Bloc personal,

dimecres, 15 de juny del 2022

Seitokai Yakuindomo (2010) S01

[235]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiromitsu Kanazawa
Guió: Makoto Nakamura, Tozen Ujiie (manga)
Música: Yūya Mori
Estudi: GoHands
Veus de doblatge: Shintarō Asanum, Yōko Hikasa, Satomi Satō

[ Animació, comèdia, shōnen, slice of life ] 13 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,1):
“Takatoshi Tsuda s'uneix a l'Acadèmia Ousai, una escola secundària mixta que fins fa poc havia estat una escola només de noies, on se li demana que s'incorpori al consell d'estudiants com a vicepresident i representant masculí.”

Crítica

Comença divertit, però acaba fent-se bastant pesat per la reiteració…

El títol vol dir Student Council Staff Members o, el que és el mateix, Responsables del Consell d'Estudiants.

Basat en un manga shōnen de Tozen Ujiie finalitzat, publicat entre 2007 i 2021 de 22 volums. Té aquesta sèrie de 13 capítols de 2010 i 8 OVA’s de 2011-2013. A més, té una segona temporada de 13 capítols de 2014, 10 OVA’s de 2014-2020 i dues pel·lícules: Seitokai Yakuindomo: The Movie de 2017 i Seitokai Yakuindomo: The Movie 2 de 2021.

Mini-gags repetits fins la sacietat amb malentesos, equívocs i jocs de paraules amb connotacions sexuals. Els jocs de paraules funcionen bé amb els kanji japonesos, però cal llegir-lo, per la qual cosa en el manga funcionen molt bé, però en l’anime necessiten escriure-ho contínuament i, a més, aclaracions amb la traducció. Té moments puntuals, humorísticament parlant, molt divertits, però tanta repetició arriba a cansar.

Utilitza, fil per randa, tots els estereotips del harem amb els personatges clàssics, acudits de sempre i episodis escolars habituals (competició esportiva, dia cultural, Nadal, dia de platja, focs artificials…). Visualment no és hentai, però el llenguatge i to dels diàlegs és ben explícit, tot i que ho fa des d’una vessant humorística.

Resum (amb espòilers)

Takatoshi Tsuda assisteix a l'Ōsai Academy, una escola secundària que, a causa de la disminució de les taxes de natalitat, es converteix d'una escola només de noies a una escola mixta (amb una proporció d'homes a dones de 28:524). El primer dia, és reclutat per la força al consell d'estudiants com a vicepresident i únic representant masculí. La història segueix a Tsuda i el consell estudiantil mentre interactuen entre ells i amb els seus companys d'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada