Bloc personal,

dimarts, 1 d’agost del 2017

Star Trek: The Next Generation (1987-88) S01




[32]

Excel·lent aquesta primera temporada.

Vaig començar a veure aquesta primera temporada de la nova sèrie al mateix temps que estava veient la 3a temporada d’Star Trek: The Original Series (1966-69). Tot i que potser és la sèrie de la que he vist més capítols pel Canal 33, em va costar acostumar-me als nous personatges tenint gravades a la retina el capità Kirk i companyia.

M’ha sabut greu la mort de la Tasha Yar, la tinent al càrrec de la seguretat, tot i que pel que veig encara ha de sortir almenys en 10 capítols més… ;-) I m’ha fet molta gràcia saber qui és Will Wheaton de jovenet, tant mencionat a The Big Bang Theory (teòricament surt en tres temporades i quart…), i també la cara rasuradeta de Number One… ;-)

APUNTS: Aquests són la nau (USS Enterprise NCC-1701-D), la “jerarquia de colors“ de l’uniforme i la insígnia/comunicador en aquesta sèrie per aquesta, de moment, 1a temporada.



26 capítols de 44 minuts.



IMDb (8,6):
“Cent anys després de la missió de cinc anys del capità Kirk, una nova generació d’oficials de la Flota Estelar inicien un viatge en una nova Enterprise en una missió per anar allà on ningú hi ha anat abans.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada