Bloc personal,

dijous, 30 de juny del 2022

Lovely Complex (2007) S01

[252]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Konosuke Uda
Guió: Aya Nakahara (manga)
Música: Hironosuke Sato
Estudi: Toei Animation
Veus de doblatge: Akemi Okamura, Akira Nagata, Saori Higashi

[ Animació, comèdia romàntica, shōjo ] 24 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,9):
“Sempre se'n riuen de la Risa i l’Otani com el duet de comèdia. La Risa, una noia més alta que la mitjana, i l'Otani, un noi més baix que del normal. No obstant això, la Risa té sentiments per l’Otani que el commocionen.”

Crítica

Un shōjo ben fet és el millor que pots veure: molts riures!

També conegut amb els noms Love Com, Love*Com o Rabu★Kon. Basat en un manga finalitzat, publicat entre 2001 i 2006 d’Aya Nakahara. Hi ha un joc, un live-action i un altra manga seqüel·la.

És una sèrie llarga, de 24 capítols, però que, un cop solucionada la tensió emocional entre els dos protagonistes, ja no té massa coses a explicar. Amb 15 o, a tot estirar, 18 capítols, ja m’hagués anat bé.

Resum (amb espòilers)

Love Com és una història d'amor entre un noi i una noia a Sakai, Osaka. La noia, Risa Koizumi, fa 172 centímetres d'alçada, molt més alta que la noia japonesa mitjana. El noi, Atsushi Ōtani, fa 156 cm, molt per sota de l'alçada de noi japonès mitjà. Per això, la parella es diu "All Hanshin Kyojin" després d'un duet de comèdia popular que té una diferència d'alçada similar. La diferència en les seves altures és extremadament exagerada (en els crèdits inicials de l'anime, per exemple, la part superior del cap d'Ōtani ni tan sols arriba a la barbeta de Risa quan hauria d'estar aproximadament a l'alçada de la seva boca).

Durant l'escola d'estiu, apareix un estudiant molt alt anomenat Ryouji Suzuki (d'una altra classe) i la Risa immediatament s'enamora d'ell perquè és alt. Hi ha una noia que també li agrada a l'Atsushi, així que la Risa i l'Atsushi decideixen deixar de banda les seves diferències i ajudar-se mútuament a aconseguir els seus interessos amorosos. Els seus esforços fracassen de manera espectacular, ja que la Suzuki i la noia de la qual l'Ōtani estava enamorat, Chiharu Tanaka, acaben convertint-se en parella. Tanmateix, no tot està perdut, ja que la Risa i l'Ōtani es fan amics íntims. A mesura que es coneixen millor, els sentiments de la Risa per Atsushi comencen a florir i la seva vida amorosa es complica a partir d'aquí.

Gairebé tots els personatges parlen a Kansai-ben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada