Bloc personal,

diumenge, 15 d’agost del 2021

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

[1081]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Bill Condon
Guió: Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (novel·la)
Actors: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

[ Aventura, drama, fantasia ] 1h 55min

Sinopsi

IMDb (5,5):
“Després del naixement de Renesmee / Nessie, els Cullen reuneixen altres clans de vampirs per protegir el nen d'una falsa denúncia que posa la família davant dels Volturi.”

Crítica

M’ha agradat!

En recordava només, o pràcticament, la part de la batalla que no va existir… però la trobo bastant interessant, tot i que és una altra pel·lícula que res té a veure amb el que s’ha vist fins el moment.

Se’m fa molt estrany veure la cara de la nena on gairebé veus constantment un fotomuntatge d’estar per casa… fins i tot quan no ho és. Però bé, passa amb totes les cares dels personatges: no n’hi ha ni un que tingui una cara normal…

Resum (amb espòilers)

Bella, que acaba de parir, es desperta de la seva transformació d'humà a vampir i se li presenta a la seva filla Renesmee. La resta de Cullen i Jacob es queden a prop i, quan Jacob actua possessivament cap a Renesmee, Bella s'assabenta que li ha imprès, fent-la furiós fins que Jacob explica que no té males intencions. Mentrestant, el pare de Bella, Charlie, ha estat intentant contactar amb els Cullen per obtenir informació sobre la salut de Bella. Carlisle anuncia que han d'abandonar Forks, Washington per protegir les seves identitats, sobretot a causa de Charlie. Jacob, desesperat per no perdre Renesmee, visita a Charlie i li diu que Bella està viva i sana, però que va haver de canviar per millorar. Jacob també li diu a Charlie que no viu al món en què creu que viu i després li revela la seva forma de llop a Charlie. Charlie va a la casa de Cullen a veure la Bella i coneix Renesmee. Accepta que Bella ha canviat i que està contenta, però no sap què la va canviar ni d’on va sortir Renesmee.

Passen diversos mesos amb Carlisle supervisant el ràpid creixement de Renesmee. En una excursió al bosc, una amarga Irina veu Renesmee des de la distància i suposa que és un nen immortal sense fer cap pregunta. Els nens immortals eren vampirs que es van canviar durant la infància i, com que no podien ser entrenats ni frenats, van matar pobles sencers. La creació d’aquests nens prohibits pels Volturi i de qualsevol persona atrapada amb un ha de ser executada. Irina va al Volturi per informar del que ha vist. Alice té una visió de la Volturi i la Irina que venen a matar els Cullen i ordena als altres que recopilin tants testimonis com puguin per declarar que Renesmee no és un nen immortal. Aleshores, Alice i Jasper marxen per intentar recollir proves d’això. Els Cullen comencen a convocar testimonis, com la família Denali. Un dels Denalis, Eleazar, descobreix més tard que Bella té una habilitat especial: un poderós escut mental que l’havia protegit de la lectura mental d’Edward fins i tot quan era humana, que se li ensenya a ampliar per protegir els altres dels poders dels vampirs.

Els Volturi, dirigits per Aro, arriben a Forks preparats per a la batalla. Veuen el gran grup de 27 vampirs (els Cullen i els seus testimonis) i els llops i aturen la seva processó. Poden demostrar a Aro que Renesmee no és un nen immortal, tot i que els Volturi estan ansiosos per afegir els dotats membres del coven Coven a la guàrdia, de manera que executen Irina en un intent de provocar una batalla. Abans que esclati una baralla, Alice i Jasper tornen i Alice mostra a Aro les seves visions del futur, en què es produeix la batalla i Carlisle, Aro, Jasper, Seth, Marcus, Caius, Jane, Alec i Leah perden la vida. Aro encara vol executar Renesmee, ja que es desconeix el seu futur i es pot convertir en salvatge. Alice i Jasper revelen el seu testimoni final, Nahuel (un mig vampir mig humà igual que Renesmee). Nahuel demostra que no és una amenaça, donant suport a la idea que Renesmee no és una amenaça. Els Volturi marxen desgraciats, explicant que avui no hi haurà cap batalla.

De tornada a la casa de Cullen, Alice albira el futur, veient Edward i Bella junt amb Jacob i un Renesmee completament madur també junts. Edward llegeix la ment d'Alicia i se sent alleujat que Renesmee tingui Jacob per protegir-la. Sola al prat, Bella empeny el seu escut mental i finalment permet que Edward vegi a la seva ment, mostrant-li cada moment que ella i Edward compartien junts, i els dos comparteixen un petó després que Bella li digui a Edward: "ningú no ha estimat mai a ningú com t'estimo ", i tant Edward com Bella diuen que s'estimen i estaran junts per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada