Bloc personal,

divendres, 16 de març del 2018

Star Trek: Deep Space Nine (1994-95) S03




[59]

M’ho estic passant molt bé.

Moltes novetats! No deixen de ser els teleñecos ja comentats de les dues primeres temporades, amb tot el que això suposa, situació que a mi em permet relaxar-me i no haver de pensar en res, però aquesta temporada hi han novetats destacables.

Per començar el comunicador ja el canvien definitivament i ja és, de la mateixa manera que el canvi d’ordre de colors de l’uniforme, el de la foto i, per tant, el que apareix a Star Trek: Voyager. Això sí, igual que en la temporada anterior, qualsevol tripulant de nau estelar porta els colors invertits, els originals d’Star Trek: The Next Generation, però ara ja sí amb el nou comunicador.
Una altra novetat és un nou “dolent de la pel·lícula”, El Domini, format per mutants canviaformes com Odo, bastant manipuladors, que no els importa enfrontar altres civilitzacions per tenir el control del quadrant Delta, més enllà del forat de cuc. Una altra novetat: la Defiant, una nau gran –res de llançadores petitonetes– equipada amb l’última tecnologia armamentística i d’ocultació romulana, obtinguda a canvi d’informació secreta del Domini. I també curiositats com l’aliança entre sectors foscos dels cardassians, l’Ordre Obsidiana, amb els dels romulans. I ja posats a citar novetats, el canvi de look d’en Sisko, deixant-se perilla per, suposo que més endavant, rapar-se el cap.

A mi m’ha agradat. Aquesta tercera temporada està ben compensada i val la pena.




26 capítols de 45 minuts.



IMDb (7,9):
“Als voltants del planeta alliberat de Bajor, l’estació espacial Deep Space Nine de la Federació guarda l’obertura d’un forat de cuc de corrent estable en el punt més llunyà de la galàxia.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada