueix tallar-li una mà. Zenitsu, a prop de la mort, és descobert per Shinobu. Tanjiro aterra amb seguretat, però veu en Rui torturant a la Filla per "assumptes de família". Ell diu que el seu vincle familiar és fals, enfurismant en Rui. Tanjiro lluita contra ell, però es veu aclaparat pels seus fils d'acer i es veu obligat a la defensiva. En Rui, enfadat per les seves paraules i la negativa de Tanjiro a retrocedir, amenaça de matar-lo lentament. Inosuke aviat és dominat pel Pare i és greument ferit, les seves espases es trenquen intentant tallar el coll del Pare. Agafat pel cap, és aixafat lentament quan arriba en Giyu per rescatar-lo. Quan el Pare pren represàlies, la Hashira el mata a l'instant. Tanjiro intenta un atac frontal contra en Rui, però la seva espasa és tallada per un fil entrant.

19.- Hinokami. Impressionat per en Giyu, l'Inosuke el desafia però se li nega. En Shinobu li dóna a Zenitsu un antídot, mentre que els altres són atesos per Kakushi, assistents entrenats dels Demon Slayers. Amb prou feines esquivant l'atac d'en Rui, la cara d'en Tanjiro és tallada. Aclaparat, Nezuko entra a la batalla per salvar-lo. En veure el seu vincle, en Rui la declara la seva nova germana, rebutjant a Daughter. Revelant que és el Cinc Inferior dels Dotze Kizuki, agafa Nezuko i la restringeix. Es burla de Tanjiro perquè el decapita, que no aconsegueix tallar-li la pell. Utilitzant l'última forma de Water Breathing, talla amb èxit els fils, però en Rui n'enforteix de nous amb sang. Utilitzant el seu art del dimoni de sang, atrapa en Tanjiro en una gàbia de fils. A prop de la mort, recorda el seu pare, recordant com anualment realitzava un ball durant tota la nit amb un temps fred, utilitzant un estil de respiració especial. Utilitzant l'estil, Hinokami Kagura, destrueix la gàbia i ràpidament aclapara en Rui. Quan envia més fils, la Nezuko utilitza el seu propi Art Dimoni de sang, encendre la seva sang per cremar-los. Utilitzant la sang de Nezuko a la seva espasa, Tanjiro decapita en Rui.

20.- Fingir ser una família. Un Tanjiro esgotat intenta arribar a Nezuko, però descobreix que en Rui s'havia decapitat per evitar la mort. Es prepara per matar Tanjiro una vegada més, però en Giyu l'atura. Tot i utilitzar els seus fils més forts, és derrotat per la pròpia forma de respiració d'aigua de Giyu. La filla fuig del bosc, recordant quan en Rui la va trobar i li va demanar que fos la seva germana; havia reclutat altres a la seva família, assignant-los diferents rols. No obstant això, el seu maltractament va causar conflicte i dolor entre ells. Una nit, una de les seves germanes va intentar escapar, però en Rui la va trobar i la va matar. La filla es troba amb Murata i el atrapa en un capoll àcid. Llavors es troba amb Shinobu, que inicialment vol fer-se amiga d'ella, però només després de castigar-la sense pietat per haver assassinat els Demon Slayers. Ella intenta lluitar, però és derrotada per la velocitat superior de Shinobu. Incapaç de decapitar els dimonis, empunya una espasa especial amb un verí a base de glicina. Mata a la filla i allibera la Murata. Quan el cap d'en Rui cau, veu en Tanjiro abraçant a la Nezuko i recorda que va crear la seva família per sentir un vincle familiar.

21.- Contra les normes del cos. Rui recorda el seu passat; Tenint un cos fràgil i feble, estava tancat a l'interior en tot moment. El va trobar Muzan, que el va "compadir" i el va transformar. Els seus pares van descobrir que havia devorat algú i van intentar matar-lo. Rui els mata a tots dos, però només després es va adonar que l'estimaven de veritat. No obstant això, Muzan va empènyer el contrari, fent-lo sentir fred i despietat. S'arrossegueix cap a Tanjiro, que el reconforta després de sentir el seu dolor. Reunits amb els seus pares a l'infern, perdonen en Rui, fent-lo esclatar a llàgrimes. En Giyu renya en Tanjiro per mostrar pietat als dimonis, però els defensa com a criatures tràgiques i sense esperança. Giyu recorda els germans d'abans i els defensa de Shinobu. Mentre ella i la Giyu s'enfronten, Tanjiro fuig amb Nezuko però s'enfronta a una noia que intenta matar-la. Ella el deixa inconscient però no aconsegueix matar-la. Un corb Kasugai anuncia llavors que Tanjiro i Nezuko seran portats a la seu de Demon Slayer, mentre que Inosuke i Zenitsu també són portats per recuperar-se. Més tard, Tanjiro es desperta i es troba davant de la Hashira.

22.- Mestre de la mansió. Tanjiro és provat pels Hashira, el més fort del Cos de Demon Slayer, per portar a Nezuko. Discuten entre ells si hauria de ser executat, al costat de Giyu que el va defensar, però en Shinobu els diu que no s'afanguin. Tanjiro explica la situació d'en Nezuko, que desacrediten, al·legant que és el seu prejudici. Se'ls uneix la dura i agressiva Sanemi Shinazugawa, que apunyala a la Nezuko a través de la seva caixa, provocant un altercat entre ell i Tanjiro. Entrant en escena, el seu venerat mestre, Kagaya Ubuyashiki, els informa que ha sancionat la situació de Tanjiro. Quan els Hashira encara no estan d'acord, revela una carta d'Urokodaki, l'antic Water Hashira, explicant que en Nezuko és totalment capaç de resistir els humans i que ell, en Giyu i en Tanjiro es matarien si passa. Kagaya revela que en Tanjiro també s'ha trobat en Muzan Kibutsuji i que va ser l'objectiu directament dels dimonis enviats per ell. Tot i que els Hashira s'adonen de la seva importància, en Sanemi encara s'oposa a allotjar un dimoni i pretén demostrar que en Nezuko no es pot confiar. Es talla l'avantbraç, apunyala en Nezuko dues vegades més i la burla amb la seva sang. Ella surt de la seva caixa i se'l mira, salivant.

23.- Trobada Hashira. Davant de tothom, la Nezuko demostra que és capaç de resistir les burles d'en Sanemi, amb la Kagaya que ho veu com una prova directa, i encara que sap que alguns no ho acceptaran, li diu a en Tanjiro que reconeix a tots dos com a Demon Slayers. Tanjiro promet matar en Muzan, tot i que en Kagaya li diu que comenci petit matant primer un dimoni Kizuki. Un cop acabat el seu judici, els germans són portats pel Kakushi a la finca de Shinobu, la Mansió de les Papallones, per recuperar-se. Es troben amb la protegida de Shinobu, Kanao Tsuyuri, a qui Tanjiro reconeix com la noia de la Selecció Final. A l'interior es retroba amb Zenitsu i Inosuke, tots dos encara recuperant-se de les seves batalles anteriors. En una reunió, els Hashira reflexionen sobre l'empitjorament dels danys causats pels dimonis i els nous Demon Slayers menys hàbils. Kagaya assenyala que les accions dràstiques d'en Rui fan que en Muzan probablement no estigui a prop del mont Natagumo, ja que sempre crea una diversió com va fer a Asakusa. Al final, Kagaya els reconeix a tots com el Hashira més fort des del principi i reafirma la seva fe en ells. Sol per ell mateix, promet que mataran a Muzan Kibutsuji sense fallar.

24.- Formació en rehabilitació. Després d'un temps suficient de recuperació, Tanjiro i Inosuke participen en la rehabilitació, però tornen de les sessions trencats i esgotats, espantant en Zenitsu. Més tard, és testimoni dels reptes inusuals i difícils de la rehabilitació. Inicialment motivats, Zenitsu i Inosuke van abandonar després de ser incapaços de vèncer en Kanao, deixant en Tanjiro sol. Les noies de la Mansió de les Papallones; Sumi, Kiyo i Naho, revelen l'ús de Kanao d'una tècnica diferent anomenada Total Concentration Constant, així com l'entrenament amb carbasses especials. Motivat, Tanjiro utilitza l'entorn de la mansió com a obstacles improvisats i intenta mantenir la seva respiració en tot moment. Apareix Shinobu, elogiant el seu esperit i confiant-li el seu somni de pau entre humans i dimonis. Tanjiro pregunta si està enfadada tot i somriure sempre. Sorprès, Shinobu parla del dolor de veure el mal que creen els dimonis; ella li parla de la seva germana gran, que simpatitzava amb els dimonis com ell. Quan la van assassinar, en Shinobu va intentar adoptar la seva amable personalitat, però va lluitar, veient-los irredimibles. En sentir la seva confiança en ell, Tanjiro recorda el dolor de la mort de la seva família i la seva promesa a la Nezuko.

25.- Tsuguko, Kanao Tsuyuri. Després d'un temps entrenant, Tanjiro pot igualar la velocitat de Kanao i fer volar una carbassa. Zenitsu i Inosuke veuen la seva millora i consulten en Shinobu. Després de la seva explicació de la seva senzillesa i motivació única, ara tots tres estan impulsats a millorar. Mentre els veia entrenar, Shinobu anima en Kanao a unir-se. Llança una moneda i recorda el seu passat. Nascuda en una família maltractada, es va trencar psicològicament per mostrar emoció. Venda com a esclava, va ser trobada per Shinobu i la seva germana Kanae, adoptant-la com a germana. En veure de primera mà la seva incapacitat per prendre decisions, Shinobu es torna incert. Kanae es nega a rendir-se i li dóna una moneda per ajudar-la. Després d'haver decidit, Kanao marxa de l'entrenament del trio. Tanjiro i Inosuke reben noves espases de Haganezuka i Kanamori, respectivament, encara que tots dos s'enfaden pel maltractament de la seva feina. Aviat, Tanjiro és el primer a vèncer completament a Kanao. Durant un examen físic, li pregunta a Shinobu sobre la seva Hinokami Kagura. No està segur, esmenta que pot preguntar-li a la Flame Hashira, Kyojuro Rengoku. Sol a la seva habitació, Tanjiro reafirma el seu objectiu d'ajudar a la recerca de Tamayo i retornar la humanitat de la seva germana. Nezuko l'anima inesperadament, donant-li esperança.

26.- Nova missió. Fa mesos, després de la mort d'en Rui, els rangs inferiors restants són convocats a un castell interdimensional per un dimoni que juga a biwa. S'enfronten a la ira d'en Muzan, que els informa de la mort de Rui i denuncia els rangs inferiors com a febles, abans de matar-los. No obstant això, estalvia a Lower One per la seva personalitat macabra i el seu culte, donant-li força sang per a la força; Muzan afegeix que pot aconseguir més matant específicament en Tanjiro. En el present, un corb Kasugai explica al trio la seva nova missió al Tren Mugen, on 40 persones han desaparegut. S'acomiada de la gent de la mansió, inclosa la Kanao, que després d'explicar el seu procés de llançar una moneda per prendre decisions personals, Tanjiro convenç d'escoltar la veu del seu cor i decidir ella mateixa. Després que el seu llançament de moneda resulti en aquesta decisió, en Kanao està encisat i sorprès per la tranquil·litat de Tanjiro. També agraeix a Giyu la seva dedicació per protegir en Nezuko. Els tres arriben a l'estació de tren, però Inosuke provoca una commoció, atraient la policia. Es veuen obligats a fugir perquè els Demon Slayers no són reconeguts pel govern, que no sap que els dimonis existeixen. Salten al tren quan surt, que té Kyojuro i Lower One a bord.


Continuïtat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada