Bloc personal,

divendres, 24 de juny del 2022

Koi wa Sekai Seifuku no Ato de (2022) S01
(Love After World Domination)

[246]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kazuya Iwata
Guió: Satoru Sugizawa, Hiroshi Noda (manga)
Música: Satoshi Hōno, Ryūnosuke Kasai
Estudi: Project No.9
Veus de doblatge: Yūsuke Kobayashi, Ikumi Hasegawa, Kana Hanazawa

[ Animació, comèdia romàntica, superherois, shōnen ] 12 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“A l'ull públic, els líders de l'heroic grup protector Gelato 5 i la dolenta organització Gecko són enemics jurats. En realitat? Estan perseguint un romanç prohibit.”

Crítica

Molt divertida i simpàtica!

Basat en un manga actualment en publicació des de 2019 de 5 volums.

La substituta natural de Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru (2022) S01 (My Dress-Up Darling), però a anys llum també, cal dir-ho!

Tot i que n’esperava una mica més –més provocació, més malentesos, més divertida–, té el punt just i entra en el meu top 5 d’aquesta temporada de primavera 2022:


Resum (amb espòilers)

Per combatre el malvat Secret Society Gekko, que ha cremat la meitat del món i planeja cremar la resta, es forma el grup d'herois Freezing Sentai Gelato 5, format per Red Gelato Fudō Aikawa, Blue Gelato Hayato Ōjino i Yellow Gelato Misaki. Jingūji, Green Gelato Todoroki i el seu líder, el professor Big Gelato. Tanmateix, les coses canvien quan en Gekko recluta un nou membre, la princesa Reaper Desumi Magahara. Desumi no només és una lluitadora formidable, sinó que ella i en Fudō també s'enamoren l'una de l'altra tot i ser enemics mortals. Tot i que cap dels dos té cap experiència en el romanç, comencen a sortir en secret, intentant amagar la seva relació de les seves respectives organitzacions.

==

1.- T'estimo! El líder de l'equip Freezing Sentai Gelato 5, Fudō Aikawa, també conegut com Red Gelato, gaudeix d'una cita amb la seva xicota, la supervillana Desumi Magahara, mentre els seus companys lluiten amb els seus sequaços. Tanmateix, quan Blue Gelato els troba, en Fudō i en Desumi s'enfronten immediatament al combat. Quan Blue se'n va, tornen al seu romanç. Fudō recorda com va passar això. Una setmana abans, el Gelato 5, format per Fudō, Haru Arisugawa (rosa), Hayato Ōjino (blau), Misaki Jingūji (groc) i Daigo Todoroki (verd), es va assabentar d'una nova vil·la coneguda com la princesa Reaper, un membre. de la dolenta organització Secret Society Gekko. Més tard van derrotar el membre de Gekko Culverin Bear i el seu exèrcit. Durant aquesta baralla, en Fudō es va enfrontar a Desumi ell mateix, on va ser encisat per ella. De tornada a la seu, Fudō va revelar al professor Big Gelato que es va enamorar, i aquest l'animava a expressar els seus sentiments de seguida. En Fudō va prendre el seu consell literalment quan va convocar a Desumi a un magatzem abandonat. Suposant que això era un truc, la Desumi el va atacar, però es va guanyar quan es va adonar del seriós que era en Fudō. De tornada al present, juren mantenir el seu secret segur, ja que es veuen obligats a lluitar de nou quan arriba Groc.

2.- La veritat sobre les cites. Els membres de Gekko, inclòs el Desumi, lluiten amb el Gelato 5 en una drassana. Desumi i Fudō es separen de la lluita per fer-se una foto junts. No obstant això, quan arriba Yellow, Desumi fingeix derrotat. Mentre ella està a terra, escolta en Fudō sent entrevistat per un equip de notícies sobre la seva vida romàntica. Un cop Yellow i l'equip de notícies marxen, Desumi demana a Fudō que la porti a una cita adequada. Mentre un Fudō nerviós està investigant les activitats de les cites, arriba un Jingūji borratxo i li diu que faci coses que els dos puguin gaudir. L'endemà, porta a Desumi a un gimnàs. Després que Desumi s'excusa, en Jingūji truca a en Fudō, dient-li que no faci cas dels seus consells borratxos. Consternat, creu que ha decebut a Desumi, i va a buscar-la. Un cop es reuneixen, Desumi li assegura que és feliç només d'estar amb ell. Encantats, gairebé es besen abans de ser cridats de nou a l'acció. Algun temps després, Hellko, el gat de Desumi, reflexiona sobre com de solitària estava Desumi abans de la seva relació amb Fudō. Mentre ella accepta el paper de Fudō en la nova felicitat de Desumi, Hellko jura que en Fudō pagui si fa alguna cosa per fer mal a Desumi.

3.- Per fi, el Parc d'Atraccions. Després de setmanes d'inactivitat de Gekko, en Fudō troba molt a faltar Desumi. Com a tal, immediatament emprèn una missió suïcida per infiltrar-se a la base de Gekko, deixant a Big Gelato i Jingūji preocupats per ell. En Desumi, igualment sol, el troba en una ventilació a la base de Gekko i juga feliçment a jocs de cartes amb ell. No obstant això, gairebé són descoberts per Culverin Bear, havent d'amagar-se en un petit armariet. En Fudō incomoda accidentalment en Desumi, que el treu un cop de l'armari avergonyit. Ell xoca contra Culverin Bear, activant les seves noves armes, que exploten violentament i destrueixen la base, fent que Jingūji i Big Gelato creïn que en Fudō va complir la seva missió. L'endemà, el líder suprem Gekko Bosslar es reuneix amb Desumi i els altres dolents, revelant-li el seu pla de robar les emocions negatives de la gent i convertir-les en monstres està arribant a bon port. Desumi proposa un parc d'atraccions com un lloc desitjable per atacar, i allí es troba amb Fudō. Esclata una baralla, i mentre els Gelato 5 tracten amb l'exèrcit Gekko, en Fudō i en Desumi gaudeixen d'una estona junts a les atraccions. Quan el Gelato 5 se'n va, Arisugawa descobreix una foto presa d'una muntanya russa, en la qual apareix en Fudō al costat d'una noia.

4.- Podries dir-me per què? Fora de les seves activitats, Desumi i Fudō són estudiants normals. En Desumi veu en Fudō i en Arisugawa en un cafè i fuig molest. Arisugawa volia parlar de la imatge, però està convençut que en Fudō no està sortint amb ningú. Llavors són cridats a l'acció, on Desumi lluita amb en Fudō. Prenent-lo a part, admet que, tot i que sap que no l'estava enganyant, encara se sentia gelosa. Com a tal, en Fudō la tranquil·litza. Arisugawa els sorprèn, que revela que va escoltar tota la conversa. L'endemà, l'Arisugawa informa al Gelato 5 dels propers exàmens escolars d'ella i en Fudō, per a la seva sorpresa. Aquella nit, Arisugawa repta a Desumi a una baralla, però és ràpidament derrotat. Es desperta a la falda de Desumi, on es pregunta per què no els va exposar. Arisugawa revela que es va unir al Gelato 5 a causa del seu amor per Fudō, i que es va inspirar en el passat per Desumi, que la va defensar dels assetjadors a l'escola. Com que es preocupa profundament per tots dos, no volia arruïnar la seva felicitat. S'abracen amb llàgrimes, i mentre camina de tornada, l'Arisugawa adverteix en broma a Desumi que es prendrà en Fudō per ella mateixa si no té cura.

5.- Tal com ets. Després d'una reunió amb Bosslar, la seva companya vilà Steel Princess li revela a Desumi que, malgrat el seu comportament poc atractiu, s'ha enamorat. Desumi immediatament accepta ajudar i, al costat d'una princesa Beast reticent, intenta ensenyar a Steel sobre la feminitat. No obstant això, el seu intent va malament, només fent que Steel encara tingui menys confiança en ella mateixa. Després d'explicar a en Fudō sobre la situació, ell aconsella a la Desumi que ajudi a Steel a acceptar-se tal com és. Desumi i Beast entren al vestidor de l'Acer, on, després d'esquivar els seus atacs impulsats per l'angoixa, Desumi aconsegueix dir a Steel que sigui ella mateixa i accepti els seus sentiments. Plorant, Steel es treu l'armadura i reuneix el coratge per confessar els seus sentiments a Culverin Bear. Algun temps després, l'Arisugawa ajuda a mantenir a Desumi i Fudō amagats durant una lluita contra Gekko. Després que l'Arisugawa se'n va, Desumi intenta dinar a Fudō, però pateix una apendicitis sobtada. A l'hospital, Desumi visita en Fudō, i finalment aconsegueix alimentar-lo, per a la seva alegria. Tanmateix, abans que es puguin fer un petó, apareix la mare d'en Fudō i s'emporta a Desumi per a un partit de voleibol. Després del joc, la mare d'en Fudō ensenya a Desumi les fotos del seu nadó i li demana que cuidi d'ell.

6.- Mentre estiguem a la platja… La Bosslar anuncia que la Desumi ha estat escollida per a una promoció, que consisteix a fusionar-la amb un goril·la. Mentre rep suport, Desumi dubta de si vol fer-ho. Aquella nit rep una trucada de la seva família, ja que el seu pare explica que la seva promoció els ha fet sentir orgullosos a tots. La seva germana petita, normalment tímida, Urami, li diu a Desumi que la veu com el seu ídol i que desitja unir-se a Gekko algun dia. Es retroba amb Fudō, que li diu que segueixi els seus sentiments. L'endemà, Desumi rebutja la promoció, per a delit de Bosslar. Un temps després, en Gekko és a la platja després que en Fudō li digués a Desumi que estarien provant un nou robot allà. El nou submarí de Gelato 5 arriba per fer una prova de conducció, així que Desumi es retroba amb en Fudō. Beast, amagat darrere d'una roca, confon les activitats de Fudō i Desumi com a tortura. Aquella nit, En Desumi s'uneix al Gelato 5 per sopar, on Jingūji agraeix a Desumi per fer de Fudō un home millor. Miren els focs artificials i cremen espurnes, mentre que Beast equivoca una explosió provocada inadvertidament per Big Gelato com ho fa en Desumi. En el viatge de tornada en tren, Daigo analitza de prop una imatge de Desumi i Fudō.

7.- Desumi Magahara és el monstre que vaig fer. En Daigo s'ensorra quan sent el nom de Desumi. Quan se li pregunta sobre això, Daigo li explica a Fudō sobre el seu passat. Deu anys abans, Daigo va ser alumne d'una acadèmia de karate fins que un dia va arribar Desumi, on va descobrir com d'absurdament poderosa era. Algun temps després, el mestre de Daigo va tancar l'acadèmia després que Desumi el va derrotar. Aleshores, Daigo es va oferir a entrenar-la. No obstant això, malgrat el respecte que Desumi tenia per ell, va haver d'entrenar dur només per seguir viu. Daigo va demanar una batalla final després que Desumi va arribar a l'adolescència. Després de derrotar-lo, ell la va deixar. De tornada al present, Daigo expressa el seu desig d'enrolar Desumi al Gelato 5. Durant una sortida, Fudō presenta Desumi a Daigo. Tot i que està contenta de tornar a veure en Daigo, declina la seva oferta. En veure com actua Desumi amb Fudō, Daigo creu que l'amor l'ha debilitat i la torna a desafiar. Li diu que deixarà en Fudō i s'unirà al Gelato 5 si guanya, el que va fer que Desumi l'hagués vençut a l'instant. Caminant cap a casa, Desumi se sent incòmode perquè el Gelato 5 ja sàpiga del seu romanç, i aconsella a en Fudō que mantingui la guàrdia alta. Sense que ells s'adonin, una misteriosa noia els captura a la càmera.

8.- Tothom té un secret o dos. En Fudō rep una foto d'ell i de Desumi. Mentrestant, a l'escola, Desumi és burlada per una noia anomenada Hojo. Aquella nit, Fudō es troba amb el misteriós remitent de la imatge, que resulta ser Hojo. Ella amenaça de fer-lo xantatge si no trenca amb Desumi. Aleshores, Hojo intenta que ell li besin la mà, però ella fuig de vergonya. Un cop informada a la Desumi de la situació, arriba a la conclusió que la noia estima en Fudō. L'endemà, ell rebutja amablement en Hojo, però ella revela que en realitat està enamorada de Desumi. Després que en Hojo expliqui com ella i la Desumi es van conèixer, en Fudō la felicita pel seu gust. Hojo se'n va, tal com es revela que en realitat és la princesa de la calor emmascarada. Algun temps després, en Fudō accepta tutoritzar l'Arisugawa, i Desumi l'acompanya. Estudien a l'habitació de Desumi, però només aconsegueixen confondre-la amb els seus mètodes inusuals. Després que l'Arisugawa se'n va, en Fudō li revela a Desumi que té la intenció de convertir-se en professor. Com a tal, manifesta el seu desig d'estudiar amb ell, volent ser testimoni del seu viatge. El seu moment es veu interromput per l'arribada del pare de Desumi.

9.- La meva germana gran ha canviat. El pare de Desumi, un antic soldat Gekko, la castiga per haver declinat la seva promoció. Quan en Fudō ve en defensa d'ella, Urami el silencia. El pare de Desumi li diu que s'ha de dedicar a Gekko després d'acabar l'institut, però en Fudō li diu que desitja anar a la universitat. En Fudō rep l'aprovació del pare de Desumi després d'elogiar la seva habilitat per ser derrotat "espectacularment". Aleshores marxa, acceptant ajornar l'assumpte. Un temps després, Urami recorda el moment en què va començar a admirar a Desumi. Desumi recorre Urami per la seu de Gekko, però aquest últim es desanima quan Desumi és amigable amb els seus companys de feina. Durant un viatge de compres, un Urami decebut abandona Desumi. En un racó, recorda quant la seva família li va explicar l'èxit de la Desumi com a membre de Gekko quan era petita, i com finalment va sortir de la seva habitació quan va saber de la promoció de la Desumi, expressant el seu desig de ser com ella. De tornada al present, Urami és abordat per alguns matons, però Desumi s'encarrega d'ells. En Desumi li diu a l'Urami que trobi l'amor, explicant que és necessari per fer-se més fort. Urami finalment accepta qui és ara Desumi, però continua desaprovant en Fudō.

10.- Cim de la Lluna Kokutei. Desumi informa a Fudō sobre el festival cultural de la seva escola secundària, inclòs un esdeveniment anomenat "Lluna Kokutei", que es diu que crea parelles de tota la vida a partir de persones que s'hi fan una foto. Com a tal, decideixen anar junts. En Fudō assisteix al festival, però ràpidament és reconegut i pululat pels estudiants mentre porta Ōjino a les espatlles. Mentrestant, Desumi és constantment assetjat per Hojo, tot mentre Beast patrulla l'escola. Desumi i Fudō aconsegueixen trobar-se en una casa embruixada, però el seu moment és ràpidament arruïnat per Beast. Un cop descoberta la Lluna de Kokutei, Desumi i Fudō es dirigeixen a la seva ubicació. La Desumi finalment aconsegueix desfer-se d'Hojo quan la prepara per lluitar amb la Princesa Sang. Aleshores es retroba amb en Fudō, que es queda sol quan Ōjino persegueix a Beast. Quan només falten cinc minuts, comencen a perdre l'esperança. Tanmateix, quan veuen que Steel va ser enganyat per un estudiant que portava una disfressa semblant a l'ós Culverin, es canvien als seus respectius vestits i la gent els confon com a cosplayers. Com a tal, aconsegueixen fer-se una foto, prometent viure per veure que la seva relació sigui acceptada per tothom.

11.- Quin sentit té apropar-se? La tranquil·la princesa del judici sempre intenta evitar les interaccions socials. Com a tal, Desumi l'enganya perquè assisteixi a una festa de pijama amb les altres princeses a la seva habitació. Mengen takoyaki, miren pel·lícules i fan malbé. Aleshores parlen sobre el romanç, i Judgment pregunta què és l'amor. Aleshores es burla de Desumi quan detecta que està enamorada. Aquella nit, Desumi agraeix a Judgment per haver vingut, i admet que s'ho va passar bé. Algun temps després, Desumi i Fudō passen l'estona en un refugi nevat, i en Fudō li parla d'un esdeveniment de signatura de llibres per al seu nou llibre. No obstant això, es refreda i és atesa per la princesa de sang. Aleshores, Beast s'afanya a salvar-la, mentre explica a Steel com Blood renta el cervell als seus pacients perquè actuïn com a nadons. Troben a la Desumi vestida com una, i tots dos són capturats quan intenten salvar-la. Quan en Fudō s'infiltra a l'escola, troba a Desumi en aquest estat. Avergonyit, li llegeix el seu llibre, que la torna a la normalitat. Ell li diu amb llàgrimes que ningú va venir al seu esdeveniment, així que Desumi rep emocionat el seu primer autògraf. Mentrestant, Blood manté com a ostatges a Beast and Steel, tractant-los també com a nadons.

12.- Eterns rivals. En Fudō li diu a Desumi que ha estat contractat per aparèixer en un anunci de noces, que inclou una escena de tall de pastissos amb un ídol famós. Quan ella li diu que no pot acceptar el paper, l'acusa d'egoista. Un cop marxa, l'Arisugawa fa que en Fudō entengui el dolor que sent Desumi. En altres llocs, Bosslar mostra l'Ultimate Phantom, un monstre creat a partir d'energia negativa. El Phantom resulta ser massa fort, ja que absorbeix els poders dels que consumeix. Després d'escapar, el Phantom ataca el rodatge i, mentre en Fudō posa tothom a un lloc segur, un pastís que va fer per a Desumi es destrueix. La resta de Gelato 5, Beast i Steel intenten lluitar contra el Phantom, sense cap resultat. Big Gelato explica a Fudō que l'única manera de derrotar el Phantom és combinant les armes Gelato 5 en una sola espasa, la Gelato Claymore. Quan Desumi arriba, troba el pastís d'en Fudō. Aleshores, Desumi l'ajuda a subjectar el Claymore i junts aconsegueixen tallar el Phantom. Després, el Fantasma es redueix a un nadó, i Desumi ataca de nou en Fudō per mantenir el seu enginy quan són entrevistats, prometent tornar-se a veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada