Bloc personal,

divendres, 2 de març del 2018

Star Trek: Deep Space Nine (1993-94) S02




[58]

Més “teleñecos”… però jo m’ho passo bé.

Pràcticament no hi ha cap novetat respecte l’anterior temporada. Només que el fill del comandant, ara és gairebé més alt que el seu pare… Són històries majoritàriament anodines, sense més trascendència, però el suficient per “no pensar en res” i passar-t’ho bé.

Comencen a aparèixer els dissidents del Maquis. I si fins ara els dolents eren els romulans, en aquesta sèrie ho són els cardassians, però ja van de capa caiguda i mig dissimulant. Així doncs, a partir d’ara, els dolents, dolentots, en comptes de Borg comencem a intuir que seran el misteriós Domini, just a l’altra banda del forat de cuc.

Tenen l’uniforme amb els colors invertits respecte Star Trek: The Next Generation, de color la part superior i negre la resta de l’uniforme, amb la novetat que, a sota, porten un jerseiet de color gris de coll alt on hi han els galons. L’intercomunicador sí és el mateix de TNG. El que no m’havia donat compte és que, els oficials de la Flota que venen de pas, sí tenen l’uniforme TNG i, conjuntament amb aquest, conviuen tot tipus d’uniformes bajorans i d’altres.

La Dax perd protagonisme en favor de la Major bajorana i tota la “secta” religiosa dels profetes bajorans.




26 capítols de 45 minuts.



IMDb (7,9):
“Als voltants del planeta alliberat de Bajor, l’estació espacial Deep Space Nine de la Federació guarda l’obertura d’un forat de cuc de corrent estable en el punt més llunyà de la galàxia.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada