Bloc personal,

dissabte, 28 d’agost del 2021

Natsume Yūjin-chō (2017) S06 (Natsume's Book of Friends)

[158]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takahiro Omori
Guió: Sadayuki Murai , Yuki Midorikawa (manga)
Veus de doblatge: Hiroshi Kamiya, Kazuhiko Inoue, Miki Itô

[ Animació, comèdia, drama, misteri, sobrenatural ] 11 capítols + 2 especials (OVA) de 22-23 min

Sinopsi

IMDb (8,1):
“Quan Natsume Takashi hereta un llibre que pertanyia a la seva difunta àvia, s'adona que el llibre s'omple amb els noms dels esperits que va derrotar i lligats al seu testament. Després decideix tornar els seus noms perquè puguin tornar a ser lliures.”

Crítica

Última temporada! De moment…

Ara a pels OVA i els especials. Les pel·lícules estan una mica més difícils d’aconseguir…

Resum (amb espòilers)

1. Un yokai conegut com "menjatemps", converteix Natsume en un nen petit. Nyanko-sensei demana ajuda a Tanuma i Taki.

2. Natsume ajuda un rentador de roca a buscar el seu aprenent que ha deixat d’escriure-li.

3. El vell company de classe Shibata de Natsume truca. Natsume visita Shibata juntament amb Tanuma, on Shibata els explica la "Mansió de les Nines de Sotogi". Un youkai de la mansió els ataca més tard.

4. Natsume coneix Tsukiko, una filla d'un exorcista anomenat Takuma Yousuke que recentment ha perdut la seva capacitat per veure o escoltar youkai. Com que no té la capacitat de veure youkai, va demanar a Natori que revisés la casa perquè sent que alguna cosa no va bé i pot ser que un youkai sortís a fer mal al seu pare.

5. Natsume i Natori descobreixen que els youkai shiki (servidors i amics del dimoni) de Takuma Yusuke han estat intentant portar la desgràcia a la casa.

6. Aquest episodi mostra com Natsume va fer amistat per primera vegada amb Nishimura i Kitamoto, juntament amb una millor visió de la seva vida familiar i el seu punt de vista.

7. Natsume es sorprèn quan un youkai ve a buscar Reiko en agraïment. Fa anys, la futura núvia del youkai va rebre la llibertat de la seva ajuda i ara està a punt de casar-se. Conviden Natsume al casament.

8. Natsume parla amb un adolescent de l'estació, que resulta ser un youkai que va deixar un humà pels seus sentiments l'un per l'altre. El noi la vol trobar perquè va rebre una invitació de casament.

9. Després que es produeixi una inundació a Four Mask Hill durant la sessió d’estiu de Natsume, una màscara que apareix a l’atzar preocupa Natsume.

10. S'obre un concurs per buscar una sala segellada d'un famós investigador. El premi són els seus llibres d’investigació i hi ha molts exorcistes reunits. Natori està convidat, Natsume vol ajudar-lo, ja que això pot significar trobar alguna cosa que li permeti trobar informació sobre el Llibre d'amics.

11. Natsume decideix explicar-li a Natori el seu secret, quan acabi la recerca de la sala dels segells.

OVA 1. Natsume es troba amb un home vell que demana ajuda per arribar a casa. El vell resulta ser un yokai que aviat desapareixerà i li demana a Natsume que l'ajudi a complir una promesa que havia fet.

OVA 2. Una noia s’aventura al bosc per tornar un anell a un mussol que va ajudar, seguint les instruccions que ell li va donar en un somni. Allà coneix un estrany noi i el seu gat parlant que l’ajuden a trobar el mussol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada