Bloc personal,

dijous, 18 de març del 2021

Monster Hunter (2020)

[995]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Paul W.S. Anderson
Guió: Paul W.S. Anderson, Kaname Fujiokaz
Actors: Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman

[ Acció, aventura, fantasia ] 1h 43min

Sinopsi

IMDb (5,3):
“Quan una tinent i els seus lleials soldats són transportats a un nou món, entaulen una batalla desesperada per la supervivència contra enormes enemics amb poders increïbles. Pel·lícula basada en el videojoc de Capcom.”

Crítica

Jo he xalat com una criatura!

Dir que aquesta pel·lícula és dolenta, és poc, però si vols deixar l’encefalograma pla, sempre serà millor que veure una “Isla de las Tentaciones”… almenys per mi. És un videojoc en el que ni tant sols has de jugar: t’ho donen tot ben mastegadet.

Resum (amb espòilers)

Al Nou Món, on els humans coexisteixen amb una gran varietat de grans i salvatges monstres, un caçador, un guerrer entrenat per caçar i matar aquestes poderoses criatures, se separa del seu equip quan el seu vaixell és atacat pels Diablos, un subterrani amb banyes. monstre.

Al món real, la capità de l’exèrcit dels Estats Units, Natalie Artemis, i el seu equip de seguretat de l’ONU busquen un desaparegut equip de soldats al desert. Una tempesta sobtada els porta a un portal cap al Nou Món on troben les restes dels soldats desapareguts i els seus vehicles. Quan els Diablos s’hi acosten, el Caçador, que observa el grup, dispara un senyal d’alerta. Impermeable a bales i granades, el Diablos ataca i mata dos membres de la plantilla.

Els supervivents s’amaguen en una cova, on són atacats per un grup de monstres anomenats Nerscyllas. A Artemis se li injecta un verí paralitzant i, a mesura que els altres intenten salvar-la, arriben més Nerscyllas i els pul·lulen. Artemisa es desperta en un cau de Nerscyllas, trobant el seu equip mort o infectat amb la posta de Nerscyllas, i escapa del cau incendiant els monstres perseguidors. Per sobre del terreny, topa amb el caçador i, després de lluitar entre ells, accepten a contracor cooperar. Artemisa s’assabenta que els portals són creats per la Sky Tower, una estructura situada a través del desert. Per arribar a la torre, el caçador revela que hauran de matar els Diablos per poder creuar el desert amb seguretat. Artemisa aprèn a lluitar amb les armes exclusives de la fulla del caçador i l’ajuda a posar una trampa perquè els Diablos el matin amb verí de Nerscylla. L'atac té èxit, amb Artemis donant el cop final, però el caçador està greument ferit. Construint una improvisada llitera, Artemisa el porta amb rigor a través del desert.

La parella arriba a un oasi poblat de criatures herbívores anomenades Apceros. Quan un Rathalos, un hivern que respira foc, passa volant i fa caure els Apceros, Artemis i el Caçador són rescatats per un grup dirigit per l'Almirall. Explica que la torre del cel va ser construïda per la primera civilització que va viatjar entre mons, utilitzant els monstres per protegir-la. Artemis accepta ajudar a matar els Rathalos perquè pugui tornar a casa.

En la batalla que segueix, Artemisa cau a través del portal, tornant al seu món original. El portal no es tanca a temps i el Rathalos emergeix i comença a causar estralls. Artemisa és capaç d’alentir-la prou temps perquè el caçador pugui relliscar pel portal i lliurar el tret fatal. Tot i que té l'oportunitat de quedar-se, Artemis decideix tornar al Nou Món i quedar-se amb els Caçadors. L’almirall s’hi acosta, just abans de l’aparició d’un altre monstre volador conegut com a Gore Magala. Assenyala que mentre el portal romangui obert, sempre hi haurà l'amenaça que els monstres passaran a la Terra. Artemis conclou que ara trobar el camí principal per enderrocar la Torre del Cel és el seu objectiu principal.

En una escena de mig crèdit, Palico, el company de l’almirall, arriba per ajudar a combatre el Gore Magala, mentre que una nefasta figura envoltada observa la batalla des de la part superior de la torre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada