Bloc personal,

diumenge, 26 de juny del 2022

Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai (2022) S02

[248]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Tomoyuki Kawamura
Guió: Jin Tanaka
Música: Naoki Endo
Estudi: Sunrise
Veus de doblatge: Hinaki Yano, Aguri Ōnishi, Mayu Sagara

[ Animació, comèdia dramàtica, musical ] 13 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“La història se centra en les integrants de l’School Idol Club de Nijigasaki i el seu intent d'evitar que el club sigui clausurat.”

Crítica

En la línia de la primera temporada…

Ja vaig comentar aquí el què de la primera temporada… tampoc cal repetir-se…

Aquesta temporada se m’ha fet llarga aguantant-la fins el final, perquè, encara que és empalagosa i ensucrada, és ben suportable, però, al final, tant de “ganbare” i tant de “donem el millor de nosaltres” també cansa.

Resum (amb espòilers)

Nijigasaki High School (Nijigasaki Gakuen) es troba a Odaiba, Tòquio. L'escola és popular a causa del seu estil d'escola gratuïta i les seves diverses titulacions. La història se centra en les membres del club d'ídols de l'escola de Nijigasaki, que treballen juntes com a ídols en solitari i el seu intent d'evitar que el club sigui abolit. A mesura que avança la història, més noies comencen a participar en les activitats del club.

==

14. Una nova emoció. Lanzhu i Mia arriben al Japó, tots dos preparant-se per convertir-se en ídols escolars, mentre que el School Idol Club comença a crear un vídeo promocional per al 2n School Idol Festival. Lanzhu arriba més tard a la Nijigasaki High School, manifestant el seu interès a convertir-se en un ídol de l'escola abans de conèixer la resta del Club. Abans de l'estrena del vídeo promocional del School Idol Club, els membres del club, a més de Lanzhu i Mia, van a veure'l. Tanmateix, es va reproduir un rodet de sortida en lloc del vídeo promocional. A causa d'això, Lanzhu decideix interpretar "Eutopia" en un balcó de l'escola per fer fanfàrria. Després de l'actuació, Lanzhu afirma al School Idol Club que té previst entrar al Festival pel seu compte a causa de valors en conflicte, i comença una competició informal per veure qui crida més atenció al 2n School Idol Festival.

15. Colors superposats. El School Idol Club comenta els detalls del proper concert conjunt amb Y.G. International Academy, després de la qual cosa es reuneixen amb Lanzhu, que reafirma la seva posició sobre actuar per separat del Club. Més tard, es revela que Mia és d'una família de compositors, i explica que només té una relació laboral amb Lanzhu. Kasumi, Kanata, Emma i Rina més tard decideixen perseguir a Lanzhu per veure la seva propera actuació, i un cop acabada la seva actuació, Lanzhu troba i convida els quatre al seu apartament, on revela els seus motius per ser un ídol de l'escola, afirmant que vol. per ser el centre d'atenció. Després de la conversa, els quatre estudiants comencen a planificar una manera de convèncer en Lanzhu perquè s'uneixi al club amb ells, i finalment decideixen actuar junts com a subunitat durant el Concert conjunt.

16. Sing! Song! Smile! Una setmana abans del Concert Conjunt; La Kasumi, la Kanata, l'Emma i la Rina decideixen fer pijames per fer una pluja d'idees sobre la seva actuació. L'endemà, la Mia i la Yu estan en una classe suplementària, on se'ls encarrega de compondre una cançó. Mentrestant, la Shioriko proposa una fusió del Festival de la Cultura i el Festival de l'Ídol Escolar en una reunió del consell d'estudiants, després de la qual en Lanzhu li diu a la Shioriko que tenia previst organitzar un esdeveniment més gran i que anirà al concert conjunt. L'endemà, Yu demana consell a la Mia, a la qual li diu que compongui el que els oients volen escoltar. Aquella nit, la Kasumi, la Kanata, l'Emma i la Rina juguen a un joc d'associació de paraules, però no aconsegueixen obtenir respostes coincidents, la qual cosa fa que en Kasumi dubti d'actuar com a subunitat. Yu arriba al Club l'endemà i es queixa de la seva tasca, a la qual els altres membres animen a Yu a trobar la seva direcció. Mentrestant, l'última nit, els quatre s'assabenten amb èxit descrivint-ne els altres, i el dia de l'actuació conjunta, anuncien el nom de la seva subunitat, "Qu4rtz" i interpreten "Enjoy It!". Aleshores, Yu realitza la seva tasca acabada al piano a classe l'endemà.

17. Ai Triangle amorós. Ai coneix a Karin en un centre comercial, on Karin s'adona de Misato Kawamoto, el veí d'Ai. Aleshores, Ai convida a Karin a anar-hi amb ells. Aleshores, Misato li revela a la Karin que recentment va entrar i sortir de l'hospital. Més tard, Ai li diu a la Karin que la Misato jugava amb ella i que li volia tornar el favor. Mentrestant, el consell d'estudiants decideix fusionar el Festival d'Ídols Escolars amb el Festival de Cultura, amb Shioriko gestionant tots dos esdeveniments. Aquella nit, la Misato li revela a l'Ai que li va donar esperança mentre estava a l'hospital, i que quan va veure que Ai feia alguna cosa que volia, va començar a perdre l'esperança. Llavors Misato diu que seguirà donant suport a Ai i se'n va. L'endemà, Ai contempla deixar de ser un ídol de l'escola fins que la Karin comença a reflexionar sobre fer-se càrrec de la base de fans d'Ai, cosa que la fa reconsiderar. Aleshores, Ai li demana a Karin que actuïn junts per competir al mateix escenari. El dia de l'actuació, es mostra que Misato lamenta el que va dir a Ai abans de veure la unitat, ara anomenada "DiverDiva", interpretar "Eternal Light". Després de l'actuació, Misato diu que es va emocionar, i després li diu a la Karin que vol ser com ella.

18.- Un nou jo. Mentre Honoka, Umi i Kotori estan de viatge a Okinawa, Rin és assignat com a líder temporal del grup mentre es preparen per a un esdeveniment de moda el cap de setmana. Tanmateix, la Rin no té confiança en ella mateixa i lluita amb les responsabilitats. Com que la Rin sent que no és apta per ser líder, pensant que no és prou maca, Hanayo li diu a la Maki com Rin té un complex sobre el seu aspecte infantil, del que sovint se li va burlar durant l'escola primària. Amb el mal temps que deixa el grup d'Honoka encallat fins després de l'esdeveniment de moda, la Rin sent que no és prou maca per a la disfressa donada al centre i li passa el paper a Hanayo, encara que els altres poden dir que està molesta per això. Després que la Hanayo parli amb l'Honoka, el grup fa que la Rin porti el vestit mentre tots els altres porten vestits de majordom, sent que és el que més li queda. L'esdeveniment de moda resulta ser un èxit i la Rin acaba sent més segura d'expressar la seva feminitat.

19.- Feliç Halloween. Tant μ's com A-Rise estan convidats a aparèixer en un esdeveniment de Halloween a Akihabara, amb l'esperança de tenir un gran impacte per obtenir suport per als preliminars de Love Live. Pensant que necessiten un nou aspecte per oferir aquest impacte, el grup prova diversos mètodes per aconseguir-ho, com canviar-se de vestit, suplantar-se els uns als altres i fins i tot provar un aspecte rock, però res sembla que funcioni. El dia de la seva actuació, Honoka s'adona que no cal canviar-se, ja que ja tenen membres força variats, i actuen junts amb les seves habilitats naturals.

20.- Hem de fer alguna cosa! En llegir els resultats de l'examen físic, Honoka descobreix que ha engreixat, amb Hanayo també demostrat que també ha augmentat de pes. Tant Honoka com Hanayo es posen a dieta mentre l'Umi i la Kotori ajuden a resoldre els deures del consell estudiantil d'Honoka. Tanmateix, l'Umi aviat descobreix que els dos s'havien escapat durant les seves carreres per menjar arròs. Les coses empitjoren quan un error de Kotori fa que s'aprovi una sol·licitud de pressupost de l'Art Club abans d'una reunió de pressupost, i es resisteix quan intenten retirar-la. Tot i que l'Eli s'ofereix a ajudar, l'Honoka i els altres decideixen resoldre ells mateixos la crisi, demanant disculpes per la barreja i preparant un projecte de pressupost per a tots els clubs. En el procés, Honoka aconsegueix recuperar el seu vell pes, amb l'Eli i la Nozomi assegurats que el consell estudiantil està en bones mans.

21.- My Wish. Quan el grup decideix interpretar una nova cançó a la final preliminar de Love Live, Nozomi proposa que s'acompanyin d'una cançó d'amor. No obstant això, el grup lluita amb això perquè té poca experiència en la matèria, i molts d'ells creuen que haurien de quedar-se amb una de les seves cançons existents. Més tard, la Maki segueix l'Eli i la Nozomi a casa, on s'assabenta que el desig de la Nozomi no era simplement escriure una cançó d'amor, sinó crear una cançó que μ's va escriure junts. Com que Nozomi no tenia amics a l'escola abans de conèixer l'Eli, la formació de μ's, en la qual ella va jugar un paper important, va permetre que les nou noies estiguessin connectades i compartissin els mateixos sentiments. En sentir això, l'Eli i la Maki es truquen a l'altra. membres per unir-se a ells per escriure una cançó junts, obtenint inspiració lírica quan comença a nevar fora.

22.- Melodia de l'escolta. Arriba el dia de la final preliminar de Love Live, amb les noies enfrontant-se a una tempesta de neu per pujar a l'escenari. No obstant això, Honoka, Umi i Kotori es veuen frenades per un retard en una adreça que estan donant a l'escola i acaben sent nevades. Determinades a no perdre els seus esforços, les tres noies decideixen pujar a l'escenari. peu, comprovant que tots els seus companys d'escola els han obert el camí. Reunint-se amb els altres just a temps, les noies de μ's assumeixen els sentiments de tots els seus seguidors i interpreten la cançó que van escriure totes juntes.

23.- μ's. De camí cap al santuari local per celebrar l'any nou, les noies es troben amb A-Rise, que les feliciten per haver guanyat els preliminars de Love Live. Mentrestant, l'Eli, la Nozomi i la Nico, que estan ajudant al santuari, es preocupen per la seva graduació imminent. Amb la necessitat de μ de fer una impressió per donar-los un avantatge durant Love Live, Hanayo suggereix que inventin una frase de grup per al lloc web oficial que millor representi el grup. Més tard aquell dia, la líder de l'A-Rise, la Tsubasa, s'acosta a Honoka, que havia estat contemplant com el seu grup va perdre contra els μ's, deixant a Honoka preguntant-se el mateix. L'endemà, les noies es reuneixen a la botiga de la família d'Honoka per fer mochi per a tots els seus seguidors, encara que no s'acosten a pensar en un eslògan. Més tard, en trobar-se amb els emas de la gent al santuari mostrant el seu suport als μ, Honoka s'adona que la força motriu del grup prové del suport de tots i decideix l'eslògan: "Una història aconseguida junts".

24.- La nostra Decisió. Després que ella i l'Alisa aproven els exàmens d'accés a l'Otonokizaka, en Yukiho li pregunta a l'Honoka què passarà amb els μ després que l'Eli, la Nozomi i la Nico es graduin. Amb les noies dividides entre si les μ's han de continuar o no amb nous membres el nou any, l'Eli afirma que Honoka i els altres membres més joves haurien de decidir quin serà el futur del grup. Més tard, l'Alisa, que originalment havia volgut unir-se a μ's en entrar a Otonokizaka, li diu a Honoka que, en canvi, té la intenció de formar la seva pròpia unitat d'ídols amb Yukiho, havent-se adonat que la raó per la qual estima els μ és pels seus nou membres. Més tard aquell cap de setmana, Honoka truca a la resta del grup per passar un dia junts divertint-se, anant als llocs que cada un dels membres desitgi visitar. En arribar a la platja, Honoka i els altres anuncien la seva decisió que els μ's es dissoldran després de la graduació, i tothom està d'acord que un grup amb fins i tot un membre desaparegut no és gens de μ's. Després de deixar escapar totes les seves llàgrimes, les noies tornen a casa i es preparen per a la seva darrera actuació juntes a Love Live.

25.- Últim Concert. Després dels dibuixos de l'ordre d'actuació per a la final de Love Live, es decideix que μ's seran els últims intèrprets de l'esdeveniment. Després d'acabar el que podria ser la seva última pràctica juntes, a les noies els costa separar-se i, en canvi, decideixen fer una pijamada a l'escola. Aquella nit, les noies pugen al terrat per veure els llums de la ciutat, sentint-se orgullosos d'haver-se convertit en ídols de l'escola. L'endemà, les noies arriben al lloc de la final de Love Live i pugen a l'escenari per a la seva darrera actuació, agradant tant al públic que demanen un bis.

26.- Que els somnis de tothom es facin realitat! Després de la victòria de μ's a Love Live, el Graduation Day finalment arriba a Otonokizaka. Mentre Nico ensenya a la seva família, Honoka i els altres treballen en els preparatius per a la cerimònia de graduació. Honoka aviat es troba amb l'Eli recordant a la sala del consell d'estudiants i li agraeix tot el que ha fet per tothom. Quan comença la cerimònia d'obertura, Honoka presenta el seu discurs commemoratiu, que resulta ser una cançó especial que ella i els altres havien preparat per al tercer any. Després de la cerimònia, Nico nomena a Hanayo com a propera presidenta del Idol Research Club, amb Maki nominada per a vicepresidenta, abans que el grup faci un recorregut per l'escola per revisar vells records. En arribar al terrat on va començar tot, Honoka dóna una despedida adequada al nom de μ's. Abans que les noies puguin separar-se, però, Hanayo rep algunes "grans notícies", que fan que tothom torni a la sala del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada