Bloc personal,

divendres, 6 d’agost del 2021

¡Yotsuba! 2 (2004)

[128]

Valoració



Fitxa tècnica

Kiyohiko Azuma (guió, dibuix i tinta)
(Yotsuba to! - Yotsuba&!)

[ Manga shōnen, comèdia, slice of life ] (ed. 2020)
Norma Editorial

7 capítols - 192 pàgines b/n + cobertes - 115 x 175 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Vols conèixer a la noia més entremaliada de Japó? Acompanya Yotsuba al seu nou barri, i segueix les seves vivències mentre va de compres, caça cigales, juga sota la tempesta i intenta evitar l'escalfament de la Terra. Diverteix-te amb Yotsuba, el nou còmic del creador d'Azumanga Daioh.”

Crítica

Continua la diversió…

La Vera (7 anys), aquest volum encara no se l’ha llegit… li fa bastanta mandra. Jo l’he devorat en un tres i no res. He rigut sota el nas com quan era petit i reia amb Tintín a la bibliteca…

Resum (amb espòilers)

Yotsuba segueix quan Ena i la seva amiga Miura van a dibuixar al parc. Després de veure una pel·lícula sobre gàngsters, Yotsuba es venja dels Ayases amb la seva pistola d’aigua. L’endemà, la senyora Ayase envia l’Ena, la Miura i la Yotsuba a comprar coca a una fleca. Després de treballar tota la nit en un termini, Koiwai s’adorm, deixant Yotsuba per mirar la casa tota sola. En un intent fallit d’apropar-se a Asagi, Jumbo pren Yotsuba, Fuuka i Ena nedant a la piscina. Quan Yotsuba agafa una granota de bou, Ena l’adora, però Miura se’n fa por. Asagi torna d'unes vacances a Okinawa amb records per a la seva família, i sata andagi sobrant per a Yotsuba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada